Fantastisk påsk!

Ledsen att jag inte bloggat under tiden.. Men har inte haft så mycket internet när jag varit hemma!

Påsken har varit helt otrolig.. Först Söderhamn med jättegod påskmat och träffa familjen. Körde runt lite och visade Söderhamns sevärda platser.

Stenö

Oscarsborg

och lite annat. :)

 

Lördagen klippte vi oss hos bästa Cecilia och gick på shopping. Magnus slog på stort och handlade mest av oss :) Fikade lite med Eken och Peter med barn. Såå söta är dom Theo och Agnes. :)

Sen mötte vi upp Sigrid för att äta sushi innan festen hos Tompa. Väldigt trevlig fest.. och kul att träffa alla! Var lite kort tid att hinna prata med alla, men det var oväntat mycket folk som kom! :)

Söndag var det inte så många som var taggade för att spela beach kl 9 när vi vaknade.. så då gick vi ut på Alderholmen och gick en promenad med Sigge. Lägenheterna där är helt sjukt fina.. känns som ett område med sommarstugor fast det är mitt i stan! Vi gick i shorts och linne och höll på att svettas ihjäl fast det var så tidigt.

Glömde tyvärr kameran där.. var lite synd. Efter promenaden köpte vi kinamat och hade picknik i parken innan det var dax för beachvolleyboll! :)

Solade, spelade beach och BADADE i ån! :)

 

 

Avslutade dagen med grillning hos Peter och Eken.. men åkte hem ganska tidigt. Alla var väldigt trötta. :)

Måndag blev det beach igen.. och sen iväg till pappa för att äta middag. Avslutade kvällen med bio.

Tisdag sov vi lääänge på hotellrummet. Magnus var helt slut stackarn efter en helg i Gävle :)

Hann med lite shopping och fikande innan hemresan.Blev lite extra spännande tack vare SJ, men kom som tur var med flyget hem.

 

Tack alla för den här påsken! <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0