This is why I'm hot

Lejonet


Du tar chanser utan att tveka.
Kärlek: Det här blir en riktigt het och ljuvlig sommar för dig. Du får massor av chanser att förbättra ditt kärleksliv, och du tar dem utan att tveka.
Sex: Du satsar mer på känslor och mindre på sex. Det är först under sensommaren som du har lust på allvar, och inte ens då är det viktigt för dig.
Äventyr: I augusti vill du uppleva saker, och gärna resa. Under resten av sommaren vill du egentligen bara vara lat och njuta av att göra ingenting.
Bästa sexdagarna: 2/7, 16/7, 12/8.

Det låter ju riktigt bra det där... Men att nu på måndag skulle va bästa sexdagen kan jag inte tänka mig.. vem fan skulle det va med lixom?

Mycket som hänt nu..  Mycket som inte blivit som man tänkt sig. Undra varför jag alltid hamnar i en situation där jag ger kärleksråd till någon jag tycker om. :(   Men orka gräva ner sig..det är ju sommar.

Imorron kommer Johanna till Gävle!  Så då ska jag och Cecilia Andersson och Cissi Fredriksson gå och fika me henne på stan :) Å kanske Heddan. Sjukt kul :)   Senare på dan bär det av till Örnsköldsvik. Ska spela challenger på söndag.. Åker dit med Elin Warner och Helen Kjellman.. å dom lär ju gå till final..så det kommer bli sent hem på söndag kväll. Ska bli kul ändå.. det är ju Rix FM festivalen där uppe nu..och hamnfesten.  å vi får gratis inträde :)
Ska bli skönt att tänka på nått annat.

BÄST AV ALLT!! PÅ MÅNDAG FLYTTAR KRISTIN HIT!!!! :)  Då ska vi supa varje helg och ha sex med as many as possible on one night. Det man inte kommer ihåg har aldrig hänt. Hihi. Eller kanske inte. Kanske ska vänta med det till helgen innan jag drar till australien.. så folk hinner glömma det tills jag kommer hem :P

Idag har jag namnsdag..  tack alla som kommit ihåg mig! Är väldigt imponerad!  

Fish fetish

En helg med utgångar som vanligt då. Den här gången behöver jag inte så mycket tid till att skriva om det. Jag kommer nämligen inte ihåg nånting typ :)   Fick sprit av mamma som  hon köpt i Prag. Ojoj va dumt det är att dricka sprit. Usch va mycket dumma saker jag berättat för folk :)  Bäst är ju att man har ett signalement hos polisen. :P   Som nån sa innan...  den här kvällen kan bara sluta på 2 sätt. Antingen blir det skitbra..eller så blir det katastrof. Antingen trekant..eller fyllecell. Vi lyckades nästan med båda! :P    Det tog 2,5 timme att gå hem från HeartBreak..  slå den ni! 

Sigrid MÅSTE vara ensam om att ha en fish fetish iallafall... hihi.
image43



Midsommar var mindre lyckat. Hade kunnat vara skitkul hos Emilia om man varit på humör..  Men hade lite för mycket annat att fundera på. Vid 11 var vi hemma hos mamma och åt potatissallad :)  Så skönt att sova ut. Undra varför midsommar ALLTID blir fel..  är väl typ 7 året nu  :)  Påminn mig om att sitta hemma med en film och massa cola nästa år. Det går ju inte att misslyckas med.

Slow dance

image42


Have you ever watched kids
On a merry-go-round?
Or listened to the rain
Slapping on the ground?
Ever followed a butterfly's erratic flight? 
Or gazed at the sun into the fading night?

You better slow down.
Don't dance so fast.
Time is short. 
The music won't last. 

Do you run through each day
On the fly?
When you ask How are you?
Do you hear the reply?

When the day is done
Do you lie in your bed
With the next hundred chores
Running through your head?

You'd better slow down 
Don't dance so fast.
Time is short. 
The music won't last. 

Ever told your child, 
We'll do it tomorrow? 
And in your haste,
Not see his sorrow?

Ever lost touch,
Let a good friendship die 
Cause you never had time 
To call and say,'Hi'

You'd better slow down. 
Don't dance so fast. 
Time is short.
The music won't last.

When you run so fast to get somewhere You miss half the fun of
getting there.

When you worry and hurry through your day, It is like an unopened
gift....

Thrown away.

Life is not a race.

Do take it slower

Hear the music

Before the song is over.

Nervös

Börjar bli nervös för imorron!! Imorgon börjar mitt sommarjobb på riktigt.. jag ska åka runt själv till tanterna å gubbarna. Tur att dom är så himla underbara! :)  Men jag är mest nervös för att man ska göra fel med medicin å grejer.
Har nyss ätit nyponsoppa och glass med eken och kollat på film. Jaaaa Mirjam.. det finns kvar åt dig! :)  Massvis!    Var ju egentligen Mirre jag köpte nyponsoppan för... för att vi skulle ha myskväll...men det blir ju aldrig av och jag va så sugen.. Så då får de bli så.

Jag kanske har hittat nån som vill hyra min lägenhet från augusti!  Då sparar man in lite pengar där oxå då. Jag hoppas verkligen att det här vänder snart.. jag hatar att va utan pengar! :(


Finally

Äntligen lyckades man ta sig vidare från gruppen i en challenger! :)  Efter att ha spelat en match SKITdåligt mot de första rankade så vann vi våra 2 återstående matcher med 2-0 och 2-1. Så jävla skön vinst mot andrerankade i gruppen :)    Sen tog det stop mot Agnes och Karin i Semi.. men vi tog ett set iallafall! :) Dom gick till final sen oxå så.  Sen var det dömning å så åkte vi hem. Var inte hemma förrän vid 9.. å då kom Anders å Lisa och började dricka öl hos mig. Jag fick i mig en öl sen gick vi på Interpool och spelade biljard. Jag var klart sämst fast jag hade druckit minst :)  Peninha och Cissi kom dit.. så när Eken , anders och Lisa gick på krogen stannade jag där och pratade lite med dom. Det var roligt att umgås lite me "gamla" kompisar. Har inte träffat Cissi på ett år nu eftersom  hon bott i Karlstad.. men det lär bli mer av det nu känns det som :)

Nu ska jag åka och jobba vak igen..  sista dagen nu tror jag.. sen blir det hemtjänsten. Mitt schema startar på tisdag..  Börjar med 2 dagar 7-12.30.. helt okej tycker jag! ;)

/Petra med träningsvärk i varenda liten muskel

Time passed by

Händer inte mycket nu inte... Eller ja. Nu ljög jag. Inget jag vill skriva om i bloggen! ;)      var till Umeå i helgen och spelade challenger. Va rätt tråkigt att köra dit själv men va gör man inte  :) Va skitkul att spela iallafall! Även om det bara blev 2 matcher. Kommer bli fler turneringar me Fia känner jag :)   Sen var det bara att brassa hem i Jesses bil. Skönt med AC!  Kom hem strax efter 7 och åt grillat hos Maria... sen hoppade jag in i duschen och gjorde mig ordning för party. Dom flesta va redan lite lulliga då :)  Lekte snurr flaskan.. och herregud va man fick veta saker om folk! :) en chockerande kväll :P
Men sen va det slut... dom andra gick på krogen.. men jag orkade inte. Har inga pengar heller.. å fast jag fick erbjudande från 5 olika att dom skulle bjuda mig så kände jag att ja måste sluta låta folk bjuda mig hela tiden :)   Var ganska skönt att komma hem till sängen och för en gångs skull vara pigg på jobbet! 

Nu har Kristin skrivit kontrakt på lägenhet!! Snart kommer hon hit å då ska vi hänga på Java hela dagarna! Wihoooo!

Ledig idag och imorron.. ska bli skönt. Ska till gymmet nu snart...för första gången på typ 3 veckor..  har varit för lat..  Sen ska jag försöka va med Malin imorron. Å sen på kvällen till Tierp och titta på matchkläder med Evelina. Sen träna :)

Open your eyes

image40


Haha jag är kanske världens sämsta. Jag har gått in i en taxi. Som stod stilla. Utan förare som tur var :)
Måste ju berätta bakgrunden till den här händelsen....
Hade avslutning med volleybollen igår..  Så först spelade vi lite inomhusvolleyboll..det var väl inte så där jätteroligt..   Sen iväg till Sofi. Efter mycket om och men så hade jag grillat fläskfilen till mig å eken..  sen så åt vi, drack vin och hade trevligt. Carin körde å så drog vi till stan. Helt plötsligt slog vinet till å jag å mirjam tjatade till oss att gå på bilagan! :)  Eken å Woxlin var mycket skeptiska!  Vi va så jävla dåliga när vi sjöng!! :) Men men..det är tanken som räknas. Men dom stängde kl 1 så vi va tvungen att gå vidare.. Gick  till Heartbreak.. men det va baaaara studenter. Kom in gratis iallafall. Då får det va hur dåligt som helst :)   Sen blev det efterfest hos woxlin. drack lite mer vin. Vilket va väldigt korkat eftersom jag skulle upp å jobba!   Aja..me vid 4 är det dax att gå hem..och jag å Sigge å Moa går längs vägen..  Jag är jättetrött.. så jag blundar medan jag går..å helt plötsligt går ja rakt in i en taxibil!!! Hahaha!   Somnade ganska fort när jag kom hem kan jag säga.

Jobbet har varit grymt jobbigt idag..  fått duscha ansiktet med kallvatten hela tiden för att hålla mig vaken.
Inte hade jag med mig nå mat heller.. 

Har kommit på att jag måste försöka ändra på hur jag är. Jag bryr mig om alla alldeles för mycket och så ställer jag bara till det. Måste sluta dricka alkohol oxå..  Allt kommer ut helt fel då.

Imorgon är det partnerjakt till i helgen. Måste spela om ja nånsin ska kvala till SM :(

C ya at the beach!

RSS 2.0