aj aj

Jag inser att det här säkert är jätteointressant för er. Men jag vill så gärna tycka lite synd om mig själv. Eftersom Sofia åkt på jobb och Moa är på Pikant så måste jag skriva det.
Jag styrketränade idag. Första gången på 23 dagar. (ja jag kryssar för alla träningar på mitt träningskort)
Träningen var för ca 6 timmar sen.. och jag har redan träningsvärk!!!
Hur ska det gå imorgon? Och ännu värre.. SÖNDAG!? :)

Jaja bara att slänga sig in i det. Imorron blir det springa på löpbandet. It's good to be back!

Tillbaka till verkligheten

Då var jag tillbaka till Förde igen. Otroligt skönt att komma hem till ett nystädat hem. Sofia har varit jätteduktig! :)
Bilresan blev 14 timmar lång.. och det flimrade bra framför ögonen när jag kom hem.

Har haft det kanonbra i Sverige! Maria och Asp har varit jättesnälla som låtit mig sova där.. och jag har hunnit med att träffa nästan alla jag ville. Jag trivs verkligen i Gävle.. och när man är hemma är det klart att man får lite ångest att inte bo där längre.. Men nu känns det faktiskt riktigt bra att vara hemma i Förde igen. Få riktiga rutiner med mat och träning igen. Sova i sin egen säng!

Det är faktiskt bara en månad till jag ska till Gävle igen.. Då är det dax för Cissis bröllop! :)  Men blir en väldigt snabb tur.. Lördag-måndag bara. Men bättre än inget!

Nu ska jag slappa allt jag kan i soffan.. :)


presenter

Det är alltid trevligt att få presenter så här i efterskott!

Har fått ett nytt puder av syster från Make up store eftersom jag tappat mitt gamla i golvet..
Så fick jag mat på albertina av mormor.. och så fick jag dom här från butiken där ute. 100 % Ull. Jättesköna!

 

Av mamma fick jag ett fint halsband, en sockerråtta och te. :)

 

 


Åland

Det blev 3 händelserika dagar på Åland. Har hunnit med att se massa bra matcher.
Geir och Ronny vann sin första match mot de svenska juniorerna enkelt. Dom hade första matchen på centercourt kl 9 och det ÖSREGNADE ute. Jag och en man som satt och filmade var de enda som satt på läktaren. :)

Andra matchen mot Mchugh/Slack blev för tuff och dom förlorade med 21-17, 21-17.

Resten av norskarna åkte oxå ut i kvalet tyvärr.
Såg Lawrence och Kjell spela två matcher, men dom fick otroligt tuffa motståndare.. Först Rogers/Dalhausser sen Pedro och nån ny partner. Men dom spelade sjukt bra iaf! Hade 15-9 mot Todd och Phil.. bara det är ju nått man skulle berätta för barnbarnen! :)

Hannes och Steve har alltid spelat riktigt dåligt när jag har tittat.. och nu var första gången jag såg dom spela bra!
Tråkigt bara att Steve punkterade en lunga(!?) så dom fick avbryta matchen.. annars hade dom lätt vunnit!

Jag bodde på ett jättebra vandrarhem.. och andra dagen var väldigt fint väder. Så förutom att jag blivit av med VISAkortet och körkortet, plus att avgasröret på bilen lossnade men det löste jag fint :)



Gävle

Igår var jag i Gävle en sväng och gick på sommaryran och träffade Eken med familj. Vågade inte åka nå karuseller eftersom jag va rädd att halsen skulle slitas upp igen.  Men det var kul att se barnen åka, och kolla lite på marknaden och så.

Idag har jag varit i fina Gävle hela dagen!
Gått runt på stan.. köpt en strandklänning och ett par väldigt höga skor! (i klass med dina Sofia) På rea så klart!

Sen har jag umgåtts med Maria och familj på eftermiddagen kvällen. Passat Leo medan Maria och Peter jobbat på huset. Jättemysigt! :) Han springer runt som en tok om man håller i händerna. Runt runt runt. Stoppar inte förrän man tröttnat och stoppar honom :)

Sen har Maria fått massage och jag sitter i massagestolen och vill inte kliva ur. :) Kan sitta här hela natten tror jag.

Imorron ska jag hämta bästa Geir och hans partner på Arlanda och köra till Kapellskär. Sen lunch med Cissi, snabbt besök på sjukhuset och träffa Kristin. Gillar att det är full fart!

Det är bara motgångar det här med Åland.. hotellen fullbokade och så. Men får se om det blir en liten sväng ändå. Måste ju se norskarna och svenskarna spela :)


Äntligen bättre!

Dagen för resan hem gick jättebra.. även om 13 timmars körning alltid är drygt!
Men den natten.. och två nätter framåt har varit helt förjävliga kan jag säga! Har aldrig känt sån smärta i hela mitt liv. Tog dubbel dos av starka tabletterna men hade ändå lite ont. Tydligen så kan det bli så där 5-7 dagen.. att smärtan blir värre för att stygnen släpper typ.

Men inatt när jag vaknade så var smärtan helt borta.. och det utan tabletter! Äntligen!
Det firade jag med sushi och cola idag... gick jättebra! :) Lite ont när jag sväljer.. men inte värre än förkylningshalsont!

Mot Stryn!

Jag och Sofia packade in oss i bilen igår för att köra till Hornindal och se pianokonsert med Kjetil Grodås. Ja det var inte bara därför vi åkte.. Naturen runt stryn ska ju vara jättefin, och det är dåligt av oss att vi inte varit där fast det ligger så nära!

Hann inte köra så långt innan Sofia ser två liftare som vi plockar upp. Två tyska killar som ska åt samma håll. Dom kan ju inte ha tyckt att vi var så väldigt roliga. Jag kan ju inte prata så mycket efter operationen.. men men. :)

 

På vägen såg vi otroligt fina platser.. och självklart i Norge en massa djur. Vi fick stoppa för både kor, getter, får och en liten igelkott som ville över vägen. :)

 

 

och så kom vi fram och såg konserten. Saknade några låtar men annars en bra avslutning på kvällen!

Fin röst den där Kjetil! Å den norska naturen sen.. AMAZING! Tycker ni inte?! :)

 

 

 


färdigopererad



Operationen gick riktigt bra. Blev varnad innan att jag skulle få lokalbedövning medan jag sov, så jag skulle inte kunna svälja på en timme ca. Men när jag vaknade kunde jag både svälja och prata så jag var jätteglad. Sofia skrattade lite åt mig.. var nog ganska flummig!
Stannade 4 timmar efter på sjukhuset.. Sofia och Moa satt med mig i skift. Sen ville jag hem. Var ju så pigg. Gjorde bara lite ont.

Men nu gör det skitont! Är mycket mer uppsvälld nu.. Försökte dricka vatten men det fanns inte plats så jag hostade upp allt och började hosta blod. Men men.. nu är jag helt tyst iaf och ska bara vila..


redan bästa födelsedagen på länge

Blev väckt av mina söta sambos idag med sång och frukost på säng.. precis som det ska vara! :)

Sen kom Malin och sötaste Imre på besök med present.

 

 

Nu är jag på jobb med mina snälla arbetskamrater och äter morotskaka och tårta :)

 

 


snart snart

Snart är min ganska tunga 12 dagar i sträck-period på jobbet slut. Imorron är sista dagen!
Snart är det operation av halsmandlarna. Fredag ca kl 12..
Snart kommer nån jag saknat
Snart ska jag äta flytande mat och ligga i sängen i flera dagar.
Snart åker jag hem till Sverige! Saknar familj och vänner så det ska bli riktigt skönt!
Snart åker jag till Åland med Miriam och ska se på World tour.. Me like! :) Synd att ingen från Gävlegänget ska med.. blir inte samma sak utan er!
Snart blir jag 26 år och får inte längre åka som ungdom på flyg, tåg och buss. Nu finns ingen återvändo att bli vuxen tror jag.. :)


RSS 2.0