vecka 6

 

Sofia är med för att se vart hennes sovrum ska bli.. :)


Börjar bli dax för en ny nedräkning!

Om 10 timmar är jag färdig med min lååånga dag på jobb
Om 1 dag ska jag till Camilla på tjejkväll/födelsedagskalas
Om 2 dagar ska jag ha tjejfest för att fira att Sofia är i Førde
Om 18 dagar reser vi till Thailand
Om 23 dagar ska Sanna ha bebis. (Blir nog före tror jag då)
Om 81 dagar ska jag hem till Sverige
Om 155 dagar reser vi till New York
Om 213 dagar flyttar vi in i radhuset! :) :) :)



Fisk..

Magnus har varit och fiskat idag.. När jag skulle komma och se på fisken tittade jag först på bänken där han höll på, men såg ingen fisk. Så tittar jag ner i diskhon och ser det här monstret! Gissa om jag hoppade till. (och skrek lite). Hade väntat mig en liten öring som han brukar få..

 

Lange heter den, eller Långa på svenska. (Kan tänka mig hur den fått namnet..) Smakade som torsk ungefär. Helt okej fisk!


Tips

Vill tipsa om min kompis Lindas blogg!

http://lindaslykke.blogg.se/

Hon gör massa fina saker och är en hejare på inredning!  Ska hyra in henne när nya lägenheten är färdig!

En helt vanlig dag...

När jag körde på jobb i måndags mötte jag en bil som blinkade och viftade med armen..  Saktade in och mötte typ 20-30 kor som kom springande på led ner för vägen.

 

Vet inte vart dom var på väg.. kanske slakteriet? :)


Resegalen! :)

Japp, om exakt tre veckor sitter vi på flyget till Thailand. Bara jag och Magnus på kärlekssemester. Ganska välförtjänt kan jag tycka eftersom jag jobbat 50 timmar extra den här månaden. Lite mer än en hel vecka extra. Men jag klagar inte.. Det blir massa pengar som vi kan shoppa, äta och göra utflykter för i Thailand!

Igår gjorde vi nått underbart galet. Bokade resa till New York och Island i mars!  Först tar vi 2 nätter på Island, innan vi flyger vidare mot United States of America och stannar där 8 nätter.
Jag, Magnus, Harald, Camilla och världens sötaste 1 åring Ingrid ska med på resan. Kommer bli så grymt bra!
Shopping, Broadway, Ground Zero och så massa massa mer. Kommer bli fullspäckade dagar känner jag. Känns otroligt kul att Magnus bror med familj följer med också. Camilla är lite mer shoppingvänlig än Magnus :P



Sen på Island ska vi iallafall til Blue lagoon och bada i heta källor! :)

 

Det bästa av allt är ju priset!! 3500 tur och retur till New York, inkl stopp på Island! Vem kan säga nej till det? :)


vecka 5

Har inte hänt så mycket den här veckan tycker jag då..

 

 

Å så framifrån..  Bakom ser ni hur det kommer se ut när det är färdigt. :)

 


Smart uppfinning! :)


Slappdag

Idag har jag verkligen gjort allt för att försöka bli piggare.. sov 3 timmar middag och sen har jag nästan bara legat i soffan. Sett 2 kärleksfilmer. Sånt måste man passa på att göra när Magnus är borta. :)

Druckit sjukt mycket vatten
Kissat ännu mer. ( Ja jag tror att det fördubblas i magen)
Ätit kinamat (ja man blir säkert friskare av det med)
Pratat med Magnus på skype

Å vilat lite till.

Snart ska jag sova och hoppas på att jag sover lite djupare inatt, och att jag kan andas.. Luftrören är väldigt små just nu :(


Great

Vaknade upp tidigt som fan, som vanligt när jag druckit. Låg och försökte somna om i över en timme när jag gav upp kl 7 och tog upp datorn och såg på Vampire diaries. Less som tusan är jag också eftersom halsen gör ont, bihålorna och näsan helt täppta. Hur kan man gå från frisk till genomförkyld på 4 timmar?

Vet inte om jag borde haft mer kläder på fjällturen, eller om det bara var att jag träffade så mycket folk när jag var ute igår.

Festen var trevlig och det var väldigt kul att se alla igen. :) Blev ganska lugnt för min del.. och så gick jag hem ganska tidigt eftersom det var så dåligt med folk på träsket när vi kom dit.

Idag har jag bara hängt i soffan hela dagen. Sett 2 filmer och är inne på en tredje. Tobbe och Kristoffer är här och tvättar lite och gör mig sällskap. Fint att slippa vara ensam en bakis och förkyld söndag. :)


Fauskevarden

Halv 11 blir jag väckt av ett sms av Moa: Jag är med på fjälltur.. Hämtar dig om 45 minuter.  OJ tänkte jag... hade inte räknat med att det skulle bli nått eftersom dom lät så tveksamma igår. Men då var det bara att komma upp, slänga i sig frukost och iväg. Det blev Moa, Emma, Ronny och Ole som följde med. Trevligt trevligt!

Vi gick upp för Fauskevarden där man först kör upp ganska långt..  Sen var det 1 timme och 15 minuter ganska brant uppför. Hade medelpuls på 154 upp, och maxplus 186. Men det var väldigt fint när vi kom upp.. såg långt åt alla håll.

Dit upp skulle vi!

 

 

Där nere såg vi flygplatsen..

 

Fin utsikt..

 

Totalt tog det 2 timmar och 5 minuter.. Säkert några som tycker att det är jättesegt men vi gick ju med maxpuls hela vägen upp nästan så vi tycker att vi jobbat på bra! :)


Tjejkväll

Blev så glad att Moa och Emma hade ork och lust att komma hit ikväll!! :)  Dom sliter hårt på slakteriet nu om dagarna
så vi har knappt träffats nått på evigheter!  Sett på Idol och Skavlan, ätit tacos och pratat skit! :)




Skönt att komma ut från jobb-träna-sova bubblan! Imorgon blir det fest med alla kända! :)

Blev en timmes samtal med bästaste Sofia efter att besöket gick hem. Vad kan vara bättre än att få nån från gråt till skratt? :)   <3






Vecka 4

 

Ja ni ser rätt.. det är faktiskt sol i Førde. WONDERFUL väder! :)


Nähäpp

Ser inte ut som att det blev nått.

Även om Tobbes förslag på att vi skulle ha två beachplaner vid huset var väldigt bra.. så var det inte det. Finns så många fina beachplaner i Förde ändå! :)

Näe vi har kollat på en lägenhet i Gävle som vi tänkt köpa!  Den var så billig avgift, och bra läge så vi tänkte slå till så vi har nånstans att bo när vi är hemma. Så tänkte vi hyra ut den lite när vi inte är där.

MEN nu är det nån (jävel) som lagt in ett för högt bud. SÅ mycket pengar har vi faktiskt inte! :P

Känns lite tråkigt nu när man gått och hoppats.. Men det kanske kommer nått annat bättre sen nån gång! Tills vidare får vi snylta och bo med vänner! ;)


Nyfiken?

Jag är en sån som blir väldigt nyfiken när folk skriver kryptiska blogginlägg och statusar.
Om du är lika som mig så kommer du bli nyfiken nu..  För på torsdag kanske det händer nått väldigt spännande i familjen Bjelke/Stein.

Fortsättning följer på torsdag-fredag! :)




Tredje veckan

 

 


Dåligt med uppdateringar

Jag blir så ledsen varje gång jag kommer in på min reader och det inte är nån som har uppdaterat sin blogg. Sen kom jag på att jag nog inte är så bra på att uppdatera jag heller.

Här har allt blivit som vanligt efter ferie och sjukdom. Jag jobbar, tränar, äter och sover. :) Men jag gillar det.
Vinten är på väg, det gillar jag INTE. 7 grader i morse.. Brrr! Tur att jag har massa roligt att se fram emot!

17 sept. Johann ska fira att han klarat ett år med hård träning och nyttig mat. Tycker han är supermodig som vågar dela med sig i tidningen om sin kamp! Imponerad också att han lyckats gått ner så mycket i vikt!

28 sept. Sofia kommer till stan! Å vad jag längtar! Ser fram emot en helg med fika, shopping, fest och annat roligt!

17 okt. Thailand!

Ledig helg.. ska se om Emma och Moa vill hitta på nått. Sen måste jag mysa extra med Magnus eftersom han ska på 10 dagars kurs! :(

Andra veckan på husbygget :)

Ja, det har kanske inte hänt så mycket, men vi tänker ta bild en gång i veckan. Kan vara kul att ha! :)

RSS 2.0