vuxenpoäng

Idag har jag gjort min första egna sås av sky! Är inte så bra på det där vad man ska krydda med sen.. Så jag vet inte om såsen passade till kycklingen. Men den blev rätt god iaf :)

Har haft vilodag från träning idag och det kryper i kroppen. Väldigt rastlös! Men men.. ska krypa ner i sängen med Moa och se one tree hill nu så då blir jag säkert trött!

Godnatt!

beachsug

Fått ett grymt sug efter beachvolleyboll nu.. Tror att jag ska göra ett försök att spela lite i sommar!
:)
Får se hur det funkar med jobbet. Men skulle vara grymt kul!

Lördagen blev inte så mycket slappa som jag tänkt.. Moa drog med mig på morgonpromenad vid 8 eftersom hon skulle på jobb sen. Så åt vi frukost tillsammans och jag la mig i sängen och sov en timme till. Sen blev det tvätta och fixa lite här hemma.. och så iväg och styrketräna. Gick väldigt bra.. Gillar att träna lördagar när det inte är så många där!
Råkade bli lite stressigt till fotbollen sen.. men Ane var sen hon med. Hade sett på internet att det skulle vara sol med lite moln och 0 mm nedebörd så jag tog inget paraply. Vilken tabbe. Hann bara komma dit så började det regna. Note to self.. bor man i Förde ska man ALLTID bära med sig ett paraply! :)

Hem och äta rester av tacosen..  sen drog vi till slut till Hugo för att dricka lite vin. Var dock inte alls taggad för att vara på krogen så jag gick hem tidigt. Haha jag är så tråkig!

Idag har vi varit slitna.. (Mest Moa) :P  Jag har varit och sprungit 45 min och gått en liten promenad iaf. Sen har vi börjat städa i huset. Shit vilken tid det tar att flyttstäda. Å det är så tråkigt!!! Vi tar gärna emot hjälp från alla som sovit i det huset! ;)

SER FRAM EMOT BÄSTA VECKAN PÅ LÄNGE!! :)

se upp

Även om det snöar bamseflingor idag så kan man ändå märka att det börjar bli vår och sommar. Nu är det nästan farligt att köra till jobbet. Min väg till jobbet är slingrig och en lång uppförsbacke, man kan aldrig vara säker på vad som kommer runt hörnet. Igår fick jag tvärbromsa för en stor vit hare mitt i vägen. Sen körde jag 10 minuter, och så fick jag tvärbromsa igen för en hjort! :) Tur att man är vaken kl 5 på morgonen!

Jag skulle haft långfri i helgen.. Men så blev det en extravakt idag, så nu ser jag verkligen fram emot helg! Ikväll blir det tacos och serier i soffan. Ska äntligen börja se Vampire diaries som Asp reklamerar så mycket för!
Imorron blir det sova länge, träna och så tänkte vi gå och se Førdes fotbollslag spela match. Finns en del hunkar där ;)

Längtar till nästa vecka.. :)

akupunktur

Då har man testat akupunktur då..  Nålar i rumpan och låret. Det var skönt men lite obehagligt. :)
Har aldrig varit så vig som precis efter.. kunde sätta i hela handflatorna i golvet. Men nu är det onda tillbaka.. lika spänd som innan. Kan ju bero på att jag cyklade i en timme efter.. men han sa att jag skulle träna på!!

Ikväll har min husfru Moa lagat mat.. eller ja hon har faktiskt lagat mat hela veckan. Lax med klyftpotatis.. våran lyxiga torsdagsrutin! Hade middagsbesök idag i form av Geir, som tränar på att hänga här nu innan Sofia kommer. :)

Det är förresten mindre än en vecka till Sofia kommer!! Klapp klapp!! ;)

Lära genom att se?

Var och hälsade på Malin och Imre igår. Imre var på strålande humör och låg och försökte se så söt ut som möjligt så jag skulle ta upp honom. :) Riktig flirtgrabb det där.
Syntes att han är så nära att lära sig att vända från rygg till mage nu! Så jag försökte peppa allt jag kunde för att han skulle ta det där sista lilla steget. Men han kom till att han låg på sidan, 2 millimeter från att rulla över, så rullade han tillbaka igen. Så Moa kom med det geniala tipset att jag skulle visa honom hur man gjorde. La mig på golvet och sa Wiiiiii när jag rullade runt.

Tror att han fattade, för han sa iiiiiii och gungade fram och tillbaka sen. :)  Tror han har smygtränat på det inatt nu när han vet hur han ska göra, så idag klarar han det säkert! :P

Annars händer inte så mycket..  Min bästaste pappa och Ingela ska skicka en ny mobil till mig eftersom min är död.
Sparar in många kronor där. Iphone får vänta till jag blir rik. :)

Jobbar bara tre dagar den här veckan.. sjukt skönt! Men har redan lite ångest för vad jag ska hitta på när jag är ledig så många dagar! Tips nån?


ICA Kvantum Söderhamn

Nivea hade en tävling för att få hockey VM biljetter.. Här är ICA Kvantum Söderhamns bidrag. (Min gamla arbetsplats)



Det är förresten nått allvarligt fel när man är tvungen att sätta på stjärtvärmaren på väg till jobb den 20 april!
BRRRRR!!!

Vulkanutbrott

Känns lite overkligt när hela norges luftrum är stängt pga av en vulkan på Island. Sist vulkanen var igång höll den på ett år! Det var ju flera hundra år sen, och då fanns knappast flygplan och sånt, så länderna bredvid blev väl inte drabbade på samma sätt.. Får verkligen hoppas att den väljer att sluta spotta aska snart, annars kanske man inte har nå jobb heller.

Moas pappa är på besök nu och skämmer bort oss med utemat. Igår var det kina.. får se vad det blir ikväll. :)
Vi tog med honom på slakteriet för en rundtur idag, och jag tror att han tyckte det var riktigt intressant. Han hade iallafall massa att prata om med dom skidtokiga människorna där.

Bilder från lägenheten kommer förresten, men jag vill få färdigt med soffan och så först!



Vår nya balkong

Har ganska fin utsikt från vår balkong.. eller vad tycker ni? :)


Sunshine

Jag har ont i fingrarna idag efter att Moa tyckte att det va en bra idé att skruva bord och stolar igår istället för att slappa framför tvn som jag hade lust med :P
Men fint blir det iallafall!! Jättefint!

Nu väntar vi bara på soffan som kommer om 6 veckor. Känns väldigt länge, men vi får hoppas att tiden går fort!

Har inte sovit alls inatt nästan.. men ska försöka hålla mig vaken ändå till ikväll. Solen skiner ju..så man måste väl passa på att vara ute lite!


Moa tillbaka!

Nu har Moa kommit hem och jag tror att hon godkänner lägenheten som vi flyttat till medan hon varit borta :)
Kändes riktigt bra att gå tillbaka till det normala med te och Greys anatomy igår kväll när jag kom hem efter jobbet!

Redan onsdag och snart är det helg igen. Jobbhelg nu med.. men det gör inget!


sova får man göra nästa liv

Eller iallafall nästa månad!
En hel påsk har gått, bara svischat förbi! Jag har jobbat på dagarna, och kört runt på folk på nätterna. Men jag har gjort det för att jag vill. :) Riktigt kul att vara med och se folk fulla faktiskt.

Fredag gick jag på pikant en tur nykter.. Massa folk. Kvällens plus var att jag träffade mycket roligt folk. Kvällens minus att alla tappar känsla för privat zon när dom är fulla. :) Måste man stå 5 cm ifrån när man pratar med varandra? :)

Lördag körde jag mest runt på folk. Hade bestämt att jag skulle gå ut, men ångrade mig i sista sekund. Det var inte värt att slänga 250 kr på inträde, och stå i kö en halvtimme när man är nykter. Åkte hem och såg en film istället innan det var dax att köra hem folk. Kom hem kvart i 4 tror jag.

Söndag var det jobb 9 timmar, sen kände jag att det var min tur att gå ut. :)
Satt och pratade och drack vin med Camilla innan vi gick på träsket. Bra musik, trevligt folk, och det gick faktiskt att sitta och prata med folk! Det bästa av allt.. Gratis inträde! :)

Idag ska jag försöka få tag på nån som vill hjälpa mig att köra möbler. Dvs sängarna. :) Imorron kommer Moa hem!! :)

Uttråkad

Nu har jag skrivit på kontrakt och fått nycklar till lägenheten! :) Känns otroligt bra!
Funderar på att köra dit grejer redan imorron!

Var till Kaya och Rosy en sväng och spelade ett kortspel som heter krig. Ganska kul måste jag säga, å bra för alla åldrar! Sen hem och tråka framför datorn. Fick myror i baken vid halv 10 och kom på den bra idén att jag kunde gå och hämta bilen från verkstaden! En promenad på ca en halvtimme. Ringde till Hugo för att få nyckeln, och han kom med den bästaste idén! Jag skulle ta med hans hund Kali! Hon är sååå söt! Promenaden blev mycket trevligare. Kanske tar med henne imorgon med när jag ska gå tur med Jarle. :)

 

Nu ska jag lägga mig och läsa ett tag och förhoppningsvis sova. Borde gå fint eftersom jag knappt sov nått natten som var! :)  Godnatt!


Ny lägenhet!!

Idag skriver jag kontrakt på en ny lägenhet till Moa och mig! :)

Jättefin på storehagen mitt i centrum! :)

Happy happy happy!

Lite dåliga bilder.. men allt är nytt och fint. Egen tvättstuga, två sovrum och stor balkong mot vattnet och med kvällssol! :)


RSS 2.0