snart juli!! :)

Idag jobbar jag dubbelt. Jiho. Not. Har väl sovit ca 3 timmar. Men har ju ledigt mellan 11 och 14 så då ska jag hem och sova i solen.
Imorron är det juli och våra arbetstider ändras en månad. Börjar tidigast kl 6 på morgonen! Det ska bli GRYMT skönt..det är lite skillnad på att gå upp 04.00 eller 04.45 :)

En dag kvar..sen bär det av till Bergen, sova där en natt och sen vidare till stavanger :)


Moa kom med solen

En helt underbar helg är slut.
Moa kom på fredag morgon.. och vi hann äta lunch och prata lite innan jag var tvungen att åka på jobb vid halv 2. Så hämtade jag upp Mariann efter jobbet kl 21 och kom hem till Malin och Moa som hade satt sig på ballen med en öl. Av med uniformen, på med festkläder och så öppna en kall öl. Mycket gott var det!
Åkte till pikant rätt sent.. och det var en del nya och trevliga folk vi träffade. Åkte hem rätt tidigt i Roars fina nya bil.

Lördag morgon vaknade vi båda tidigt.. och kl 10 var vi iväg till centrum för att köpa present till Rosy som fyllt 3 år.  Det blev ett pussel eftersom hon är inne i en pusselperiod. :)  Så kikade vi lite på kläder.. och åkte och hämtade upp Malin. Iväg på 3 års kalas med tårta och egentillverkad juice.. Väldigt gott i värmen. Hoppade lite studsmatta och lekte.


Så tog vi och familjen Fonn/Bird och packade och drog till Huldefossen och badade nedanför vattenfallet. Skitcoolt. Mycket bättre än strömmen på Fjärran Höjder! ;)

Var där en timme eller så sen tog vi och åkte upp till Leif Magnus och blev bjudna på våfflor med hjortronsylt och glass på hans balkong. Hur gott som helst!

Kände att vi började bli lite stressade efter ett tag..  vi skulle vara på grillfest vid 7-tiden. Så vi åkte hem och började göra oss iordning. Fast vid den här tiden var vi så extremt trötta efter en heldag..så vi hade nog hellre sovit. :)  Men köttet låg i marinad.. och inte ett moln i det blå.. så vi tog oss i kragen och hoppade in i duschen. Anita och Roar kom på besök och sen drog vi till Hugo på fest.
Det var inte förrän redbullen kom fram på bordet som jag vaknade till.. men sen var det full fart! :)
Spännande fest med folk som försvann in på ett rum och gjorde konstiga (men väl kända) ljud ifrån sig.

Söndag var vi till Naustdal och försökte bota bakfyllan med bad och sol. Det hjälpte inte mycket.. så på eftermiddagen åkte vi hem igen och sov en timme. Sen gick vi till forsen utanför och skulle bada fötterna. Men Moa råkade halka i och badade med kläderna på istället :)



Men nu har Moa åkt hem.. och jag har TRE jobbdagar kvar innan jag åker till Stavanger! :)

Säg det med en sång

Samtal igår:

"Vad gör du nu för tiiiiden, varför hör du aldrig av dig"

"Sol vind och vatten"

"Du ska veeeta att jag saknar dig"

Undra hur länge man skulle kunna hålla på :)


Michael Jackson är död. Vet inte om det bryr mig så mycket faktiskt.. Det är inte så att det kommit så mycket nytt av honom på senaste åren ändå.
Nått som är sjukt var att mina första tankar var: Stackars Terfa. hahaha. Ni som vet vem Terfa är tycker nog att det är lika roligt som jag. Hon gick i min klass på högstadiet. Jag hatade henne. Hon påstod att hon och Michael brevväxlade.
Jag blev till och med utslängd från en lektion och kallad till rektorn för att jag börjat bråka med henne en gång.
Men. Stackars henne.


Så söt!

Har två tillfällen i sommar att klara av min uppgift. Jag ska få Pedros linne den här gången! Fattar inte att jag missade den chansen förut! :)


Titta va söt han är! :)   (Han som inte säger nått, bara ger en tumme upp!)


Snart kommer solen!

Det är sagt att sommaren kommer till Förde på tisdag. Det ska bli skönt! :)

Nu är min period på 12 dagar i rad med jobb över. Det har gått sjukt fort tycker jag. Så fort att jag sa ja till att jobba extra imorron på min första lediga dag. Så nu är min nästa lediga dag på lördag. Vad trevligt det ska bli :)

Inte så mycket att blogga om som ni förstår. Efter att ha lagat och ätit en grymt god wok alldeles ensam igår så insåg jag att jag var tvungen att umgås lite. Så jag pyntade mig och gick till Hugo på fest. Väldigt trevligt måste jag säga! Synd bara att det inte  va så kul på träsket sen. Men det var nog att jag inte var i partyhumör bara för det var MASSA folk.

Den här veckan får man feriepengar, skattepengar och så startar beach VM. Känns som en bra vecka.. tycker ni inte?


surar lite

Jahapp. Inte ett enda samtal igår. Inte ens ett litet sms. Jaja.
Det var dom på jobbet som fick försöka muntra upp mig.

Hoppas ni hade en bra midsommar iaf.

Ok tack, nu slutar jag sura! :)

Idag slutar jag kl 13.. och har jag tur ska jag låna 3 st söta barn och gå på tivoli. :)
Annars blir det att städa huset. Det ser verkligen hemskt ut nu. Jag skyller på att jag jobbat 11 dagar i sträck nu..  69 timmar den här veckan om man räknar med imorron. Då får man slänga kläder på golvet i rummet och vänta med att stoppa saker i diskmaskinen. Eller? :)

Bjuden på fest ikväll men är inte särskilt festsugen.. kanske går dit och umgås lite iaf. Börjar inte jobba förrän 11.15 imorron.

Åh just det! Nästa helg kanske Moa kommer på besök! Wihoo! :)

Midsommarhemlängtan

Nu är det midsommar.. och alla skriver att dom ska hem till Hälsingland och fira! Jag brukar inte tycka att midsommar är så speciellt. Men nu när jag är så långt hemifrån så känns det faktiskt inge roligt alls det här  att vara borta.

Malin ska jobba och sen drar hon till Naustdal och pojkvännen som vanligt.. och jag kommer bli alldeles ensam hela helgen.

Nån som har lust att försöka få upp mitt humör?

+4746365524

Bara att ringa.. :)

Jag ser träningsvärken komma

Jag har nämligen bestämt att jag ska börja spela inomhusvolleyboll med Fördes damlag. Dom har lixom inget sommaruppehåll så det är väl bara att försöka tvinga sig inomhus rätt snart om man ska hinna bli bra till säsongen! :)

Får väl se hur det fungerar med jobbet i höst.. men det ska bli riktigt skönt att ha en träning att gå på. Jag saknar lagkänslan och träning som är rolig och inte bara nyttig.


å herregud

Jag har tänkt att jag ska skriva.. jätteofta. Men så har jag insett att jag missat så mycket roligt som hänt.. så dt skulle bli så mycket att skriva på en gång. Så har jag låtit bli istället. Dumt känner jag nu för nu blir det bara en kort sammanfattning av allt.

Familjehelgen var väldigt mysig hela tiden. Både mamma och Päris var väldigt nöjda, även om vi hade träningsvärk i alla muskler i flera dagar framöver. (Mamma flest dagar)

Helgen efter var det sommarfesten här i Förde. Hur kul som helst! Lätt den bästa dagen hittills sen jag kom till Norge.
Jag sov länge.. åt en ordentlig helgfrukost i solen. Sen gick jag till stan där det var en tävling mellan företagen här. Slakteriet vann sitt heat, men förlorade sen finalen. Dom hade byggt en jättefin båt som såg ut som en korv med bröd.

Sen gick jag till Fördehuset och såg på volleyboll. Det var veteran NM (norska mästerskapen). Man blev väääldigt sugen på att spela kan jag säga :)  Efter det var det bara att gå hem och piffa till sig för festen. Först var det utegrillfest på Hornes.. ca 100 pers och helt otroligt varmt i luften.  Så kom Johannes, min fd klasskompis som spelade i Ida Maria. Det var enormt kul att träffa honom! Snällare människa får man leta efter!  Så mellan 16 och 20 satt vi där..sen åkte jag med Johannes till sommarfesten och fick vara med lite backstage :)

Resten är historia.. träffade massa roligt folk, och lyssnade på massa bra musik.
Sen blev det efterfest med Wii, och jag ramlade hem vid halv 6 på morgonen.

Söndag åkte jag och David upp på Gaularfjellet. Väldigt fint!! Och massa snö! Helt sjukt!


jaa... det får va allt för nu.. nu är jag iallafall ikapp lite :)

Haha förresten. Tack för länken Sofi! Är det bara jag som tycker att det låter som Matte Kolm!??!?! :)

RSS 2.0