Snålis

Idag var jag snål!
Jag köpte en mascara på Cubus.. som så många gånger förr. Tittade inte ens på priset.. den brukar alltid kosta 149.
Kom ner för rulltrappan, ser på kvittot och ser att jag betalat 165 kr för den! Oj vad dyrt tänkte jag.. men skit samma. Jag måste ha DEN mascaran!
Så kommer jag på HM för att köpa mig hårsnoddar..  och där finns MIN mascara för 109 kr!!! Så, jag går tillbaka till cubus och lämnar tillbaka mascaran, får tillbaka mina pengar och köper den sen på HM istället. 60 kr är ändå ganska mycket skillnad på en mascara..

Börjar jag bli gammal? :)

Närmar sig

Nu är det redan fredag eftermiddag. Sjukt vad tiden går fort! Imorgon vid den här tiden sitter jag på ett flyg till Alanya. :) En vecka sol, bad och beach.. men samtidigt en vecka utan Magnus. Känner mig dum som reser utan honom men en vecka går fort!

Trots den otroligt sköna nya sängen vi har hemma så har jag sovit lite sådär den här veckan. Det är så mycket intriger och saker som har hänt. Av nån anledning så får jag alltid skulden, och jag tar åt mig allt för mycket. Ligger och funderar, vrider och vänder mig så jag blir helt knäpp.
Hoppas hjärnan blir så trött i Turkiet så jag inte orkar fundera! :)

Det här med packningen... Kan ni säga tre saker ni tycker att man absolut inte får glömma när man ska till Turkiet och spela beach? :)   behöver verkligen hjälp!


Fantastisk påsk!

Ledsen att jag inte bloggat under tiden.. Men har inte haft så mycket internet när jag varit hemma!

Påsken har varit helt otrolig.. Först Söderhamn med jättegod påskmat och träffa familjen. Körde runt lite och visade Söderhamns sevärda platser.

Stenö

Oscarsborg

och lite annat. :)

 

Lördagen klippte vi oss hos bästa Cecilia och gick på shopping. Magnus slog på stort och handlade mest av oss :) Fikade lite med Eken och Peter med barn. Såå söta är dom Theo och Agnes. :)

Sen mötte vi upp Sigrid för att äta sushi innan festen hos Tompa. Väldigt trevlig fest.. och kul att träffa alla! Var lite kort tid att hinna prata med alla, men det var oväntat mycket folk som kom! :)

Söndag var det inte så många som var taggade för att spela beach kl 9 när vi vaknade.. så då gick vi ut på Alderholmen och gick en promenad med Sigge. Lägenheterna där är helt sjukt fina.. känns som ett område med sommarstugor fast det är mitt i stan! Vi gick i shorts och linne och höll på att svettas ihjäl fast det var så tidigt.

Glömde tyvärr kameran där.. var lite synd. Efter promenaden köpte vi kinamat och hade picknik i parken innan det var dax för beachvolleyboll! :)

Solade, spelade beach och BADADE i ån! :)

 

 

Avslutade dagen med grillning hos Peter och Eken.. men åkte hem ganska tidigt. Alla var väldigt trötta. :)

Måndag blev det beach igen.. och sen iväg till pappa för att äta middag. Avslutade kvällen med bio.

Tisdag sov vi lääänge på hotellrummet. Magnus var helt slut stackarn efter en helg i Gävle :)

Hann med lite shopping och fikande innan hemresan.Blev lite extra spännande tack vare SJ, men kom som tur var med flyget hem.

 

Tack alla för den här påsken! <3


Nu säger vi




Hejdå Förde, Hej Sverige!! :)


Grattis bilen!

Idag har min bil kört 21 000 Mil! :)  Grattis bilen.. hoppas du vill köra 21 tusen till innan du dör! :)


Lyx

Efter ett helt år med sjukt mycket jobb så har jag glömt bort hur det är att ha ledigt! Mina lediga dagar har jag nästan haft ångest för att jag inte vet vad jag ska hitta på.. Därför känns det extra bra att jag faktiskt känner att jag kan slappna av nu!
Jag ska jobba 10 timmar den här veckan. Idag och imorgon, sen åker vi till Sverige. Sen jobbar jag bara 2 dagar nästa vecka med, för att sen åka till Turkiet en vecka! :)

Igår sov jag middag 3 timmar..  och sen sov jag ändå 8 timmar inatt. Skönt! :)  Men, nu har jag slappat framför tvn hela morgonen, så jag tror att jag ska ta tag i städningen nu innan det är dax att träna. Börjar inte jobba förrän kl 15 idag. Man hinner med så mycket mer då! :)


Å så måste jag bara säga att det är grymt irriterande att ha ryckningar i stora lårmuskeln! Det ger sig inte!

Om ett år..

Klockan halv 9 på kvällen och skuggan har täckt större delen av Förde. Så går det när det är omringat av fjäll. MEN solen ligger fortfarande över Vie där vi flyttar in om ett år. Grillfesten blir hos oss! :)


Hur ska det här gå?

Om 15 dagar åker jag till alanya och ska spela beach 7 dagar! Shiiit vad kul det ska bli!! :)
Har ett problem bara.. Jag har ju inte spelat nå volleyboll alls nästan! Kommer vara så dåligt tränad även fast jag går på gym 5 ggr i veckan! Idag tänkte jag att jag skulle testa att träna 2 ggr på en dag. Eftersom vi ska göra det i Alanya...

Intervallträning på löpband på morgonen. Det gick inte så bra som det brukar. Fick inte luft! :( Men tvingade mig igenom med lite mindre fart än jag brukar så jag fick träningen ändå.
Sen lugn cykelträning +mage rygg styrke på kvällen. Var så trött så jag skakade när jag skulle stretcha efter.

Hur ska det här gå? Det är ju ännu jobbigare att springa i sanden i värmen!!!

Styrke imorron, och vilodag söndag. Sen är jag ledig på måndag igen.. tror jag får ta ett dubbelpass då med! :)

Snart snart

Snart kommer Magnus hem igen efter att ha varit en hel helg i Bodö!
Han har varit på NM i bågskytte och skjutit sig till ett silver! Riktigt duktigt att slå så många som satsar mycket mer! :)

Jag har haft jobbhelg.. Så det har gått ganska bra att vara ensam ändå!
Lördagen efter jobb sov jag middag, och sen gick jag upp på Solheim med Camilla. Riktigt trevligt att få prata av sig lite samtidigt som det var väldigt jobbigt att gå upp! Sen duschade jag och gjorde mig lite fin för fest. Träffade Agnethe som hade hotellrum och satt där och drack cola och åt chips medan dom festade. :) Eftersom jag inte kände att Vassendgutane var värd 450 :- så gick jag hem och såg kärleksfilm när dom gick ut.
Efter det var det faktiskt väldigt tomt i sängen.. Hade sån lust att ringa och babbla lite med Magnus men han sov ju för länge sen eftersom han skulle upp tidigt.
:(

Idag har varit en lååång dag på jobb. Jag stekte våfflor till alla. Blev väldigt gott!! :)

Dax att laga mat till Magnus som är hungrig efter en lång resa..

Hoppas alla får en bra ny vecka! :)


Lån

Natten till igår sov jag väldigt väldigt lite. Först kom vi inte i säng förrän halv 12.. Sen ringde Magnus telefon precis när jag somnat in.. och när jag somnade nästa gång så fick JAG sms av Sofia. Våra telefoner som brukar vara så tysta annars. Klockan 3 gick magnus brandlarm.. och sen var det inte så stor mening med att somna igen eftersom jag skulle upp 03.50.

Så, jag var sjukt trött på jobb kan jag säga! Slutade kl 13 och hoppade rätt i säng! Magnus tyckte att han kunde sova lite med mig han med, fast han var ledig och hade sovit länge på morgonen! :) Hade precis somnat in då med när det plingar på dörren! Herregud ska man aldrig få sova? Men det var mina Oakleys som kom med bud, så lite glad var jag ändå.

Sov otroligt skönt sen i nästan 2 timmar när Magnus kommer smygande och säger att vi måste på banken och skriva på nått papper.
Jaha.. bara att ta sig upp då. Gick som en zombie till bilen och det var en zombie som sen fick skriva på 6-7 papper. Men nu är lånet fixat och radhuset köpt! :)

Bara ett år och en månad tills vi får flytta in...

Det plingade på dörren..

och där var ett postbud med mina oakleys!! :)  Kommer bli så bra i sommar!!! (om det kommer nån sol då)

 

<3 <3 <3


Tårta!

Magnus är grymt bra på att baka tårta ska ni veta! Dom här gjorde han i helgen när han skulle ha kalas..

Han har till och med gjort marsipanlocket och rosen själv! Oreotårtan är helt klart min favorit! :)


RSS 2.0