Big news

Ni kommer inte tro det här!!  Slitz ringde idag och ville att jag skulle göra beachvolleybollspecial i nästa nummer! Dom kommer och knäpper nästa vecka!
image37

Inte nog med det..  Brad Pitt verkar ha det lite dåligt me frugan så han ringde och ville träffas!  Jaa.. jag hart ju lite fullt upp med jobb och träning så jag sa att jag skulle fundera på det.. Men jag ska nog tacka ja.
 image38


Nääää.. men seriöst.. Absolut ingenting händer i mitt liv just nu.. Jobba, sova, äta å träna.. Längtar till helgen iallafall..ska till Bromma och spela challenger.. å de verkar som att jag å Evelina är 7e rankade!! :)

Sen är det mixed på onsdag.. Spännande :)

Just det ja!  Jag har ju varit med om en "first" idag!   Jag har först blivit bogserad i min bil...men jag råkade göra så linann gick av :)   Sen fick jag va den som bogserade!  Det va jag duktigare på :)

Money money money

Fan va skönt det är att ha kommit igång och jobbat! :) Jag får lite jobb på både simhallen och hemtjänst nu så..  blir lite pengar. Har kommit på det att passar bättre att jobba! Helt klart. Plugga är inget för mig. Jobba gör man mellan två klockslag sen kan man koppla bort det helt när man kommer hem. Men pluggar man så gör man det dygnet runt. Förutom dom timmarna man har ångest över at man inte har nå pengar.

Har suttit vak två dagar nu..  och imorgon har jag introkväll.  Börjar rulla på :)

Så var det ju fest i helgen då.. som vanligt. Kristin va här.. Hur kul som helst!!! :)   Jag är tveksam till att hon kommer våga komma tillbaka igen! ;)   Fick tyvärr sova själv men... det är förlåtet eftersom hon städade HELA lägenheten typ på morgonen när jag jobbade!    

Åh..  jag måste sova. Inte riktigt hämtat mig efter helgen..

(Update 23.55)
Hihi...  fick CP ryck och åkte ut på äventyr me Sigrid. Snodde ett paraply...åkte ut och tränade.. och knäppte massa fula kort. :)   Skönt att inte sitta hemma ensam en hel kväll. Är grymt kramsjuk nu.  Nån som vill sova me mig? :)

           

Mot Åland!!

Jag ska åka och kolla på world tour på Åland! :)  15-19 augusti!!

image30image31

Fan va kul vi ska ha!! 

Annars då..  Jobbade på fjärran höjder igår. Det va jättelugnt, och det blev mest städa. Pengar pengar iallafall.

Nä nu ska jag städa.. Mamma kommer ju å kollar på lägenheten i helgen..Kan va bra at ha lite ordning då!


Beachvolleyboll för hela slanten

Japp...beach igår hela dan...å idag så fort grabbarna slutade. :)    Fick prestationsångest eller nå när Sigge kom..för då gick det inge bra längre :(  Men men.
Var på bio igår.. Spiderman 3..  Den va helt okej..men jag tror jag tyckte om ettan å 2an bättre.

Korv med bröd för 6 kr idag..  Helt sjukt billigt ju! :)    Kristin bjöd mig..mycket snällt. Sen gick jag runt hela stan me henne å letade en lägenhet som hon skulle titta på. Men den va inte så bra.. :(  Jag som vill att hon ska komma hit snart!

Nu väntar ett varmt bad på mig... sjukt skönt!!!   Sen ska jag va uppe länge för jag har sovmorgon imorron. Börjar jobba kl 14. Kom å bada vettja!


Kram

Party igen

Perfekt dag igår.. :)   Först var vi i boulongen å spelade massa timmar. Jag å Asp vann dom 2 sista seten..VIKTIGT!! Sen att Anders å Lisa vann typ 8 set innan..det gör inget :P   Kul som fan var det iallafall! Sen hem å bada.. trodde aldrig att jag skulle komma igång och festa..  var nära att banga där. Tina som skulle ha festen för att hon fyllt år.. Hon låg ju hemma med magsjuka.. å så skulle inte Lisa å Anders med.. å Mirre är i Östhammar. kan det ens bli nån fest utan Mirre??! ;)
Men dte kunde det!!   Åkte till Camilla och drack ölen som en vänlig själ skänkt mig :) Efter en timme ringde anders å sa att han lurat med Lisa å att dom skulle komma... Wihoo!  Sen efter en timme till kom Woxlin å co..  Så det blev lite folk tillslut. Fått reda på att Camilla är ordningsfreak hahahaha. Men för att bevisa att hon inte var det kastade hon popcorn över golvet..något som hon mådde dåligt över hela kvällen sen :)

dansade hela kvällen allihopa. Mycket lyckat.

Fast bäst av allt var nog när ja pratade med världens knäppaste tjej när jag kom hem..  (Håller hennes namn helmligt för närvarande) ;)  Jag har mens.. å jag har inte rakat muffen.. men det vet inte han!!   hahahaahaha jag skrattade så jag trodde jag skulle dö!!!!!!!!!!!!!!

Idag är det beach igen!   Kristin har sovit här så vi ska va bakis ett tag till bara.. 


another first

Japp..  jag har för första (och sista) gången i mitt liv ätit mjukglass med vitlökssmak!! 
Jag och Lisa var iväg och spelade Open i Härnösand i torsdags. Gick inte så bra.. åkte ut i semin. Men men.. Vi väljer att inte tro artt det hade nått att göra med att vi var på kroen och dansade till 02.15 kvällen innan.. :P  vi var för dåliga på att spela i storm helt enkelt. 10 poäng iallafall. Det duger. Det var 2 sura tjejer som åkte hemåt, å så stannade vi i Sundvall för att trösta oss med pizza. Sen såg vi den. Kiosken med mjukglass. Med på listan fanns VITLÖK:..  jag började gapskratta.. och var tvungen att fråga han i kiosken om det va sant. Lisa stod och såg ut som hon skulle dö. Men jag var ju tvungen att prova ju! Tog lite på tungan... å sen gick jag och spottade den närmaste timmen! Fyyy fan va äckligt!! Lisa gjorde samma sak å även hon höll på att spy...  Men men there is a first for everyting! 
Jag körde till Iggesund sen höll jag på att somna. Bytte med Lisa och sov hela vägen hem. När jag kom hem hade jag tänkt sova 15 timmar..Men så fick jag ett erbjudande om filmkväll å det kan man ju inte missa. Blev 2 filmer med Asp, Picco och Erika.  Massvis me popcorn och cola :)   Det blev Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby och Blades of Glory.. Båda helt okej!

image28                                  image29

Upp igen å jobba.. sen iväg me Cissi på dollarstore och IKEA..  Sen bjöd hon på mat på Svarte Jägaren. Hennes mat var jätteäcklig men min var rätt god. Ölen var bäst :)  Blev några glas vin hemma oxå.. 
Blir nog bara slappa idag och kanske party ikväll.. får se.. Stackars Tina har tydligen fått magsjuka eller nå..det går ju inte!


rain-trotser

Jag är så bra på engelska! ;)  Sov halva dagen igår..  Vad ska man annars göra när det regnar? Men när jag vaknade vid 18.00 så tog jag mig i kragen å satte på mig massa kläder å gick (småsprang) i ösregnet till gymmet! Äger inget paraply, och bilen var trasig så vad gör man!  Gymmade ovanligt hårt och kände mig riktigt duktig när jag kom hem! 

Fick starta Edmund med startkablar idag.. så nu är han pigg ett tag igen :) Åkte till mamma å hämtade världens sötaste roxy. Men jag tror hon saknar sixten...för hon bara smiter iväg så fort jag försöker gosa... hmm.  Gjorde det där testet som Mirjam hade gjort..  vuxentestet. Hur gammal men egentligen är. 25.1 år borde jag vara. Var nog ICA kortet som drog upp poängen :P

Jag längtar som en tok till imorron. Då ska jag och Mirre ha nyponsoppekväll!! :)
För dom som aldrig haft en sån kan jag berätta att den innehåller nyponsoppa, glass och mandelbiskvier. Å så en film :)


inte som jag tänkt mig

Jaa helgen i Gtbg var hur rolig som helst! Har inte skrattat så mycket på evigheter. Men den slutade inte riktigt som jag tänkt mig. Vi åkte ut...i banfinalen vilket gjorde att vi blev 5a :(   Och att motståndarna vann på en domarmiss gör inte saken bättre. Vilken jävla idiot. Jag kan inte säga att jag är perfekt som domare. Men vilken idiot som helst ser väl när någon fångar bollen och kastar iväg den? :)

Eurovision contest var ju en besvikelse det med. Det var verkligen skitdåliga låtar!!

Nu är det officiellt beachsäsong!! Wihoooooooo..  Bra att första dagen börjar med ösregn.. inget gott tecken :)

Nothing else matters

Jag får ju prestationsångest när Mirjam skriver i sin blogg typ varje dag!! :)   Har bara inte orkat sätta mig och skriva. Helgen som varit spenderade jag i Rättvik med lite över 50 andra unga ledare. Hade det hur bra som  helst. Fredagen bastade vi, å sen var vi 3 st vikingar som badade i siljan. Det var verkligen inte varmt...men ingenting mot för vad det brukar va i Stenö vid första doppet. Mathilda tyckte att det var jättehemskt, men det måste vara för att hon inte har nå underhudfett :)
Lördagen fixade vi med teambuilding övningar och precis när vi skulle ut och leka så började det regna. Som tur var regnade det bara 10 minuter ungefär sen kunde vi gå ut igen. Sanna var med på campen och deras lag vann teambulidningen. Måste vara jag som lärt henne. ;)   På kvällen kom Sofie, Ida och Hannes från floorfiller. Först en liten show och sen så fick vi en kurs i disco, jazz och hiphop! Så GRYMT kul!!   Nästan alla var med och dansade..  killar och tjejer mellan 18 å 25..  Det är ganska bra det! Brukar alltid vara många som inte vågar. Sen var det bara åka å köpa lite godis och umgås lite me Kalle å Markus. Mathilda berättade historier så vi blev helt knäckta!
Söndagen var det mycket bra föreläsningar!  Å mycket mat :)

I veckan har jag inte gjort nå annat än att äta, träna å sova. Gått i skolan en dag och jobbat en dag. Idag när jag kom till jobbet fick jag börja med att ta ur alla golvbrunnar å diska alla delar med diskborste. Fy fan vilket äckelgöra! Slemmigt, hårigt och skitigt!   Sen var det lugnt ganska länge.. å efter lunch var det dax att rensa ogräs utomhus. är helt slut i armen nu. Efter jobbet blev det en powernap och slänga i sig mat för att sedan åka och träna. GD kom dit och gjorde reportage om att vi gått upp i ettan! :)  Så kolla på www.gd.se imorron så kanske ni ser nån snygging. ;)

Efter träningen kan man ju tänka sig att man ska hem och sova.. men nej då. Iväg till södergrillen med Tina å äta kebab...   duscha, å sen iväg och spela biljard med Lisa och Eken. Lisa vann ganska överlägset. Hon hade glömt att nämna att hon va grym på biljard :)   Men jag var ganska imponerad av mig själv faktiskt..   Lisa å Eken blev fullare och fullare.. och drygare och drygare. Råkade slå eken i huvudet med biljardkön.. eller jag råkade inte slå.. men det råkade bli lite hårt   ;)   Känns mycket skönt att jag körde dom till krogen å sitter hemma nykter nu. Bra val Petra.

Jag som var så rädd att ja inte skulle få sommarjobb. Nu har jag plötsligt tre st..   Har ju redan tackat ja till hemtjänsten men..  Dom ringde från tierp å sa att ja fick jobbasom badvakt där oxå. Hmm.. aja. Blir hemtjänsten å så extra på fjärran :)


Lantliga äventyr

haha ännu en sjuk kväll med tjejerna. :)   Typ 10 min innan jag och kristin skulle åka till pappa för att fira valborg så bestämde Sigge och Frida att dom skulle med. Så vi drog iväg och kom fram till Lenninge vid halv 7. Åt världens godaste kött och potatisgratäng. Sen skulle vi iväg till kasen. Den var tyvärr inte tänd när vi kom dit så det blev lite länge där tyckte vi. Men vi fick va med i en kör som sjöng in våren...de ni! Sjungit för alla Lenninges invånare :)
Efter det var det dax att bada tunna. Sjöngs en hel del i badet. Det blir alltid så med min far...han gillar att sjunga!
Hur mysigt som helst var det iallafall..å vi satt väl där i några timmar. Sen ringde Fredrik, min bonusbror. Han hade inflyttningsfest. Han å 3 kompisar har flyttat in i ett hus i Rengsjö. Aja ska vi vara lite galna tänkte vi då..å så bestämde vi oss för att ta en taxi dit. Ingela ringde å det skulle ta en halvtimme inann den kom. Så vi slängde oss ur badet å fick på oss kläder... Sminkade lite snabbt sen skulle vi iväg. Men taxin kom inte.. Så jag ringde å fick svaret att den varit där redan men åkt tillbaka eftersom det inte av nån där. Meeeen sa vi då...så skulle det ta 45 min innan nästa kunde komma. Jahapp.. så då ringde ingela en annan konstig taxichaufför. Hon var den enda i sitt företag. :)  Så vi började traska.. hon skulle hämta upp oss vid herrgården, å det är en bit dit. Jag hade fått (snott) en halv platta öl & gin av pappa...  så den bar vi på. Så kom vi fram till en traktor..  där skulle vi upp å klättra så klart. Är man på landet så är man. Jag fick vara fotograf. hihi.
Sen trsakade vi vidare och efter några hundra meter är det nån som vill ha en öl. EEEHM... Men var är  plattan då? det va ingen som hade den :)  Så kom vi på att vi kanske lämnat den vid traktorn.. vilket roade oss grymt mycket och vi låg och skrattade ett bra tag. Sigge fick springa iväg å hämta :)

Till slut (det var många stopp på vägen) om vi fram till herrgården å taxin kom ganska snart. Hon va så ful att ja va tvungen att knäppa kort på henne :)  Råkade även hälla ut en halv öl bredvid sätet men det märkte hon inte. Tur det. :)

Så kom vi fram till Fredrik... men han låg å "sov" med nån tjej.. så vi satte oss me dom andra grabbarna från hans band och tjattrade lite..sen tog en av dom fram en gitarr å sjöng...ALLVARLIGT vilken bra röst!  Vi ska få deras skiva så ska ni få höra :)   Sen har ja inte så mycket mer minnen..  vet att jag ställde klockan tidigt på kvällen för at ja skulle va säker på att komma upp eftersom jag skulle iväg tidigt och spela i västerås. :) Så blev det inte heller..inget blev som vi hade tänkt oss den här kvällen. Jag vaknade inte av väckarklockan.. så halv 9 kommer vi iväg från Rengsjö. Sigge körde som en galning hem till gävle å vi lyckades komma dit "bara" 30 min för sent.

Så idag är jag lagom sliten...ska nog sova snart tror jag :) 


RSS 2.0