Frukost

Jag är så duktig! Det här är tredje dagen i rad jag äter frukost!! :)  Idag blev det ypughurt och dinkelflingor. :)
Det är tungt att tvinga i sig  nått kl 6 p morgonen. Men men.. det ska ju va bra iallafall.. å så äter jag bara gröt till lunch när jag sitter vak så...då behövs frukosten.

Vi blev trea i Södertälje efter att ja förlorat semin i tredje och avgörande set. Det känns som att vi skulle haft den. Men men. Bara att blicka framåt mot Farstanäs till helgen. Träning idag med. Wihoo. Fast. Shit vilken träningsvärkl jag har överallt! :)

Sex and the city- the movie

 

Det är med blandade känslor jag sitter vid datorn och ska försöka skriva nått om filmen som jag väntat på i över ett halvår. För nån som har sett serien gång på gång är den helt underbar. Jag förstår om gubbarna som sitter å skriver recensioner inte gillade den lika mycket.. Men den här serien har en historia i mitt liv. Jag har sett säsong 1-5 om och om på band när jag mådde som sämst. Säsong 6 har jag sett om och om igen när C mådde som sämst. På nått sätt lindrade det smärtan i hjärtat. :)
Vi bäddade ner oss tillsammans och skrattade å grät. Å nu var det dax igen. Det var en självklarhet att vi skulle se filmen tillsammans. :)

I två och en halv timme höll filmen på. Och jag var hela tiden rädd att den skulle ta slut!! Har aldrig varit så fångad av en hel film.
(Asp- jag tittade inte ens på mobilen, EN ENDA GÅNG) Jag märkte inte ens att det burrade i fickan...så när jag gick ut från biografen hade jag 3 missade samtal och 4 sms :)

Iallafall så är jag glad och ledsen på samma gång. Det var så mycket kärlek i filmen så man blev helt till sig.
Ja. Jag kan ju inte avslöja nått. Det är så många som skulle mörda mig. Men se den om ni sett serien. Det är ett måste!


Annars då.. helgen har varit.. ensam. Inte ätit nå midsommarmat eller nånting. Såg fotbollen iallafall. Turkiet visade än en gång att dom har 9 liv. Jag har haft ångest över den oväntade räkningen från CSN på 9000 kr. Men känns lite bättre ändå när ja pratat me Malin och hon har sagt att hon vill åka till Norge och jobba ändå. Även om det inte blir nån resa efter. Som sagt..känns lite bättre.


Imorron blir det beach i Södertälje. Håll tummarna!

Glad midsommar?



Det blev inte riktigt som jag tänkt mig det här. Jag insåg tidigt att jag skulle bli ensam på midsommar. Det verkar vara nått mellanår det här. Då alla  åker med sin kära till familjehem, stugor och sånt där. Inte hört en enda som funderar på om man vill hitta på nått. Alla bara vet. Så, jag ringde PFV och såg till att jag får jobba så mycket som möjligt. Det behövs ju...både för min plånbok och för dom stackars gamlingarna. Å det har känts riktigt bra. Har inte alls känt att det ska bli jobbigt att va ensam på midsommar.

Men, så satt jag på bussen på väg hem från jobbet vid 4.. och ringde runt till dom som ja visste skulle va kvar iallafall ikväll. Kanske man kunde umgås dagen innan iallafall. Men av olika anledningar gick inte det heller. Så plötsligt så kom det över mig, och tårarna börjar bränna. Jag är ensam på midsommar. Eller snarare. Jag är ensam.

Imorgon känns det bättre. Det är jag övertygad om.

This day turned out to be a good day

När jag vaknade med migrän imorse så trodde jag aldrig att den här dagen skulle bli så här bra. Men jag somnade om och vaknade vid halv 11 och migränen hade övergått till lite huvudvärk bara så en till alvedon och jag var fit for fight. :)

Tog en rask promenad me Kristin och blev äckligt svettig av den varma luften. Fick 2 viktiga brev postade som kan innebära pengar om jag har tur. Å lämnade in bekräftelse till PFV att jag vill ha sommarjobbet. Bättre sent än aldrig.

Gick på stan och firade att Kristin fått sommarjobb. Måste ta åt mig äran faktiskt. Jag borde nog jobba som yrkesvägledare eller nå. På arbetsförmedlingen kanske. På tal om arbetsförmedlingen så ringde jag dom och sa att jag fått jobb över sommaren. Hon va väldigt på tycker jag..och började göra en sökning på nå annat jobb jag skulle kunna söka som var 100 %. Har ju bara 75 nu. Så fick hon upp ett i Avesta som hon tänkte tvinga mig att söka. Som beroendeassistent på ett hem för ungdomar 17-25 år. Hmm tyckte jag. Du vetr att jag är 24 bara va? Och jag har ingen utbildning. Så läste hon vidare å kom på att man var tvungen att ha akademisk examen för att få det jobbet. Så jag slapp. Tack för den.
Så när hon sa att jag kanske borde få mig en utbildning så sa jag att jag inte visste vad jag ville bli. Då föärsöker hon boka ett möte med en yrkesvägledare åt mig!!! Men hon nöjde sig med att jag gjorde yrkestestet på ams hemsida. Tur det.

Sen var det bara att sticka iväg till beachen. Fick riktigt bra träning till slut. Mycket bolla, lite spel och mycket shotträning sen med Sofi. Nu kommer jag va ostoppbar på söndag... hihi.

Imorron blir det en sväng till valbo med Kristin. Har man inga pengar så får man hitta på gratis nöjen. Har redan busskort.. och ett presentkort på Intersport där ute så då kan jag handla och bli glad utan att använda pengar! Perfekt!
Sen  träning, och efter det fotbollen!!!! :)  Tur att man har en platta öl hemma som jag fått av mamma.

Stenöpremiär

Efter att ja försökt tvinga alla jag känner i Gävle att åka och träna med mig så insåg jag att det inte skulle gå. Så vad gör ma. Man åker till Söderhamn. Där bryr sig ingen om lite regn! ;) Emilia å Malin Strandlund kom och hämtade upp mig på tågstationen och vi åkte ut mot Stenö. Det är en härlig känsla att åka dit! Alla kalla, varma, regniga, blåsiga, soliga dagar man har spenderat där! :)  Att men dessutom hade 4 nät att välja på istället för att slåss om ett är ju även det lyx. :)

Eftersom jag kom på att jag skulle åka till Shamn bara 15 min innan tåget gick gjorde att jag snabbt gick in på x-trafiks hemsida, skrev in Söderhamn-Gävle och fick svar att jag kunde åka hem 21.25 vilket kändes väldigt lagom. Tågtiderna har ju ändrats nu för nån dag sen.  Sen pckade jag och slängde jag mig på cykeln. Kom till tåget en minut innan avfärd.
När vi tränat klart åkte jag till mamma och va där en timme. Hon hade gjort rabarberkräm och det var hur gott som helst :)
sen skjutsade hon mig till tåget och innan hon åkte sa hon: Är du säker på att det går nu, det ser så tomt ut här. Jaa då säger jag. Jag hade ju kollat på hemsidan.
Kommer in å så på skärmarna står det att nästa tåg mot Gävle kommer 23.18. Hmm.. fattar ingenting så jag ringer min datasupport Kristin och hon skriver in samma sak på xtrafik. då är det tydligen en buss till ockelbo som går 21.25...å sen hade dom tänkt att man skulle åka tåg från ockelbo till Gävle! herregud. Så var det bara att promenera ner till stan å se fotbollen med Svenne å Kumar. :)  Strax efter 12 var jag hemma. Ganska trött men sov ju på tåget oxå så klart :)
Men. Det va helt klart värt det. Fick ju träna! :)


Nån som vill ha jobb i Norge?

Dom ringde mig från Jobzone igår och försökte få dit mig över sommaren. Tydligen hade dom jättekris på folk och han undrade om jag inte visste nån som var utan jobb och kunde tänka sig att åka till Norge.

Så vill du tjäna massa pengar så hör av er ska ja berätta hur! :)

Kram

Skööön vinst! :)

Då har sverige äntligen inlett EM.. Med en vinst. Zlatan har äntligen kommit ur sin måltorka.
Ett par tankar som ja hade redan första halvlek:
* Zlatan, shit va stor han är. Man kan inte annat än gapa när han står bredvid motståndarna som når upp till naveln på honom :)
* Petter Hansson. Shit vilken match han gjorde. han slet som ett djur i första halvlek. Alltig klockrena brytningar och passningar. Att han sen gjorde 2-0 får bara mitt Söderhamnshjärta att pumpa ännu snabbare. Söderhamns stolthet som kommentatorn sa. Det där me bonnröta kan vi ju hoppa över. :P
* Sverige måste fan ha EMs snyggaste lag i år. När inte England spelar menar jag. Jag vet..  en väldigt tjejig observation. Men vafan. jag skulle gärna vara vattenbärare eller nått till det där laget.


Hoppas att dom hinner hämta sig till på lördag. dom såg väldigt trötta ut på slutet tycker jag.
Härligt att höra hela NordOst jubla med öppna balkonger och fönster!

AH JAG ÄR SÅ GLAD! :) 

Synd bara att ja inte hade nå sällskap här så ja va tvungen att äta upp alla chips själv. :)

Min tur

Ja då har även jag blivit överflyttad till den nya bloggportalen då. Men jag ska inte göra som dom där stora modebejbsen å klaga. :P

Efter tre konstiga dygn, med jobb på natten och ca 4 timmars sömn innan beachvolleybollen så är jag äntligen tillbaka till det normala. Det känns i hela kroppen när man inte får sova ordentligt. Jag har blivit anfådd av  minsta lilla. Men vädret har varit underbart och Sigrid är hemma så man kan träna på dagtid, så det gäller att passa på. Hon börjar ju jobba nästa vecka hon med.

Det va tänkt att man skulle festa ikväll men när jag för en gångs skull kan, så är det ingen annan som kan. typiskt det där. Så det blir en kväll med en jättestor godispåse, springa runt naken, cola och läsa nya Camilla Läckberg-boken :)

Sjöjungfrun

JOBBigt

Shit va jag har jobbat å slitigt i helgen. Eller hela veckan faktiskt. Helt ensam har ja flyttat ur min lägenhet. Burit möbler å kartonger fram å tillbaka. Ganska drygt att va utan bil. Asp hjälpte iofs me sängarna. Å Niklas me soffa å köksbord. Sånt som absolut inte går att göra själv. men resten har ja tagit själv. Å städat ur den. Alldeles själv. Tror att folk i min närhet har tröttnat på att flytta åt mig så då får man göra det själv.
När jag inte flyttat har jag jobbat i valbo. Kväll ons-fredag. Dag lördag å delad tur söndag. (7-13 och 16-21) Förutom det...
* Fira syster Sanna som fyller 20 imorron. Mat hos mamma, å så fick hon playstation och singstar av oss, så vi sjöng en hel del :)
* Hunnit me en typ dejt. Eller va man ska kalla det. En filmkväll kanske.
* En volleybollavslutning på fjärran höjder. Mycket trevligt by the way. Grilla, beach och bada. :)
* Å så Osloturen då som jag skrev om i förra.

Har sovit jätteoroligt några nätter nu oxå. Vaknat med ett ryck å känt som att jag missat nått, försovit mig eller liknande. Inatt var klockan 1 när jag vaknade å trodde att jag missat väckarklockan. Då hade jag sovit en timme. Undra om jag behöver slappna av.......

Ikväll har väl inte varit så rolig heller. Sigrid kommer hem ikväll..vilket är jätteroligt verkligen. Men det betyder att jag inte har nån "kombo" längre. Nu ska man börja göra allt ensam igen.
Köpte en stor Karl Fazer chokladkaka för att trösta mig. Upptäckte efter halva att bäst före datumet var i januari. Åt upp den ändå.... (what to do lixom)
Skulle gå på toaletten och tände lampan. Då small det å så gick glödlampan. Jahapp. Kom ihåg att jag hade sett några extra i flyttkartongerna (som står överallt i lägenheten) och hittade dom till slut. Gissa om jag blev glad när jag hade en av rätt storlek. Gick in till toaletten igen.. klättrade upp på pallen. OCH TAPPADE GLÖDLAMPAN!!!!!!!!!!!!  Så den sprack i fem miljoner bitar. Då brast det. Där stod jag på min pall och grät och tyckte väldigt synd om mig själv!


Nu ska jag sova så den här hemska dan försvinner. Mixed imorron. Ska bli riktigt kul.
Å bäst av allt. Sovmorgon!

Förresten. Grattis Micke å Kerstin som gift sig. Å Grattis Martin som vann en challenger idag :)

RSS 2.0