Ny nedräkning

Om 2 dagar ska jag göra nått spännande! :)
Om 6 dagar ska jag gå ut med Sofia! Ska se idol-Vegard.. Får hoppas att han är lika bra live :)
Om 13 dagar åker vi hem till Sverige för att gå på Moas dop! Längtar till att träffa familj och vänner!
Om 14 dagar får jag veta resultatet på examen/tentan
Om 45 dagar är det inflytt i nya lägenheten
Om 60 dagar har jag semester! :D



Köket före och efter

Nu så, det är inte helt färdigt än. Men nästan!    

 

Fint med vitt va!?  Känns mycket ljusare och fräshare nu.. Får hoppas att dom som ska köpa lägenheten gillar det med. Bänkskivan syns inte så mycket att vi bytt ut den, men den gamla hade nått fult rutmönster, lite missfärgningar och en del hack i den.


Vilken bra kväll!

Skönt att sluta tidigt idag så man fick se hockeyn! :) Brynäs gick till semifinal efter en grymt spännande match. Blir så glad! Nu hoppas vi bara att det håller ända fram till final så jag får ta med Magnus på en Brynäsmatch i april när vi kommer hem!

Efter hockeyn har jag skypat med Magnus och diskuterat radhuset. Shit, 55 dagar kvar till inflytt! :)  Mycket som ska funderas på..  Ska vi ha ny soffa eller använda min? Vad ska vi ha för matbord? Ska vi ha fondvägg? I vilka rum isåfall? Får gästsängen plats i gästrummet? Känner verkligen att det pirrar i magen när jag börjar fundera!

Den här veckan har jag föreläsning 9-13 och jobb 13-21 varje dag. Känner mig ganska less.. Men det är bara en vecka till som är så, sen får jag lite "ledigt". (Inga dubbeldagar)

Hurra för att få tillbaka på skatten förresten! Jag som fått högst 600 kr förut medan alla andra får över 10 000. Nu är det min tur!! :)  Synd bara att den andra hälften i vår ekonomi fick restskatt, så vi gick ändå minus. :(


Best of Iceland forts.


Vattenfall :)  



Islandshästar


Gränsen till Amerika. En del av Island är faktiskt amerikanskt, och här satt amerika ihop med europa innan det splittrades och gled isär.



Ja, det var Island. Nästa inlägg tar vi Best of New York! :)  Det är 1010 bilder att välja från.. så det tar lite tid! :)

Best of Iceland

Blue Lagoon! Naturligt uppvärmt vatten som vi badade i. :)  Hett och skönt, medan badvakterna stod och frös i tjocka overaller på kanten. :)


Geysir



Mer kommer, får bara felmeddelande på bilderna nu


New York fortsättning

Ja, jag fortsätter väl där jag slutade. Vi hade en hel dag som riktiga turister!

Vi började dagen med att åka upp i Empire State building. Riktigt högt upp måste jag säga! Coolt att se över hela manhattan.


Sen tog vi oss vidare för att ta gratisbåten som går förbi Frihetsgudinnan. Vi orkade inte med att betala och stå i lång kö för att gå upp med den. :)


Efter det var nästa stop Ground Zero. Otroligt mäktigt att vara där. Det blev plötsligt mycket mer verkligt att tänka att nån FLÖG in i byggnader och dödade så många människor. Jag hade ingen aning hur minnesplatsen såg ut, och jag måste säga att jag var positivt överaskad. Väldigt fint med en gigantisk fontän.

Å så dom nya byggnaderna som dom bygger där på sidan av minnesplatsen. Fina!


Så var vi och såg på Brooklyn Bridge, City Hall, Chinatown och säkert en hel massa mer som jag inte kommer ihåg nu. Det var en jobbig men fantastisk dag. :)


Examen

Idag ska jag läsa läsa läsa för anatomiexamen. Imorgon efter examen ska jag försöka blogga om resten av resan. Med massa fina bilder så klart :)


Woodbury common

Vilken dag! Upp kl 7 för att äta frukost. Har upptäckt att vi har en väldigt bra frukostbuffé på hotellet för bara 9 dollar! (50 kr ca). Där är pancakes, bröd, ägg, massa god frukt och inte minst, FRUIT LOOPS! :) Dom godaste flingorna nånsin. Det är dom jag kommer ihåg mest av resan till Florida 96. :)
Woodbury Common är som en liten by med bara outletbutiker! 220 butiker ca. Vi var där 8 timmar, och hann INTE med alla.. :)  Men lite shopping blev det allt!
Kopte bland annat 2 par Levisjeans för 240 kr styck, Elisabeth Arden 8 hour cream för ca 80 kr, en tröja från Calvin Clein för ca 300 osv. :)
Det var sjukt många märken, och hade jag vetat lite mer om dom så hade jag säkert shoppat mer. Man var liksom tvungen att välja ut dom butiker man tyckte lät intressant. Herregud vad trötta benen var sen.
Idag blir det Statue of liberty, Ground zero och Empire state building. :)

Fucking fantastic

Jag känner mig som att jag är med i Sex and the city!!
Igår vaknade vi tidigt tidigt och gick ut för att äta lite frukost. Jag åt bagel med lax och cream cheese, Magnus åt blueberry banana pancakes. :)
Sen gick vi en låååång promenad runt Central park som ligger typ 300 meter från hotellet. Supermysigt!
Det känns som att man känner igen så många platser!
Sen blev det shopping runt Times square. Tre våningars M&M store, klart man måste køpa lite godis!! :)
Har inte hunnit med så väldigt mycket butiker eftersom alla är så enormt stora.. Men vi avslutade iaf med ett besøk på Appel store, och en stor leksaksbutik på kvällen innan det var dax att komma hem och ladda upp før morgondagen! :)
Idag blir det Outletshopping! :D
Funkar dåligt med bilderna..  får lägga ut fler när jag kommer hem

Island!

Då var vi framme på Island efter en lång resa.  Først 8 timmar med bil mitt i natten, nån timme på flygplatsen och sen 3 timmar flyg +45 minuter buss. Jag sov ingenting på ca 30 timmar. Det var ett trøtt gäng som kom fram på hotellet! Speciellt trøtt var stackars Magnus som hade 39 graders feber trots att han stoppat i sig tabletter hela resan. Stackarn, led verkligen med honom!
Ingrid var SÅÅ nøjd med julklappen hon fick av mig och Magnus! Den är kanon! Man kan dra henne på den, hon kan dra den själv och hon kan sitta och vila på den! Ingrid har varit jätteduktig hela resan. :)
När vi kom fram var det regn och storm, så vi tog på oss massa kläder och gick ut på stan før att äta lite bara. Det blev en Medelhavsrestaurang som var helt klart godkänd. Lite lite mat på tallriken bara! Magnus låg på hotellet däckad, så han fick nøja sig med Subway och en färskpressad smootie.
Jag är glad att jag tog med vinterjackan om kan jag säga! :)
Idag har vi då åkt på Golden Circle tour. HELT PERFEKT tur om man bara är här ett par dagar! Vi fick se Geysers, Gullfossen, Islandshästar, Thingvellir National Park och en krater.
Självklart dog min kamera mitt på dagen. Tredje gången det blir samma fel nu, så nu får dom ge mig en ny!
Fick några bilder iaf, och sen några med mobilen. Men Harald har en bra kamera som han tagit massa bilder med, så jag får låna dom sen. :)
Mer kommer sen. Tiden är ute.. KRAM

RSS 2.0