En riktigt fin dag

Imres dag kunde inte bli bättre. Tokfint väder och han var på bra humör hela dagen! Lägger in lite bilder som får berätta hur vi haft det!


Imres dag

Halv 8 ringde klockan  för att gå upp och göra tårta idag. Helt okej egentligen eftersom jag somnade vid 11 igår. :)

Här är resultatet! Kommer lite svenska flaggor i den sen med..

 

Imre värmer upp dagen till ära i Sverigetröjan han fått av mig :)

 

 


Fart i benen

Spelat beach idag.. Trodde inte att det var nån som skulle komma eftersom det regnade, men vi var 9 st till slut! :)
Skitkul verkligen..och det gick väldigt bra för mig! Helt plötsligt har benen börjat reagera och jag sprang som en tok och fick upp det mesta så Synnøve kunde göra nått med det. Hon är förresten väldigt kul att spela med! Bra på typ allt :)

Nu borde jag nog börja med jordgubbstårtan. Skulle helst sova dock.. är så otroligt trött! Men kan sova ganska länge imorgon. Dopet börjar inte förrän kl 13. 
Ska försöka ta massa bilder!


Wiiii

Nu har lammen kommit ut i gräset! Sjukt söta och små är dom! Dom hoppar runt som att det är det roligaste dom nånsin gjort... Bra dom inte vet att dom ska dö om några månader! :P


whaaat fredag igen?!

Shit vad veckan har gått snabbt..Läste en status på facebook idag att det var fredag och tänkte att dom måste skrivit fel. Men det stämmer faktiskt!

Jag har jobbat sent hela veckan..  det betyder träning och jobb. Hinner inte göra nå annat!
Gått runt med ett leende på läpparna hela veckan så det kanske är därför tiden gått så fort! ;)

Ikväll är det klubbfest för volleybollen.. Får se om jag orkar titta förbi en sväng. Jobbar ju till 21 och sen upp tidigt imorgon, så det ser lite tungt ut!
Ser fram emot att lilla Imre ska döpas på söndag.. Vi ska baka jordgubbstårta. Spännande att se hur den ser ut! haha!

Norskar är konstiga förresten. Sista helgen i Maj.. och jag är jätteglad över att snön försvunnit. Men norskarna.. dom ska på SOMMARSKIDÅKNING som öppnar i Stryn i helgen. Sjukt. Vem vill leka i snö när det finns sand?! :)



Några dagar i Sverige

Såååå då var jag back in Norway! Sitter i Bergen hos Anna och dödar lite tid.. Så jag kan väl sammanfatta.

Onsdag eftermiddag landade jag i Gävle och mötte upp Kristin och Kristin för en lång fika. Kul få uppdatering på livet i Gävle. Eller ja Furuvik heter det väl.. dom har ju blivit familjemänniskor båda två. Sen drog jag med mig väskan ut till Sätra för att bo hos Maria en natt. Fick mysa en massa med Leo.. byta blöja, klä på och mata. :) Bra att få träna lite kanske. :P

Duktig och håller i flaskan alldeles själv. Iallafall ett litet tag!

 

Torsdag var vi in till stan och åt lunch.. sen var jag till Cissi för att få den efterlängtade klippningen! :) Blev bra som vanligt!

 

Efter att ha gått lite på stan åkte jag till beachplanen för att hämta upp Anders som fyllde år. Firade med sushi, hockey och paket. Han skulle upp tidigt så det passade mig perfekt.. Helt slut efter en intensiv dag så jag dog ganska omedelbart på soffan.

 

Fredag sov jag länge och cyklade sen 1,5 mil till Peter och Theo. :) Peter är hemma och är pappaledig så tror han blev lika glad han för lite sällskap. Sen hämtade vi upp mamma Kristin och åt lunch på stan. Myspys.

 

På kvällen skulle vi spelat brännboll.. men eftersom det regnade blev det bara en liten fest hemma hos Asp.. och en  lugn utgång på Olearys.

 

Lördag söndag var jag hemma hos mamma i Shamn. Hälsade på hos Gunnar och fick träffa hans barn. Gott med grillat, även om vi inte kunde sitta ute eftersom det regnade.

 

Ja, så är vi på idag när resan började kl 06.45. Tur att jag kunde sova på bussen! :)

 

 

 


17 maj

Då var mitt andra 17 maj avklarat.. Hade kunnat vara bättre.

Trots att dagen innan var en söndag var vi på årets första grillfest hos Hugo på kvällen. God mat, rött vin och varannan vatten. Man skulle ju kunna tro att det är det perfekta receptet för en lyckad kväll. Det var det med! Om jag inte hade fortsatt med Mojito när vi kom ut..

Men vi hängde iallafall i pianobaren hela kvällen. Jag vet, det låter skittråkigt.. Men shit vad kul det var!
Kjetil Grodås var riktigt bra på att sjunga och spela. Massa bra låtar kunde han med. Även om jag inte kommer ihåg en enda nu. Ja det var ju det då.. blev lite för mycket att dricka. Tog mig iallafall upp för att se tåget.. och äta römmegröt. Sen gick jag i en dimma hem till lägenheten och sov ca 3 timmar till. Välbehövt!

Nu har jag rymt ifrån Norge för att säga hej till kära Gävle igen! :)
Några intensiva dagar med vänner, klippas, brännboll, grilla och gosa med bebisarna! Är hemma hos Maria nu och längtar redan till att vakna tidigt imorgon och få mysa ännu mer med lilla Leo. :)

Kanske ska sova så jag orkar? Ja.. bara se klart på Vampire diaries först!


träningsvärk.se

Gick upp för hafstafjellet igår.. Tokfint väder och trevligt sällskap. :)  Synd bara att det måste göra så ont i kroppen när man varit så duktiga!

Moa har sin lillasyster på besök och dagarna går åt till att försöka visa Förde från sin bästa sida. Därför blev det att gå upp tidigt för att gå fjälltur, shopping, fotbollsmatch och middag igår.. Sen körde vi Moa och Linn på fest medan jag och Sofia åkte och spelade tvspel med grabbarna.
Worms måste vara det mest meningslösa spelet som uppfunnits!

Idag blir det spela beach och sen slappa allt jag kan för att orka med grillfest ikväll. Min bästaste norska vän Geir kommer hem idag från sin 3 månadersresa och jag längtar! :) Han kommer vara sjukt brun så jag tänkte fuska och sola lite solarium innan... 

Lite bilder från turen..


Yeesss

Idag får jag 10 polkachokladkakor! :) Bäst att jag bjuder lite på dom så jag inte blir fet :)

Väldigt soft vecka den här veckan.. ledig torsdag, 4 timmars jobb fredag och sen ledig lördag, söndag och måndag! :) Ska försöka passa på att spela så mycket beach som möjligt! Synd bara att det snöar här varje dag nu! KAN DET INTE TA SLUT NÅN GÅNG!??!

Snart är det den stora dagen i Norge.. 17 maj. Fast egentligen tror jag dom flesta längtar mer till den 16e. (En anledning att dricka massa alkohol.) Sen orkar dom inte gå och se på tåget ändå. :P  Vi ska iallafall ta på oss en klänning (det är tydligen ett måste om man inte har bunad) och se på tåget. Kanske äta en glass och en korv efteråt. Det måste man också.
Visste ni att Gilde säljer 16 miljoner korvar dagarna runt 17 maj?
Ganska sjuk siffra med tanke på att Gilde inte är det enda företaget som tillverkar korv, och det är ca 4 miljoner människor som bor i Norge.

Ladda för träning nu!

KRAM

Hemmafru? :)

Fick en hel massa överskottsenergi igår så det var bara att utnyttja den!
Jobbade 5-11.. Åkte hem och åt mat och sov 2 timmar.
Sen storstädade jag lägenheten, och lagade lax och klyftpotatis.
Jag, Sofia och Geir satte oss vid matbordet och hade en social middag istället för att sitta vid tvn som vi brukar. Trevligt trevligt! :)

Sen tränade jag 1,5 timme.. och lämnade in filmer. Kom hem och hade fortfarande massa energi så jag började baka cupcakes! :) Den här gången blev det chokladcupcakes!

 

Dom blev inte så lyckade den här gången. Stora hål i några.. men ganska goda! Lite för sött kanske.

 


Rösta

Glöm inte att rösta på Ekens Theo! :)

http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=30001

Kul kul

så här såg det ut när jag körde på jobb imorse.. SUCK! Inte slutar det snöa heller.. Tur att jag inte bytt till sommardäck än.. :)


Kära vänner

Jag har blivit helt besatt av att jag skulle vilja smaka den här:

 

Älskar ju polkagris.. och älskar choklad! Kan inte bli bättre!  Kan nån snäll människa hitta den här i affären och skicka till mig? :)

 

Petra Bjelke
Grovene 2
6800 Førde
NORGE

Skriv GAVE på paketet så slipper det fastna i posten!  Andra gåvor mottas gärna dom med! :) Tex Willys "Gamla Söder" -te eller en svensk bok. :)


beachpremiär

Klockan 18 skulle vi träffas och spela beach igår..  17.45 började det snöa. Trevligt trevligt... men inget kunde stoppa oss när vi bestämt oss! :) Lite snö, lite hagel och till slut lite sol gjorde att vi var kalla, blöta och glada när vi kom hem från sanden igår!
Spelet var väl lite sådär från min sida.. Reaktionsförmågan är inte den bästa! Men passen gick bra, och kunde till å med smascha ibland. :P

Tror det är dax på onsdag igen och jag längtar redan! Synnöve som jag spelade med är väldigt duktig och bra på att ge tips. Ser fram emot sommaren :)


En fin frihelg!

Slutade redan klockan 11 i fredags.. så tog jag med Sofia och hälsade på Arild för att se på hans nyfödda tvillingar! Den ena var helt sjukt liten! :) Satt i över en timme med dom i famnen och kunde knappt slita mig därifrån!
Skulle ju haft bilder, men ska absolut ta med kameran nästa gång!

Sen var det bara hem och sova middag för att orka med kvällens bravader. Sofia väckte mig halv 5 och lagade hennes berömda "Heta räkor". Sååå gott!!! Efter en timme med sminkande och byte av kläder några gånger tog vi oss till Förde Hotell där Hugo och Terje hade födelsedagsfest. Från kl 20 var vi där.. och det var RIKTIGT kul, även fast jag inte var ett dugg taggad på att festa innan! Massa vänner och bra musik!



Lördag hade jag ont i huvudet precis hela dagen! Gjorde inte mycket annat än att ligga och se på serier och äta godis. Klockan 19 gav jag till slut upp mina principer om att inte äta värktabletter.. och en timme senare mådde jag mycket bättre!

Söndag vaknade vi pigga och glada och satte oss i bilen för att se när Eivind och Hayley tränade hundarna i jakt.
Mysigt att komma ut lite i naturen! Sen blev det tacos och film hemma... Kändes inte så roligt alls att gå upp 4 imorse.. Men men. Bara att bita ihop, på fredag får jag sova länge igen! :)



 

 


RSS 2.0