Alanya

Hej hej!

Det blır ett valdıgt kort ınlagg kanner jag.

De tva forsta dagarna ı Alanya har varıt jattebra..   Tranat mycket och fınt vader. Spex med ledarna och ıgar shoppıng ınne ı alanya. Jag hıttade en bıkını.
Vaknade 1000 ggr ınatt och hade sa ont ı kroppen. Inte sa konstıgt eftersom jag ar ganska otranad tankte jag. Gıck tıll frukosten och ınsag att jag ınte fıck ı mıg na mat. Madde sa ılla!
Sa gıck vı och vılade lıte och jagf fıck varsta frossan. Lag med 3 fıltar ı sangen men skakade anda av kyla.
Tankte anda att jag bara var lıte vek... men ınsag att jag ınte kunde trana. Sa nu har jag spenderat hela dagen ı sangen. Har klarat att halla mıg vaken ı ca 10 mın sen har jag somnat och sovıt 2-3 tımmar ıgen.Sıgrıd var sot och tog med frukt fran lunchen eftersom jag ınte klarade att ga ner.

Nu har jag duschat och gjort mıg lıte frashare.. ska forsoka fa ı mıg lıte mat.

Blaaaaaa...ımorron vıll jag vara frısk

Fler bilder

En styrman på postflyget som tagit bilderna..  den första är från flygplatsen, och den andra från Bygstad som ligger en liten bit bort..





Haveriövning

Idag hade vi en stor övning på jobbet..   En låtsaskrasch ute på rullbanan. Jag var jättenervös innan, för jag var ensam för securitas just då övningen skulle vara. Men det gick jättebra! Det var poliser, brandmän å ambulanser som kom.. plus att röda korset var där och spelade sårade och anhöriga. Riktigt verkligt såg det ut med blod och grejer!

Sov bara ca 2 timmar inatt så när jag kom hem vid 14 var jag helt slut. Somnade och sov till 17.

Nu äts det blodpudding och keso...  riktigt gott faktiskt. (Trodde jag aldrig att jag skulle säga för 10 år sen)
Sen blir det städning av bilen och kanske lite i huset..


4 dagar kvar nu..... :)

Sötaste barnen

Åkte ut och lekte lite med mina favoriter :)



Jobblördag

Idag har jag  jobbat mellan 7 och 13.. Fick starta upp alldeles själv så jag blev lite nervös. Men det gick finfint det :)

Precis när jag satte mig i bilen och skulle åka hem ringde Ingelin och undrade om jag kunde ta med hennes väska som hon hade uppe på flygplatsen. Visst! sa jag och gick in och hämtade den. Det var en stor koffert som tog nästan hela baksätet på min lilla fiesta. Hann precis sätta mig i bilen igen så kommer ett gammalt par och vinkar att jag ska veva ner rutan. Dom har hamnat på fel flyg, och undrar om dom kan få åka med mig ner till Förde, så skulle dom få hämtning där. Lite skeptisk till hur dom ska få plats säger jag att jaa det kan ni få!

Så, dom tränger in sig i bilen och så åker vi.
Lämnar av väskan, och sen släpper jag av det gamla paret på stan. Bara det att när gubben ska gå ur bilen så lossnar handtaget. Han blir helt till sig och ber om ursäkt 10 ggr och sen ger han mig mig pengar.  Tar emot efter många protester och så är man 300 kr rikare. För att ha kört en sträcka jag ändå skulle köra från jobbet. :)
Ibland har man tur.

En bild från jobbet :)


Godmorgon! 7 dagar kvar...

Då var man äntligen tillbaka i Förde och min egna arbetsplats. Det känns väldigt skönt kan jag säga. Gubbarna erbjöd sig direkt att byta fläktrem på bilen.. men efter 2 timmars jobb insåg dom att det inte gick. Fläktremmen jag köpt är för kort, troligen för att nån satt in en annan generator än det ska vara i den. Men så erbjöd dom sig att byta till sommardäck om jag tog med däcken i helgen. Dom är så söta :)

Har drömt massa tok inatt.. men känner mig ganska utvilad ändå. Ringde runt till halva telefonboken igår för att jag kände mig så ensam, men det va ingen som svarade. Inte ens mamma och pappa. Malin är hos pojkvännen som vanligt.

Jag och Malin var iväg till beachplanerna igår. Fortfarande inget nät uppe :(  Men vi löste det så fint ändå och låtsades att det var ett nät där. Självförtroende höjare! :)
Om en vecka åker vi till Turkiet!!!!

Nu mår Fiestan bra igen! :)

Tack vare jättesnälla människor så har min bil börjat fungera igen!! :)   Först fick jag nån att köpa delar i Förde, en annan att köra dom till mig ca 3 timmar tur och retur, och sen fick Avinorkillarna på jobbet hjälpa att laga den! :)

Innan jag skulle köra hem så var jag och tankade.. tänkte att jag skulle titta om nått mer behövde fyllas på i bilen. HMMM! Kylarvätskan, helt tom! Motorolja, helt tom! Kanske var dax att kolla det ja...... 

Här är den snälla avinorkillen som lagade min bil!


underbart!

Klockan är 18.20 och det är 18 grader ute!!! I skuggan då eftersom solen typ gått ner. Det är nog sommar nu.. tror ni inte? :)

Sandane

Efter en skitdag är jag äntligen på hotellet i Sandane och har fått mat i magen.
Bilen bara dog på vägen hit, som tur var när jag hade typ 500 meter kvar bara. Dom söta avinorkillarna hämtade upp bilen och kom fram till att min generator är paj. Fast förhoppningsvis bara relät.... så då blir  det ganska billigt iaf. Problemet är ju att jag är mitt ute i ingenstans och inget biltema i närheten...

Här kommer lite kort från omgivningarna. Fast inte ens solen kunde göra mig på bättre humör. Inte kebabtallriken heller, för norskar kan inte göra kebab. INGEN RÖD SÅS... är det tillåtet?! Inte var det kebabkött heller. Det var bara köttbitar..med vitlökssmak.



Mc bruden

Idag blev jag upphämtad av emelie för att besöka det enda stället i shamn som är öppet en söndagskväll. Mc Donalds! :)

Det blev en trevlig stund med massa killprat. :)  Me like.


Puh..äntligen är påsken över :)

Efter en helg med massa stressande och åkande hit och dit är jag helt slut. Fast jag legat på soffan hela dagen är jag fortfarande inte pigg. det ska bli skönt  att komma tillbaka till verkligheten och jobba igen :)

Fredagen var väldigt lyckad med 3 timmars volleyboll och fest. Det var riktigt kul att träffa alla igen!! Kul att så många kunde komma oxå. Detaljer får man fråga Eken om som var nykter :P  Jag vet bara att jag hittade ett gigantiskt blåmärke fram på låret igår. Vet inte om det är från volleybollen eller festen :)

Lördag tvingade jag mig iväg till Kilafors för att gå på släktmiddag. Alltid lika kul när man är lite bakis och väldigt trött!
Så hem och vända för att åka till Emelie och träffa Söderhamnsligan. Där drack jag 1,5 liter ramlösa och umgicks utan alkohol. Kände att det räckte med en fest.

Imorron bär det av till Oslo.. och på tisdag är jag hemma igen. Ångrar lite att jag lovat att jobba på sandane den här veckan. Vaktledare ska jag vara oxå! Läskigt!!!

Hoppas ni haft en bra påsk allihopa!

Spådam



Jag och mamma var till en spådam i måndags :)
Ett ryck vi fick bara, och det fanns en i Kilafors som mamma kände till.
Tycker att det är kul vilka spridda reaktioner man fått från folk, och man kan gissa redan innan vilka som tycker att man är dum i huvudet som lägger pengar på nått sånt. :)

Jaa..  Jag har ju inte lust att berätta för alla vad hon sa :)  Lite personligt. Men i stora drag ska jag bli kär ganska snart. Och så är det barn på väg om 2 år eller så. Nån som var intresserad av mig nu skulle bli svartsjuk och visa en mörkare sida hos sig själv.
Och så såg hon att jag skulle ut och roa mig med några vänner i helgen, och att en av mina väninnor  inte mådde så bra. Hon skulle behöva min hjälp, speciellt när det blev alkohol inblandat.
Jaa..  hon sa massa. Mycket som man skulle kunna säga till vem som helst. Men några detaljer som jag verkligen ska kolla upp om dom kommer stämma :)
Får väl se :)


känner att jag varit lite dålig nu igen

Vips så var jag hemma  i Sverige! :)  Sitter hemma hos mamma med en väldigt dålig internetuppkoppling.
Jag har varit ganska effektiv dom här dagarna, även om jag sovit en massa också. Jag har träffat Maria, Hanna, Morfar, de på sisu, på mitt gamla jobb och på simhallen.

Igår blev det en heldag.. upp tidigt för att köra mamma till jobbet. Så till Söderala för att fräsha till håret lite. Köpte med mig fikabröd och hälsade på morfar, och sen hämtade jag upp Hanna.
Det blev en uppdatering på Söderhamns centrum först. Tro det eller ej men vi ska få Waynes här! Så hittade jag min mobil som jag velat ha länge... på rea! Även digitalkameran som jag tänkt köpa var det extrapris på. Hmm. Fick fundera på det över en bit mat kände vi.
Gick på Furan och åt en sallad. (För dom som inte är härifrån kan jag säga att det är ett måste när man är hemma)
Det blev en tvåtimmars lunch med massvis med prata om framtiden och vad som hänt sen sist.
Sen tillbaka till expert då.. Hanna hjälpte till att pruta så jag fick båda grejerna ännu billigare. :) Så nu är jag väldigt glad!

Efter det tog vi mammas bil till Statoil för en vårstädning. Vi hade jättetrevligt där i bilen medan den tvättades :)

Ja..nog om igår. Idag blir det lunch med eken och Maria, sen till lägenheten för att hämta lite sommargrejer.
Efter det en fika med Peninha och ikväll Estetproduktion med pappa och familj.

Busy busy. Men det gillar jag :)


varför är jag nervös?????

Nu har jag bestämt mig!  Jag åker hem redan ikväll! Jag har kommit på 100 anledningar till att inte åka förrän på tisdag. Men insett att alla är lika töntiga! Vad är jag så nervös för??  Det ska ju bli jättekul att komma hem!!

Aja.. nu är det bestämt iaf.. nån gång inatt korsar jag svenska gränsen och sen väntar 10 underbara dagar med familj och vänner!

Sweden, here I come! :)

Ja, inte riktigt än då. Måste packa, träna och jobba först. Men snart!!

RSS 2.0