Juluppehåll redan?

Det bästa med fredagskvällar och lördagar efter jobb är att komma hem och se på nya avsnitten av Greys och Private practice. Å så har dom redan gjort juluppehåll! Suck. Vad ska man nu se? Har börjat se Sons of anarchy, men då måste jag vänta på att Magnus ska vara med och se. Kanske ska börja se den andra nya.. Pan Am! Låter som att den kan vara lite tjejig..

Ikväll ska vi till Harald och Camilla och ha adventsmys. Vi jobbar ju hela dagen imorgon så då hinns det inte mysa nått. Det blir julfilm, glögg, julgodis och mat. :) Har köpt julebrus till dom, men jag funderar på om jag ska våga mig på min julmust som står i garderoben sen förra året.. Kan man dricka läsk som bäst-före-datum är augusti?

Förresten, nån som har tips på hur man gör för att bli av med nackspärr? Har knappt sovit nått inatt för att det smärtade i nacken varje gång jag råkade röra på mig. Har smörjt in med voltaren och tagit värktablett men det har inte blivit så mycket bättre av det iallafall.

Vecka 14

Yes!! Nu har övervåningen börjat byggas! :) 


Berit

Idag har stormen Berit varit här för fullt! Det blåser, haglar och blixtrar/lynar.
Ganska skönt att stå nere på backen idag när man såg flygen komma ner. :)  Det är strömavbrott i halva stan med. Alla gatulys är döda och det känns väldigt mörkt och trist. Kom hem till strömabrott... i alla rum utom sovrummet!? Går det ens? Tur att min man elektroingenjören kommer hem snart. Jag har inte ens orkat se i säkringsskåpet. Tände en massa ljus istället.

Ikväll var det alltså nattöppet på stan.. så jag skyndade ner efter jobb. Har fixat iallafall 3 julklappar! Känns som att jag sparat en hel del pengar eftersom det var 20-30% rabatt på allt.  Men herregud vad folk!! Trodde inte att det bodde så här mycket folk här.. Tur att dom flesta började dra sig hemåt då när jag kom.

Är väl bäst att göra sig klar för att sova nu.. Upp tidigt imorgon igen för jobb!

Positivt överraskad

Blir så glad att det kommer tårar. Älskar folk som tar eget initiativ och visar att dom bryr sig!
Lilla Moa har idag fått en farmor! Även fast pappan inte vill ta nått ansvar så kom hon idag med present och sa att hon ville att barnet skulle veta att hon hade en farmor som ställer upp. Hur fint gjort är inte det!


Mys

Magnus mamma har fyllt 60, så vi var där och fikade lite på eftermiddagen. Söta Ingrid var där, och det var första gången på hennes 1,5 år som hon frivilligt kom och satte sig med Magnus. :)  Hon är vanligtvis väldigt rädd för Magnus av nån anledning. Gissa om han myste! :)

Fick varm hjortronsylt till glassen. Så gott! Det bästa av allt är att jag fick med mig 2 burkar hem också. Tror jag måste äta pannkakor till veckan.

Nått annat som är otroligt skönt är att jag äntligen är tillbaka till min form som jag var i innan sommarferien och all sjukdom! Tog 80 kg i benböj utan problem! Kändes till och med väldigt lätt, så nästa gång ska jag höja! :) Nu ska jag bara hålla mig frisk, och försöka att träna några gånger när jag är hemma i jul med.

Ikväll blir det Twilight med Camilla. Har inga större förväntningar eftersom jag tyckte tvåan var ganska dålig..



Vecka 13


Nedervåningen börjar se ut som en undervåning..  Här är väggarna mellan sovrummen och toalett-tvättstuga också.

"Taket", här kommer snart en övervåning! :)


Vårt nya kök...

Kommer se ut ungefär så här! :)


 

Fast med grå/svart kakel, och silvrig kyl och frys.. :)

Efter regn kommer sol

Efter en liten tid där allt känts skit så har jag haft några dagar där allt plötsligt är väldigt positivt igen! :)
Kan inte sätta fingret på vad.. men skönt är det!

Jag är glad för att det är i mitten av november, och det är helt snöfritt. Minusgrader har vi bara haft ett par dagar, och imorgon ska det bli varmare igen! Det bästa av allt är ju att solen skiner.. Det har nästan varit mer sol nu än i somras!

Jag är glad för att älsklingsMagnus fått fri 4 dagar i jul och kan vara med och fira julafton för första gången hemma hos min familj.

Jag är glad för att Sanna fått världens sötaste lilla Moa, och jag längtar som en tok tills jag får träffa henne!

Jag ser fram emot att ha möte om köket idag... och se om vi kan få det som vi vill utan att bli fattiga.

För övrigt tänkte jag vinna 116 miljoner på vikinglotto ikväll. :)


Vecka 11

Det är mest dom andra lägenheterna dom byggt på den här veckan.. Syns inte så bra på den här bilden heller.

 


11.11.11

Idag skulle man fött ett barn eller gift sig. Undra vad man ska hitta på istället..  :)

Jobbar iallafall till 13, sen blir det väl ta bild på radhuset och sova lite middag. Måste väl bli en träning med innan det är dax för tacos och film ikväll.

Väldigt spännande alltså! :P   Hade tänkt ta en spontanresa hem till Sverige i helgen.. Men eftersom jag fick väldigt lite lön pga ferien, och har ett lån och en new yorkresa att tänka på så får jag nog vänta dom 38 dagarna det är kvar till hemresan i jul!


Tand med livsglädje

Puh, var till tandläkaren idag. Har två tänder som jag hade ganska djupt hål i för några månader sen, så hon la en tillfällig fyllning för att se om tanden skulle dö så jag måste rotfylla den, eller om den blir friskare. Tack och lov så tyckte nog tanden att han var lite för ung för att dö, så han hade kämpat sig tillbaka till livet!
Slapp betala en helvetes massa pengar, och blev lite gladare. :)



Solnedgång i november

Ibland kan jag känna att jag har världens vackraste arbetsplats!




Vecka 10

Nu har det hänt grejer! :)

Nedervåningen har börjat byggas!


Obeskrivligt

Ibland är det obeskrivligt skönt att komma hem efter jobb till en tom lägenhet, ta av den tunga uniformen och skorna man haft på hela dagen, släppa ut håret och lägga sig i soffan och se Greys. Med Walter och Cola så klart! :)


Min lilla systerdotter! <3


Sötaste knubbisen! 4080 g och 51 cm

Radhusplanerande

Idag har vi först varit och valt vedkamin/peis till vardagsrummet.. och sen var jag för att påminna om att köks-mannen skulle maila teckningarna på köket vi valt. Blev att jag fick välja skåpluckor, bänkskiva och kakel/flis på en gång!

Var helt i det blå efter det.. Jag älskar att planera till lägenheten! :) Det kommer bli så fiiiint!

Nu blir det träning! Måste göra nått för att inte tänka på att lillasyster ligger och har skitont. Lång förlossning det här tycker jag!


Klarade det!

Klarade att vara utan godis 25 dagar! Det blev faktiskt mer än 25 dagar.. och jag är inte speciellt chokladsugen längre! Kanske mitt försök att bryta ett mönster funkade?! 

Har jobbat dubbelt idag så det blir ingen träning..  Men imorgon sätter jag igång igen. Ska bli riktigt skönt! Ska upp i 5-6 ggr i veckan igen. Men börjar nog lite lätt med 3 pass den här veckan!

Tar väl en liten nedräkning..

48 dagar till jag åker till Sverige och firar jul!
Ca 60 dagar till Sofia flyttar tillbaka till Förde! :D :D :D
4 månader till vi åker till New York och Island
6 månader till nya lägenheten


6 månader

Om exakt 6 månader idag flyttar vi in i nya radhuset!! :)  När vi var i thailand ringde dom för att höra om vi ville ha värmekablar i golvet på nedervåningen/underetasjen. Magnus snälla familj ringde runt och kollade alternativ och fixade, så nu blir det värmekablar i alla rum nere.
Förutom det så har lånet nu ökat till över miljonen. Skrämmande! :P

Längtar längtar längtar!

RSS 2.0