6 veckor

Jahapp, då har Sofia lämnat mig för Sverige i 6 veckor. Hon ska göra färdigt sin frisörutbildning i Sthlm. Hon är redan saknad! Anders som har varit på besök i 2 veckor har också åkt hem till Sverige. Ser ut som att han tycker att Förde är helt okej och tänker söka jobb här. Inte ens regnet kunde skrämma honom! :P
 
Här har det snöat ganska mycket, och eftersom det är minusgrader så ligger allt kvar. Är ganska fint att se på om man sitter inne i värmen.. men att vara ute är ingen höjdare!
Eftersom jag har bekkenløsning eller foglossning på svenska så är jag lite extra orolig med den här isen. Gör redan ont när jag går.. har ingen lust att halka och sträcka musklerna eller nått. (Eller ramla på magen för den delen.) Men har varit duktig och köpt broddar idag. :)
 
Första fysioterapi/sjukgymnast-timmen idag. Fick några övningar jag ska göra för att stärka bäckenet. Sjukskriven en vecka till, sen ska jag gå på 50 % och försöka jobba så mycket jag kan. Känns faktiskt ganska bra. Har börjat klättra på väggarna av att bara gå hemma.

Bilstol köpt! :) Nu börjar vi bli förberedd på att lilltrollet kan komma!
 
 

Det går fort!

V 14 vs v 22! :)
 
 

Ooops

I två dagar nu har jag anklagat Magnus för att vara en mjölktjuv. Vi hade en halvfull liter mjölk dagen innan, men när jag skulle ta mjölk i mitt morgon-te (väldigt viktigt) så fanns den inte där. Å inte hade han köpt ny eller sagt att han tog sista. Han påstår då att han inte druckit nån mjölk.. men det säger väl sig själv att det är han när jag inte dricker annat än i morgon-teet mitt?!
 
Idag fick jag svaret..  Stackars Magnus är oskyldigt anklagad.. och jag har en känsla av att det är jag som är boven!
 

Städa?

Nej, jag har kommit på massa som prioriteras före.. (Som att blogga till exempel) Har varit hemma sen kl 10 på fm utan att komma igång med städningen. Jaja, jag har ju hela helgen på mig!

Idag har vi bestämt hur vi ska ta ut föräldraledigheten.. och det känns skönt att ha överstökat.Helt overkligt att tänka att man ska vara hemma så länge! Jag har även köpt en babybjörn begagnad/brukt. Jag hoppas att vi får tag på det mesta sånt där lite billigare. Är ju en hel del som ska köpas.
 
Bebis har förresten börjat sparka. Har varit lite osäker nu 3 dagar i sträck om det verkligen är det.. men idag sparkade han/hon mot kissblåsan och det var HÅRT! :)
 
Vintern är på väg.. Snö i måndags på jobbet. Å kallt som tusan!  Tur att vi ska ha sol nu från imorgon till söndag. Ska verkligen njuta av att vara ledig. På måndag kommer Anders och ska kolla in Förde för att kanske jobba här. :)
Ska bli kul med besök!
 
 
okej.. lite kanske jag måste städa nu då.. 
 
 
 

26 februari

Första ultraljudet idag.. :)  Datumet blev 26 feb.. och bebisen ser frisk ut. Det var jättekonstigt att se hur mycket den sparkade, vinkade och gymnastiserade utan att man känner nått. Men det såg tydligen ut som en stark krabat.. så hon trodde att jag skulle känna det mycket snart!
 

RSS 2.0