Kalla mig galen om du vill

Men jag längtar verkligen till att få komma på jobb imorgon! :) 

2 veckor semester och en vecka sjuk. Ska bli skönt att ha nått att göra om dagarna. Kul att träffa folk och komma tillbaka till det normala. Framför allt är det skönt att få träna igen! Sprang en halvtimme igår, och ska försöka satsa på en timme idag. Nu ska formen tillbaka!

MEN jag är väldigt tacksam att jag inte börjar med en tidig vecka nu. Gå upp 4 varje dag hade varit en tung start!


Födelsedagskort

Har ju glömt bort att berätta om mitt fina födelsedagskort som jag fick!  Camilla är jätteduktig på scrapping, och hade gjort ett eget kort!

Tror det var saker från minst 3 olika länder på det. :)

 

Hon visar fler av sina kort på bloggen. http://camillastein.blogspot.com


Radhuset -from the beginning

Nu har dom äntligen börjat bygga radhuset!! :)  Bara 8 månader kvar nu!! Vi ska försöka ta en bild i veckan för att se förändringarna under vägen.


Äckelveckan

Den här veckan har jag och Magnus haft en riktig äckelvecka! Båda har haft diarre och hög feber med tillhörande svettningar, lukter osv. :)

Ingen av oss har orkat mysa särskilt mycket heller. En snabb puss eller kram sen under täcket igen.

Ganska roligt igår när vi såg på film på kvällen. Plötsligt kom jag på att vi satt i olika hörn av soffan. Det var FÖRSTA gången sen vi blev tillsammans för 11 månader sen som vi inte låg och kramades när vi såg film.

Hoppas vi blir friska så det går tillbaka till det normala snart! :)


Jag är förresten nästan frisk. Lite kramper i magen bara. Hoppas på att kunna träna lite lätt i helgen. LÄNGTAR!

Rösta!

Min kära vän och beachträningspartner har gått till final i en fototävling! En av tre som kommer vinna presentkort hos Ving, så snälla gå in och rösta. Tar 2 sekunder.

Vilket det är? Den bikinitokiga Synnøve så klart! :D

http://blogg.ving.no/stem-pa-ditt-favoritt-bilde/



Ferien i bilder


Ojoj

Jag hade tänkt uppdatera bloggen massa under semestern..  Så blev det visst inte. Skyller på att vi inte haft internet så mycket.
Det har verkligen varit en supermysig semester. Vi har gjort så mycket roliga saker att jag inte vet hur jag ska kunna skriva om allt.

Höjdpunkterna förutom det jag redan skrivit är:

* Fallskärmshoppning!

Det var äntligen dax att lösa in Magnus 30års present. Supercoolt, men jag tror inte att det levde upp till förväntningarna riktigt. Det gick lixom lite snabbt för att få bygga upp nå adrenalin innan. Plötsligt var vi bara ute! Jag är glad att jag testat det, men tror inte det är nått jag kommer känna behov av att göra igen.



* Stockholm med Sofia, Geir, Hanna och Hanna
Gröna Lund, Wasamuseet, Sushi, Uteservering, Gamla stan, Shopping med Hanna Sahlin och massa massa kärlek! <3 <3

* Kräftor hos Kristin och Patrik
En härlig kväll med prat, champange, kräftor, country och mys.

*Åland

Vet att dom flesta skulle säga att det var party och matcher som var bäst. Men för mig var det att träffa mina vänner och kunna umgås mer än nån timme. Är så glad att Magnus kommer så bra överens med mina vänner där hemma. :) Superbra väder och mysigt med campingliv!


Förutom det har vi fikat massa. Ätit på Helt enkelt, Church Street, Albertina m.m. (Konstigt att man gått upp 4 kg?!)
Träffat folk, städat ur lägenheten, umgåtts med familjen, firat födelsedagen, spelat beach, gått på 3D bio och faktiskt hunnit slappa lite med. :)

Efter 12 timmar i bil igår så var det sjukt skönt att komma hem till egen säng igår. Nu blir det träning träning ett tag så extramagen försvinner igen. Känner att jag är konstant hungrig :)
Hoppas jag  klarar mig från att bli sjuk bara..  Både jag och Magnus hostar och nyser nu :(


Museum och bilbingo!

Idag har vi slappat runt, men ändå hunnit med ganska mycket :)
Började med en morgonpromenad i solen, sen var vi så trötta igen så vi somnade innan maten. Mamma och Gunnar lagade en typisk Hälsinge-rätt, Grynkaka med fläsk för att Magnus skulle få nått riktigt svenskt.
Första gången för mig med, ganska gott faktiskt!
Sen blev det Flygmuseum!

Magnus var väldigt glad... :P

Här förklarar han för Päris hur det fungerar med alla lampor på flygplatser. :)

 

Testa Viggen måste man också...

 

Sen träffade vi Emelie för att fika, och så tog vi en familjetur på bilbingo!

Magnus var helt chockad över hur mycket bilar det var där..  Vet inte vad han väntat sig! :) Vi fick iallafall tuta hela TRE gånger. Päris en, sen fick jag både 4 och 5 rader på den allra sista bingon. 2630:- blev det totalt, och jag är överlycklig!! :D

 

 


Ferie dag 1-2

En finfin början på semestern måste jag säga!! :)  Började med att se på Magnus när han sköt NM i bågskytte.
Första dagen var ganska tråkig..  Men andra dagen blev det mycket spännande! Han vann först i åttondelsfinalen, men sen vann han med minsta marginal i kvarten. Väldigt synd! :(
Men vi fick iallafall åka hem lite tidigare.. och var framme i Sverige redan vid 21.30. Hade räknat med att kanske till och med få stanna i Östersund och sova på hotell.

 

Helt nybyggda hotellet i Trondheim som vi bodde på! Varit öppet en vecka bara..


Magnus i action

Intet nytt

Den här veckan går seeegt! Trodde det var torsdag igår. Det var ganska deprimerande att det bara var tisdag!
Jag har jobbat 32 timmar på 2 dagar. Var ganska sliten när jag kom hem igår. Somnade nästan direkt. Det var tur det, för jag skulle ju upp 03.50.

Men nu så..  När den här arbetsdagen är slut har jag bara 2 vakter kvar innan det är FERIE/SEMESTER! :)

När jag kommer hem ska jag sova lite, sen baka morotskaka och städa lite. Moa, Ronny, Camilla, Ingrid och Magnus föräldrar kommer på födelsedagsfika. Vi åker ju bort på fredag när jag fyller, så vi firar här lite innan.



Magnus har förresten panik för att jag har en planering på semestern. Hihi.. man måste ju ha lite kontroll om man ska komma ihåg allt! :)


RSS 2.0