Dålig uppdatering

Jaa det var ett tag sen nu igen.. men jag har inte känt mig motiverad att skriva nått. Nu har jag inget att göra så jag skriver väl lite :)

Jag åkte fram och tillbaka till Oslo igår :) Min lillasyster skulle flytta dit och hade lite för mycket grejer för att ta tåg eller flyga. Om vi säger så här. Det hade inte fått plats en väska till i bilen :P
06.30 kom vi iväg från Söderhamn.. Resan gick bra, och vi stannade några gånger för att sträcka på benen och kissa. Vid 12 var vi i Karlstad och åt på Gustav Fröding. Sen var det bara att brassa på igen. Blev lite nervös när vi kom till Riksgränsen men det gick så bra så.
I Oslo hade dom byggt om E18 så GPSen blev lite snurrig där ett tag :) Vi chansade på en väg och kom perfekt, raka vägen till där hon bodde.
Jag har aldrig varit inne i Oslo så där och blev så glad av det fina vädret, det underbara norska språket och dom fina byggnaderna.  (blev nästan lite sugen på att stanna jag med)
Å JUST JA. Jag har gjort min första norska parkering! :)  Utanför huset som Päris skulle bo i var det parkeringar på båda sidor, å där står man ju åt vilket håll man vill..så jag gjorde som norrmännen: Jag körde över på fel sida vägen och ställde mig med nosen åt helt fel håll. (enligt svenska regler då)

Sen var det bara att sätta sig i bilen igen och vägen ut från Oslo blev inte lika rolig. Klockan var 16 och det var rusningstrafik. Den sträckan som tagit en kvart innan tog 40 min nu.. Men men. Man fick verkligen hålla ögon och öron öppna.   Efter ca 2 timmars körning tog jag en powernap på en rastplats. Oväntat pigg efter 30 min sova bar det iväg igen och nu stannade jag inte förrän Karlstad där det blev en subwaymacka som jag åt på vägen. Skulle ätit med Magnus men han hann inte bli klar från jobbet.
Det lustiga när jag körde iväg från Karlstad sen var att GPSen valde en annan väg en den jag körde dit. :) Vet inte om han tyckte att jag skulle få se mer av Sverige eller så. Det tog ungefär samma tid så det spelade ingen roll.. Men ändå. :)
Jag såg två älgar med bara några kilometers mellanrum. Stannade och tittade ett bra tag på den ena som bara stirrade tillbaka. Fick ett kort med mobilkameran men det syns knappt. Tror att det var en unge.

Jag älskar att köra ensam på kvällen. Inte en bil såg jag på kanske 10 mil, och det var en slingrig väg med mycket backar. Det är det bästa som finns. Hatar E4 som bara går rakt fram. Skönt att bara flyga fram mellan träden och rensa tankarna :)

Inga tårar kvar snart

Jag förstår inte, VARJE gång jag ser extreme home makeover så gråter jag nått enormt. Det är inte bara nån tår i ögonvrån, det är hela kittet med hulkningar, gapande och tårar som sprutar. Jag tycker egentligen att det är ganska fånigt programmet. Dom överdriver allt så mycket. Å programledarna säger alltid att dom ALDRIG har sett en familj som behöver det här mer. Men ändå. Jag gråter, och gråter.

Nu ska jag se PS I love you. Som både asp och Eken säger att man gråter till.  Undra om jag har några tårar kvar?

Isande kallt

3 grader i luften.
Storm
Duggregn

perfekt väder för en beachturnering i Uppsala. Eller? Fyyy fan va kallt det var. Flera lager kläder hjälpte lixom inte. Stod man still i 5 sekunder var man iskall igen.
Vi var tredjerankade i våran grupp, och det var där vi hamnade när det var slut. Vann en match, förlorade två.
Det va riktigft bra lag med..så det är väl inte så mycket att säga. fast det känns som att vi hade kunnat haft den ena. Måste träna mer bara. Träna träna träna.

Emilia har ett bra motto. Man ska inte berätta för nån om det känns bra. Då försvinner det bara sen.

En bra fredag

Idag har jag:
Sovit för länge
Fått brev om att dom hittat min mobil
Skickat in papper till Alfakassan
Sett nya Grey's anatomy
Blivit glad över att få byta grupp till den jag ville ha i sommar, blivit ledsen över att Elin inte ska jobba i valbo alls. :( Vem ska nu prata kost och killar och skratta med mig i sommar?
Kramats
Spelat beach. Eller iallafall hjälp AA & AB me att träna
Lagat å ätit tacos

SNART ÄR DET HOCKEY!!

Vänner

Det är svårt det där med vänner. Jag förstår inte. Vissa får man verkligen alltid höra av sig till själv om nått ska hända. Man kan fråga massvis me gånger om dom vill hitta på nått.. men får alltid nej. Alltid nå annat att göra. Sen hör dom av sig å då är det självklart att man själv ska vara tillgänglig.
När jag skriver det så här svart på vitt undrar man ju om de är vänner egentligen. Jag kanske bara tror det. Men ändå. Det borde va så. Äh.
Skönt att andra är mer intresserade å vill hitta på saker ::)

Förvirrad jag.

Tandvärk

image112

Jävla visdomstand!

Hockey

Ah, så skönt att komma hem och se Sveriges kvartsfinal! På eurosport i Turkiet visade de bara tysklands matcher.. :S 
Riktig rysare blev det!  Jag glömde bort att andas, och när ja kastade en blick på asp i andra änden så satt han med kudden framfär ansiktet :) Är imponerad av den där Murray (stavning!?)! Han verkar ha dykt upp från ingenstans. Å det är så coolt att Sverige har en sån jätte. Som Asp sa: Det är så osvenskt!
Tack Weinhandl!
Log som tusan när Boorken öppnade munnen.. han har skön röst :) Om det inte va så att ja visste att han va kär i Kristin skulle ja nästan tro att han talade rakt till mig. :P

Semifinal nästa!
image111

Overkligt

Det känns helt overkligt att vi varit borta. Känns nästan som en dröm som man vaknat upp från. Kom hem till farbror i Hägersten inatt kl 04. Klockan 7 ringde klockan och det var dax att gå upp och spela beach i Bromma igen :)
Tur att jag kunde sova riktigt bra på flyget.


Veckan avslutades med King och Queen turnering och en hejdundrande fest på kvällen. Jag hängde kvar till tredje omgången i turneringen. Lisa en omgång till å Sigrid blev bäst av norrlandsgänget med sin semifinal.
Jag och sigrid tog en powernap efter maten på 20 min, och när vi kom tillbaka hade satt Lisa i baren och hade fått i sig 3 drinkar redan. :) Vissa mer taggade än andra alltså.
Efter en dag med KANONväder och mycket spel behövdes det inte mycket alkohol för att alla skulle bli kanonfulla.
Nån hade sönder en toalettsits
Nån sov utanför dörren till hotellrummet
Nån badade naken
Nån dansade på ett bord mitt ute i lilla poolen.
Många sängar blev tomma
Nåns klänning tog eld av ett tomtebloss

ja det va säkert mycket mer..men man kan ju inte komma ihåg allt, eller hur!?

Sovdax nu
kram

Turkland

Hej allýhopa! :)

Jag lever och har det bra. Aven om det ar mulet idag.. :(

Man blýr sa uppassad att man nastan blýr ýrrýterad efter ett tag och det fýnns massvýs me mat att valja pa.
Vý har ýnte behovt lara oss vaxelkursen nastan..for man behover ýnte pengar týll nantýng.
Vý har fatt jattebra tranýng
jag ar ganska brun och Lýsa ar negerbrun (hon var ju redan brun nar vý akte)
Massvýs med fest...men ''Norrlandsganget' ar trakýgare an nansýn och lagger sýg týdýgt och nyktra varje kvall.

Det storsta MINUSET ar sangarna. Det kanns som att man sovýt dýrekt pa ett golv nar man vaknar.

Snart ar vý hemma ýgen. KRAM!

Fredag på jobbet

Den värsta dagen på jobbet måste vara en mulen fredagskväll!
Alla tanter och gubbar kännes sig extra ensamma då. Så klart. Det gör väl alla! Å dom som bara suttit hemma en hel dag och tittat ut i det dåliga vädret. Jag klarar inte av att bara gå därifrån utan att försöka muntra upp dom heller..så idag blev jag försenad. :( Kom in 45 min senare än jag brukar.. å missade bussen så jag fick vänta på nästa. Men men. Det gör inget. Lyckades få alla att skratta lite iallafall! :)

Nu måste jag verkligen börja packa. om 12 timmar går tåget till Arlanda! :)


Hockey VM

Nu börjar hockey VM.. och jag kommer inte kunna se nånting typ :(  Tidningarna skriver om Bäckis, att han ska rädda Tre kronor. Jag hoppas på att Rangers ska förlora sin nästa match så att Henke kommer och vaktar målet. Kung Henke som han kallas tydligen. Jag hoppas, hoppas verkligen att det går bra för dom i år.. men tvivlar.

VM går i Quebec förresten. När jag gick på mellanstadiet var jag ett grymt Quebec-fan! :) Hade massa supportergrejer å sånt. Undra vart det tagit vägen!? Quebec som Forsberg och Sundin startade sina NHLkarriärer. Det är stort :)

Valborg del 2

Strax efter 18 började gänget droppa in i pappas hus i Lenninge och festen kunde börja. Vi gjorde nått så ofeministiskt som att sätta grillandet i grabbarnas händer. Vi tjejer stod i köket och hackade grönsaker, fixade såsen, dukade å kacklade :)
Vi ångrade det lite när vi efter ett tag gick ut för att kolla hur det gick med köttet och upptäckte att dom koncentrerade sig mer på ölen och att värma sig vid grillen. Köttet var inte ens på grillen!! :) Då hade det gått en 20 min iallafall, och vi var nästan klar med våra uppgifter.
Men mat fick vi å gud så gott det var med grillat. :)

Tiden flög iväg och plötsligt var klockan halv 9 och dax för majkase. Eftersom det inte finns nån manskör i Lenninge som sjunger "Vintern rasat ut bland våra fjällar, Drivans blommor smälta ned och dö." så hade pappa fixat sånghäften och drog ihop en egen kör. Jag å Sigrid, Asp och Peter ställde med viss tvekan upp och sjöng alla låtar. Vissa hade man ju aldrig hört förut :D

Efter det blev det bad, och det var väldigt skönt. Vi fick även förstärkning av två glada dalmasar som suttit på Moheds camping och haft tråkigt. En av dom har varit tränare för Säters damlag i volleyboll och vi har väl bytt några ord ibland när jag dömt dom..  men så fick han för sig att han skulle ta reda på mitt nr. :)

Efter några timmar i bubblande varmt vatten drog vi på myskläderna och körde igång med karaoken. Helt otroligt men ALLA sjöng! :) Ingen brydde sig om det lät hemskt, och alla bjöd på sig själva.. så jävla kul! :)
Asp slocknade först av alla. (kan bero på nattlig aktivitet kvällen innan, det är ju så där när sigrid kommer hem) sen gav vi upp en efter en och till slut var det bara Lundin och Mia som satt kvar med min pappa och sjöng tror jag.

En mysig frukost ute på altanen rundade av "helgen" och jag tror att alla var mycket nöjda.

Tack allihopa!!

2 dagar till Turkiet nu!


RSS 2.0