Sol sol sol!

Gud vilken härlig dag det var igår, och samma ser det ut att bli idag! Klockan är inte ens 9 på morgonen och jag har fått på mig kläder för att gå ut och gå. Måste ta vara på solstrålarna!
Igår hade jag massa skolarbete att göra, så jag satte mig ute på terassen i solen. Blev ca 2 timmar plugg, innan Sofia kom och hängde med mig. Då blev det plötsligt lite svårt att koncentrera sig, så då pratade vi om allt och ingenting istället. Satt till och med i bikiniöverdel ett tag, men det blåste lite kallt.
Även fast jag smörjde in mig så har jag blivit solbränd i ansiktet och på armen. :)
Kl 17 var det beach, och vi fick dela planen med några juniorkillar så det blev paradise. Lite tråkigt med herrhöjd men gick bättre än väntat ändå.
Kom hem, pluggade en timme till och sen kom Magnus hem från jobb och jag fick äntligen lägga mig. Sliten efter en sjukt bra dag!

Lägenheten såld!

Fort som tusan gick det, lägenheten är såld. 1 330 000 fick vi, 130 000 över takst. Väldigt nöjd med det så klart, kommer sättas in på nya lånet på en gång så att vi får lite bättre lånesumma. :)
Det pirrar i magen av att tänka på att vi flyttar in snart! Magnus har varit och tjuvtittat idag, och köket håller på att ta form. :)
Kommer bli så snyggt! :)
Den här helgen är jag ledig från jobb men har massa skolarbete att komma ikapp med, så planen är att plugga, träna beach och så klippa mig imorgon.

Spännande!

Igår hade vi visning på lägenheten. Det var hela 5 st som skrivit upp sig på intresselista, så nu blir det spännande att se om det ramlar in nå bud! :)
Men herregud vad det tar på krafterna det här med att flytta! Först ska man fixa alt som man tänkt fixa i evigheter, sen måste man måla och "pusse opp" (vad det nu kan heta på svenska, haha). Efter det måste man tömma hela lägenheten på personliga ägodelar för att fotografen ska komma och ta bilder till annonsen. Inte det lättaste när man inte har nånstans att göra av det. Sen är det tillbaka med alla saker igen eftersom man måste ju leva i lägenheten också.
Å så kommer då visningen nån vecka efter, då ska allt UT igen, och hela lägenheten ska städas.
PUH vad glad jag är att det är gjort nu, jag hoppas att det inte blir nån mer visning. Igår när jag kom hem från jobb slängde jag mig i soffan och sa att nu tänker jag inte städa lägenheten förrän vi flyttar ut! :)

Ryckningar i låret

Jag har börjat fått muskelryckningar i låren efter träning. Skitjobbigt.. kan knappt sova för att det är så kraftigt!

Har haft utomhuspremiär för beach! Jobbigt jobbigt, men roligt som fan! :)  Två dagar i sträck har det blivit, så idag tänkte jag vila min helt förstörda kropp. Mmm visst, 2 timmar med trädgårdsarbete på området där vi bor. Det var lika jobbigt som en träning kan jag säga! :)


Nu blir det sova så jag orkar med skola och jobb imorgon!

Godnatt!

Dåligt!

Jag är verkligen dålig på att blogga nu för tiden. Glömmer helt bort det.
Påsken var väldigt bra i år. Började med en tjejfest med god mat och vin. Så gick vi ut, vilket inte var lika roligt, men helt okej! Vaknade på lördagen och blev påmind om varför jag inte dricker alkohol längre. Det är inte värt det.

Det var strålande sol så vi ville upp på hytta så fort som möjligt på lördagens förmiddag. Där väntade hela Magnus familj och några fler. Jag och Hilde fick åka liggandes på en släde efter skotern upp. Riktigt roligt faktiskt, skrattade så vi grät. :) Magnus var redan på väg upp på ett fjäll, och det tog inte lång tid innan alla fått på sig ett par skidor och gick ut. Jag hängde med Harald och Ingrid och åkte lite kälke istället.

Vi sov där en natt och hade väldigt trevligt med bra sällskap och god mat.

Måndagen var vi tillbaka på jobb igen, och tisdagen satte även skolan igång för fullt. Ligger lite efter men tror det ska gå bra!

Har äntligen fått bilder på Magnus födelsedagspresent från mig i New York!
Limousin till flygplatsen. Måste man lämna NY så gör man det med stil! :)


På fredag åker vi till Sverige för att gå på Moas dop, träffa lilla Anton för första gången, och krama om Kristin hårt och länge!   <3

RSS 2.0