Förkyld mitt i sommaren?

Idag har jag varit hemma från jobb.. Lämnat sängen två gånger för att äta.. och några gånger för att gå på toaletten. Mer har jag inte orkat. Tjock i halsen, bihålorna och näsan. Å nu har febern kommit med. Suck.

Får besök av Cissi och Toni imorgon så då vill jag vara FRISK! Ska bli kul att visa upp vårt nya hem och den fina naturen här omkring.

Orkar inte skriva mer.. godnatt!

Jag är en jävel på att laga köttfärssås

Tänk att nått så enkelt som spagetti och köttfärssås kan bli så gott! Jag är rätt bra på att laga mat måste jag säga!

Annars har jag sommarångest eftersom alla lägger ut supermysiga, somriga bilder. Plus att jag pratade med Sigrid idag och insåg hur mycket jag saknar beach-livet. Jag saknar att åka över hela sverige, se massa olika stränder, få en solbränna, bada, spela beach, träffa massa vänner i beachfamiljen osv. Istället jobbar jag heeeela tiden och är för trött för att göra annat än att sova och äta när jag är hemma.

Jag blir arg på Norge och Førde som inte har varmt vatten man kan åka och bada i, eller en strand man kan hänga på och äta glass och träffa massa känt folk!

Okej, nu har jag klagat lite. Nu räcker det. :)


Grekland

Ja det var ju ett tag sen vi kom hem nu.. Men jag tycker det varit non stop jobb sen dess. Har inte orkat med ett skit mellan vakterna. Tänkte jag skulle lägga ut några bilder iaf från våran lugna och sköna sista minutenresa. :)


Utsikten från hotellrummet
Trappan ner till hamnen och stranden. Glad när jag går ner, inte så glad när jag går upp! :DKaptenen på båtturen med sin bebisget. :)  Följde med honom överrallt.
DELFINER!!! :D   Synd jag inte fick en bättre bild

Utomhusbio/kino.. väldigt mysigt! :)


RSS 2.0