Jobb jobb

Är inne i en tuff jobbperiod nu och tänker i stort sett bara på jobb och sova.
Hade lust att göra nått i helgen efter jobb.. men det blev bara träna, handla och sola solarium.. sen var jag helt slut.
Sov en timme innan jag ställde mig och lagade lasagne. (Som blev skitgod)

Den här veckan har jag jobbat 60 timmar, tränat 4 pass (2 styrke och 2 kondition) och sovit så mycket jag kunnat resten av tiden :)

I onsdags hade jag och Magnus varit tillsammans 5 månader.. och det är skrämmande vad mycket man kan bli beroende av en person på så kort tid. :)  <3

Jah..  så mycket mer har jag väl inte att berätta tyvärr..

Om 12 dagar åker vi till Åre, och om 53 dagar blir det Gävle/Söderhamn! Jippie!! :D
Ekorren..

När jag körde till Fagernes i helgen hände en hemsk sak. Jag körde i ca 80 km/h när jag såg en ekorre springa över vägen längre fram. Väldigt söt var han! Jag saktade in lite men tänkte att han lätt skulle hinna över.
Bara det att ekorren STANNADE mitt i vägen! Han tittade på bilen, och sprang fram och tillbaka som att han inte visste vilken väg han skulle ta.
Jag BROMSADE allt vad jag kunde,  och när ekorren förstod att den inte skulle hinna så kröp han ihop som en boll. Jag skrek! Fick stopp på bilen precis över ekorren.. och började direkt titta mig omkring för att se om han sprang ut.
Men jag såg aldrig nån ekorre!!!! :'( Sen körde jag iväg sakta för och försökte se om den låg på vägen.. Men ingen ekorre där heller!!  Så nu är jag livrädd att den sitter under bilen nånstans. Men jag vågar inte titta efter!

Jag hoppas verkligen att den hann undan den lilla söta ekorren!! :(


Alla hjärtans dag <3

Alla hjärtans dag är inte alls lika stort i Norge som i Sverige. Det tycker jag är synd.
Visst att det finns motståndare i Sverige med, men här är det 10 % som tycker att det är en bra dag, och 90 % som bara klagar och tycker att det är en kommersiell skitdag som importerats från USA och lika gärna kan skickas  tillbaka.

Herregud, kom över det! Alla dagar vi firar kommer från nått annat land. Eller trodde ni att julafton, påsk och farsdag kom från Sverige? Är dom mindre kommersiella? Ta emot den istället och gör nått litet extra. Man behöver inte ha nån för att fira alla hjärtans dag.

Eller som en på jobbet sa när jag gav honom en kram: Men va, vi ska ju inte gifta oss, varför säger du grattis till mig? Alla har en vän, familjemedlem eller ett husdjur som man kan vara lite extra snäll mot! En kram kan göra mycket för en människa som kanske inte mår så bra just idag, ellersom bara blir glad att du ser dom.

Självklart är det här nått man ska försöka med varje dag. Men har man alltid tid och ork till sånt? Eller vågar man? Det här är ju en perfekt dag att ge en spontan kram eller ett spontant litet sms till nån som behöver det.

Idag har jag för första gången på väldigt många år en pojkvän på Alla hjärtans dag. Jag älskar honom så otroligt mycket! Jag vet precis hur alla ni singlar där ute känner er idag. Men njut av dagen ändå!
Jag längtar iallafall hem från jobb för att träffa Magnus som jag knappt sett idag. Han har lovat (efter lite pikar att dagen är värd att firas) att han ska laga kärleksmiddag till mig :)

Happy Valentines day allihopa!!


Gräsänka

Ikväll åker M på bågskyttetävling och ska vara borta hela helgen. För att slippa tänka på att jag är ensam har jag bokat helgen full. :)  Extrajobb ikväll, fika och shopping med Camilla imorgon, mys med Malin på kvällen och sen till Fagernes på jobb på söndag. :)

Idag skiner solen för första gången på en månad eller nått sånt. Med den enorma snömängden överallt ser Førde ut som ett sagoland när solen ligger på! Passade även på att vädra ur lägenheten och shit vad skönt det var!

Firade lönen med att köpa mig slalompjäxor. Snabba va! :)  Jag kommer vara snyggast i barnbacken i Åre om några veckor! :)

 Landskampen på tv -och i soffan

Jag och Magnus har börjat se på landskapen på tv.. Och gissa om det tar fram tävlingsinstinkten hos oss båda! :)
Norge mot Sverige i vinteridrotter.. Jag kan säga att jag nästan har ont i magen av nervositet när vi sätter igång ett avsnitt! Jag tror att jag är lite värre än Magnus. Jag hoppar, hejar och jublar i soffan. Så gissa om jag var glad när Sverige vann igår. Det hade inte varit bra för hemfriden om Norge vunnit en gång till.

Magnus tittar konstigt på mig när jag ger ifrån mig ett litet tjut av glädje så fort Foppa pratar. Men jag gillar Foppa. Foppa är cool. Mycket coolare än nån av skidåkarna från Norge. Så det så!! ;)

Inte den här gången

Igår och idag var vi med på budgivning på lägenhet.. Jag var riktigt nervös måste jag säga! Vi ville verkligen ha den. Men men.. 2 630 000 gick den för och så högt hade inte vi nån lust att gå.

Så då är det väl bara att hoppas på den andra lägenheten som är nästan lika..  (fast lite sämre)

Nu kan alla som läst mina statusar slappna av..  Hörde att bland annat Geir var helt säker på att jag var gravid.
Sofia (och förhoppningsvis andra) som känner mig bättre än så vet att jag inte kommer göra nått sånt förhastat! :)

Även om det här med radhus är lite förhastat det med så går det ju ändå att sälja om det skulle ta slut. Till skillnad från ett barn :P


RSS 2.0