förskottspresenter

Var på jobbet igår när mamma skickade sms och sa att hon skulle komma till Gävle.. Så hon åkte till Köpis och gick i affärer medan jag jobbade klart, så hämtade hon upp mig och så gick vi på stan. Hon hade inte kmmit på nått att köpa i födelsedagspresent än sa hon så om ja hittade nått jag ville ha så skulle jag säga till. Nämnde att jag skulle behöva nå finare vardagströja, som man kan ha om man är bjuden på middag tex. Så var jakten igång. Provade en hel det snygga och mindre snygga tröjor. Försökte prova lite som jag annars aldrig skulle prova.. men det va inget jag fastnade för riktigt.
Men på HM hittade jag två st toppar. Lite annorlunda mot för va jag brukar ha, men ändå enkla. :)  Jättebra blev det..och jag fick både dom och en svart kofta av mamma! :)  Jätteglad. Jag som inte köpt nya kläder på evigheter!


SM

Nu  var det ett tag sen igen å jag har säkert glömt bort det mesta. Jag har varit till Falkenberg på SM i beachvolleyboll, men tyvärr inte spelat nånting själv. Efetrsom Lisa inte fåttt så mycket poäng så letade jag som en tok för att hitta nån med mer poäng så jag skulle få spela SM.. det gick inte så bra.. men när klockan var 23.50 på natten för sista anmälan så anmälde jag mig med Frida, fast vi var typ säkra på att inte komma med..
Samma dag som vi skulle åka ner (Emilia och Sigrid skulle spela så jag tänkte att ja kunde ju ta en minisemester om inte annat) så ringde Lennart Larsson från förbundet å sa att vi blivit första reserver å om vi var på samlingen kanske vi kunde få spela. Ja visst sa vi. Båda hade tänkt åka ner ändå.

Efter en lång bilfärd så var vi framme i Träslövsläge, en mycket fin plats utanför Varberg, där vi skulle bo hos Sigrids släktingar. Ett mycket trevligt par med mysig dialekt. Dom bodde i värsta villan och vi fick två hela rum för oss själva. En varsin säng med lakan och allt fixat. Till å med en varsin liten handduk hade dom lagt fram. På morgonen hade dom fixat med frukost och grejer.

Efter en god natts sömn så var det dax för morgonmöte på stranden. Jag och Frida satt där och önskade att nån blivit sjuk. fast vi var inställda på att det inte skulle bli nått, men lite hopp hade man ju. Det blev inget spel för oss och bikinin åkte på.. :) Efter det var jag första glidare. Badade, solade och tittade på en hel del bra beach. :)  Helt underbart. Vädret var på topp hela helgen. Emilia och Sigrid slutade 3 i gruppen och spelade för det mesta väldigt  bra.  Dom fick en tuff grupp så dom ska vara nöjda.

Banketten på lördagen var väldigt trevlig, men kanske lite kort. Jag hade gärna fortsatt  kvällen ute nånstans..
Pratade massa tok med folk, och dansade alledeles för lite..  det var helt värdelös musik.
Annars hände väl inget särskilt så där.  Jag brände mig på en humla och svällde upp under armen. :S Inte skönt alls.

Filmer?

Har kommit av mig i filmtittandet nu tyckr jag...  så ja tänkte att ni kan tipsa om vilka  filmer jag måste se? :)

Tjafs

Gud va jag hatar allt tjafs!  Överallt ska det tjafsas om saker som är helt onödiga.
Fick utskällning ikväll för att jag alltid ska försvara mig in i det sista. KONSTIGT när man blir anklagad för saker man inte själv kan rå för.

Kan inte folk bara säga direkt om dom tycker att nått är fel istället för att gå och reta upp sig i månader?
å då pekar jag inte ut nån särskild..   typ.. Alla!

Då var man i tidningen då

http://gd.se/sport/volleyboll/1.69403


Öland i ord och bilder :)

Glada i hågen hoppade jag och Sigrid in i bilen för att åka till Böda Strand på Öland och spela challenger. Solen skiner, väskan är packad med kläder för precis alla väder, ölen i säkert förvar och kylväskan packad me mat.
Åker några minuter när vi träffar på den här bilen.. och jag blir ännu gladare. 
(Alla bilder kan klickas på för att få större, och det är sigrid som har knäppt dom flesta därav det suddiga! haha)
Öland 19-20 juli

Hämtar upp vårt resesällskap David och Erik i Häggvik i Sthlm
Öland 19-20 juli

Pratar, slåss om vilken musik som är bra, och spelar frågesportsspel som David vinner övertygande varje gång. *suck*
När vi kommer till Norrköping stannar vi för en diesel, kiss och matpaus, och david guidar till ett thaiställe som fått utmärkelser för att vara sveriges bästa, plus att det va rätt billigt och låg nära vägen.
Öland 19-20 juli

Medan vi är på toa överraskar killarna med att köpa och bjuda oss på mjukglass :)

Öland 19-20 juli    Öland 19-20 juli

Sitter och äter i godan ro...och har riktigt roligt nån timme.. innan vi plötsligt upptäcker att vi har tagit fel väg från Norrköping. Skulle ha tagit E4 istället för E22...eller tvärtom.. kommer inte ihåg :P  Så..vi får en liten sightseeng till Jönköping och Nässjö istället. Sigrid får lite hemlängtan. Det var "bara" ca 11 mils omväg, och vi var eniga om att bilresan var så trevlig att det inte gjorde nått. :)

När vi kom till Ölandsbron hade det börjat blivit mörkt ute..  men väldigt fint :)
Öland 19-20 juli

Kände att vi var i rätt god tid ändå så vi åkte in och tog en kiss och fotopaus vid Borgholms slott :) Väldigt fint
Öland 19-20 juli  Öland 19-20 juli

Sen blev vi stoppade av farbror polisen för en nykterhetskontroll.

Öland 19-20 juli 

Efter vissa bekymmer med att bilen var lastbilsregad fick vi åka vidare ändå..
22.30 var vi framme vid vandrarhemmet. Lagom trötta, och det var extremt skönt att lägga sig i sängen. Alla sov nog inom en halvtimme. :)

Lördag morgon vaknade så klart sigrid lite tidigare än oss andra.
Öland 19-20 juli
Taggade till tusen begav vi oss mot stranden.
Förutom att det blåste storm där ute var det ett helt perfekt beachställe. Med gratis inträde till pool och bastu till oss challengerspelare, toktunn och nästan vit sand, och massa aktiviteter inom några 100 meter.
Det tog ungeför ett helt set för oss att vänja oss med vinden. Vi förlorade första setet med 21-16...men då hade vi ju fattat hur vi skulle göra..så vi slog till och vann dom två andra seten med 21-2, 15-2  :)
Andra matchen var mot det försterankade paret i vår grupp, och vi förloarde den med 15-13 i avgörande set. Lite surt, men vi spelade riktigt bra. Tredje matchen blev även den mycket jämn, men där drog vi det längsta strået. Kommer inte ihåg setsiffrorna där..

Eftersom vi blev tvåa i gruppen så väntade en gruppetta i kvartsfinalen. Ett göteborgspar som var rankade 4 i turneringen. Siffrorna blev ganska jämna men vi kände ändå att vi hade ett övertag i matchen. Vi förlorade första, och vann andra.. å låg sen under med 14-12 i  avgörande set när vi  vann tillbaka serven och hade den bra sidan.. Sigrid servade riktigt bra och vi gick om och vann med 16-14. Helt sjukt  vilken känsla det är. Man har blivit rätt van vid att tappa på mållinjen.. men inte den här gången!! :)

Lite spelbilder
   

Ah just ja! Asp kunde inte klara sig utan Sigrid den här helgen så han överraskade och åkte med Picco och Erika till Öland och bara dök upp där på lördag förmiddag. Vi fick iallafall största hejarklacken! :)
 

På kvällen var det party, men seriösa som vi är ville vi inte dricka nått eftersom vi skulle spela dagen efter. Vi hann dock med lite röj på dansgolvet innan vi kastade in handduken vid 23. :)


Semin gick mindre bra.. och även om motståndarna var väldigt bra såp hade man ju önskat att vi skulle spela vårt bästa.. men men. Vi blev skrotade helt enkelt. :)  Men en tredjeplats känns skitbra ändå! :)

Har säkert glömt bort massor nu men. Ska bli riktigt skönt att lägga sig i sängen nu!!

Spännande dag

Idag har en ~10 årig kille vänt sig om och busvisslat efter mig.

Å så har jag blivit biten av en papegoja

Öland!

Jag ska spela på Öland i helgen! Värsta coolt!! :)

Wish us luck!

I love it

Den manliga kroppen. Can't get it out of my mind.


Det där me förhållande

Diskuterat mycket med K angående förhållanden på sistone. Som alla vet så hatar jag att vara ensam...älskar sambolivet i den bemärkelsen att man slipper vara ensam. Man behöver inte göra sig till. Bara vara.
Men jag är verkligen rädd att jag skulle bli som alla kompisar verkar bli. Det är som att allt måste kretsa runt den man är kär i. Man glömmer bort sig själv. Och kompisar dessutom. Har vid ett flertal tillfällen försökt få kontakt med några vänner för att prata om sånt jag mått dåligt för. Å då menar jag riktigt dåligt. Innan man ens hunnit komma förbi artighetsfraserna så kommer beskedet: Nä nu ska vi lägga oss och mysa. Nu ska vi sova. Nu ska vi laga mat. Hörs. Man vill ju inte störa så, vad gör man. Säger inget så klart.

Jag förstår inte. Hur folk som bor ihop kan bli irriterad på den andra för att han/hon vill träna två timmar. För att man aldrig ses!?  Räknas inte tiden på morgonen,  efter jobbet, efter träningen?  Säg att man sover 8 timmar (vilket man gör tillsammans), Jobbar 8 timmar. Då är det ändå 8 timmar kvar på dygnet som man umgås. Även om dom är utspridda. Blir ju självklart mindre för många eftersom man jobbar olika och så. Men varför måste det hända nått för att tiden ska räknas som att umgås?

Folk som är tillsammans är ständigt irriterade på varandra, svartsjuka och har aldrig tid med kompisar. Sen när det tar slut ska man helt plötsligt finnas där och ta hand om dom.. Och ändå vill jag så gärna ha det där? Jag har varit ensam så länge nu så jag vet vad jag vill ha och vad som är viktigt för mig. Jag hoppas att jag inte kommer ändra det alldeles för mycket för att jag blir kär.

så mycket jag tänkt skriva

Men när jag väl kommit hem har jag inte orkat, och nu har jag självklart glömt bort det.

Jag fick en inbjudan idag. En mindre rolig sådan. En inbjudan till folktandvården för att ta bort min visdomstand.
3100:-  Jag vägrar. Den får sitta där den sitter. Hur fan ska jag kunna betala den lixom?

Hade tänkt bowla med Kristin igår..  Eftersom hon tydligen aldrig bowlat i hela sitt liv. Jag förstår inte hur man missat något sånt. Men så va bowlinghallen stängd. Synd. Hade varit roligt. :) 

Spelade beach i helgen i Härnösand. Gick inte så bra. Åkte i kvarten mot Emilia å Sigrid. Tror dom ville vinna mer.

Trivs tokbra på jobbet. Blir så glad av alla gamlingar :)  Tänk va tråkigt jag skulle ha om jag inte får prata hela förmiddagarna :) Jag skulle ju spricka! :)

Ja. Roligare än så här blev det inte. Jag gör ju inget värt att skriva om. Var på Söderhjelmska och berggrenska förra veckan med Kristin och tog en öl. Trevligt inslag i vardagen måste jag säga :)    Men inte fan såg vi nå ögongodis inte. Jo kanske en eller två då.

Back to the beach-Rullsand

Så var det avklarat då..  Beach to the beach tour har varit i Gävle.. eller typ Gävle iallafall!
Fredagen började med att vi åkte ut till 16 och hjälpte Stiffe and the crew att sätta upp nät å grejer. Fick stå och gräva bort massa gräs för att Centercourten skulle bli spelbar. Men oj så bra det blev :)
Vid 8-9 nångång bjöd dom på grillade hamburgare å det var underbart gott! :) hade varit hungrig i många timmar då.
Vi var ett roligt gäng och stämningen var bra. fast vi var proppmätta kunde vi inte låta bli att testa centercourten... och när vi väl börjat så gick det inte att sluta :) Spelade till efter 22 nån gång då vi va tvungna att åka till stan eftersom dom som skulle sova hos Sigrid hade kommit.Solnedgång, jätte varmt och skönt, och ingen vind!!   Underbart!! :)

Innan jag skulle sova så tänkte jag, GUD va skönt att få sova en timme längre än vanligt på helger. Jo men visst. Halv 4 vaknade jag av att en tjej i min ålder stod å skrek och bankade på grannens fönster.. Hon hade fått för sig att nån tagit sig in i hennes lägenhet å bytt lås så hon inte kom in. KÄNNS som att hon va vid fel lägenhet :)

Somnade om efter ett tag, men det blev inte långvarigt. En timme senare får jag ett fyllesamtal av Lundin. :P Tack för den.
När ja va på väg å skulle åka till Rullsand på morgonen sen så startade inte bilen. batteriet helt dött. Duktig idiot.
Så fick Tompa va en räddande ängel å köra mig å Lisa :)
På Rullsand var det storm, och vi fick inte till vårt spel alls. Förlorade tre raka å åkte sura hem för att trösta oss med öl.

Festen blev mycket lyckad. Ca 30 pers fick det plats i tompas lägenhet.. Alla va glada och trevliga. Väl på krogen så dansades det mycket precis som det ska va. :)  Det bästa med att va så många är att vart man än går finns det folk man känner...man slipper gå och leta varandra efter att man varit på toa eller så :)

Trött och bakis tvingades jag ut till Rullsand en sista gång för att spela mixed imorse. Å herregud säger jag bara. Det var inga roliga matcher direkt :)
Men men.. kommer somna lätt ikväll.

Snart smäller det!

Foto: Eken

På lördag är det dax för turneringen vi väntat hela sommaren på. Hemmaturneringen. :)  9.30 samlas vi på rullsand. Lisa och jag är 9de rankade. Det ska bli grymt kul. Lite nervös är man ju. Man vill ju göra bra när folm kan känner kommer och tittar! På kvällen blir det fest, och det ska bli så roligt att träffa alla gamla rävar från helsingetiden! :) Och Alanya folket så klart :)  Verkar som att det blir kollektiv hemma hos Sigrid...blir jättebra det.

Ja. Ni kommer väl och hejar?  :)

RSS 2.0