Adventures

Idag blidde det beach när folk hade vaknat.. sen så skulle jag iväg till Bollnäs å hämta min bil.. Fick åka med Emelie och Karin som varit här å festat. :)  Hade tänkt ta bussen sen från shamn till bollnäs.. men så frågar Emelie om jag vill åka MC!   Jaaaa! Har bara åkt korta svängar förut ju. :)   Så på me massa kläder och så iväg... va hur härligt som helst!!   Duktig på att köra Emelie..  Var inte rädd en enda gång!

image47

Här är den.. :)


Here we go again

Nu så har jag väl tagit mig ifrån den västa krisen.. :) 

Veckan som varit har jag varit i farten hela tiden... inte fått en lugn stund. Jobbat mycket..  Den enda soliga dagen den här veckan jobbade jag 7-21..  det var ju lagom roligt.  Har gjort två nya  "firsts"!   Jag har rullat håret på en tant!! Och gett insulin. Det här me hårrullningen var ångestframkallande. Jag har lixom inte ens sett nån som rullat håret...  å så vill hon ha det så perfekt. Hon fick oxå magsår när jag sa att jag aldrig gjort det nån gång!  Men det blev så bra! Jag fick jättemycket beröm sen :)
Insulin var oxå väldigt läskigt...  jag som är spruträdd!! Men men.. det gick det oxå. Hade ju en ordinarie med mig som guidade.

Fredagen var tokmysig.. först åkte vi och handlade på¨Ica Maxi när jag slutade..  Sen skulle jag å asp åka till Anders å Lisa å äta tacos. Lisa hade ju ätit sibylla så klart.. :)  Jag åt JÄTTEmycket och satt med en boll till mage när Anders tycker att vi ska åka och spela beach. Kollar ut genom fönstret och det är klarblå himmel.. hmm jaa efter lite funderande så går jag väl med på att spela även fast jag helst hade legat i soffan hela kvällen. Klockan var ändå 8 så..

Typ 10 minuter efter att vi kom till planen började det regna... mycket!! Men jag gillar ju regn så jag brydde mig inte så mycket..  Förlorade alla set mot anders å lisa.. till slut gav vi upp. Hem å så skulle vi kolla på Die Hard 4 hos Asp.. men jag somnade efter 15 min eller nå. Tydligen var den bra iallafall :)

Jobbade några timmar på lördagen sen var det dax för utgång igen.. Jätterolig fest tycker jag :)  Sen skulle vi på krogen.. och jag å Kristin tänbkte att vi skulle mingla lite för en gångs skull. Gick några varv..men kom snart på att det va tråkigt folk där. Så vi gick till Hang Loose. Jag hade ju inga pengar.. så vi drog en fuling å bara gick in... visade stämpeln från Sun City lite snabbt bara :)
Men men..  det bästa dansgolvet va inte öppet.. och det va inge roligt folk där heller..så då  gick vi till goya. Å Gissa om nån blev glad när hela brynäs va där. :) Förresten så gjorde vi samma sak där... Betala är överskattat!! ;)   Nån hade ju sett Bäckis i hudik idag så vi va ganska säker på att han inte skulle va där. Men oj så fel vhade. Han va där..å han va full.   Kristin till å med pratade lite med honom.

Idag har ja lite lagom ångest.. och är alldeles för pigg...vaknade kl 8 :(

Ses på beachen idag!


AAH  just ja!! ASP!!!  Det va ett gäng utanför McDonalds som gick å sa shake and bake!! Jag blev helt till mig så jag fick va med i deras gemenskap! :)  Fick till å med en kram! hahahaha

Sorry

Jag har nån slags försenad 20 års kris... så ja orkar verkligen skriva nått. I'll be back!

image46

Family evening

Japp igår kom syster och mamma till Gävle.. Jag som bjudit hit dom eftersom min mamma är barnsligt kär i Andreas Johnsson..å han skulle ju spela på torget. Så först var vi på Helt enkelt och åt. Fetaostfylld kycklingfile med nån mango-chilisås. GRYMT gott!  Drack ett glas rött oxå å det var vääääldigt gott det med :)  sen gick vi på stan en jättesnabbis innan det va dax för Andreas. Måste säga att ja är så less på folk. Hur mycket folk som helst där.. men inte så att folk kan offra sig och iallafall applådera då?! Vad gör dom där om dom bara ska stå och se sura ut och inte röra sig?   Visst, jag tycker inte heller om honom särskilt mycket... men hur svårt är det att iallafall klappa händerna när låten är slut? Måste ju va jättetråkigt som artist när det blir så där.

Idag sov jag först över..så jag had 10 minuter till bussen skulle gå. Skyndade mig massa och sprang ut till bussen.. bara för att se baken på den 100 meter bort. Jahaja.. får väl ta nästa buss då. Kom bara 7 minuter sent till jobbet så det gjorde inte så mycket.   Fick en utskällning av en av gubbarna idag.. elle ja..han skäller ofta på just mig. vet inte vad jag gör fel :)  Slutade kl 11 så då åkte jag hem å lagade mat.. åt och sen skulle jag vila lite. Joorå.. jag somnade. Å vaknade inte förrän telefonen ringde. Blev helt fel..för jag fick för mig att jag försovit mig å att det var jobbet som ringde! Flög upp ur sängen.. kollade på klockan och pustade ut. 15.30. :)   Sovit ett tag jag. Hade världens bästa dröm oxå *ler*     Sen blev det lite beach vid 5 tiden..  Gick ganska bra idag.

Duschade..   hämtade pizza och traskade iväg till Asp. Gänget droppade in och vi kollade på Spiderman. Jag har ju redan sett den så jag smsade massa istället. Efter en timme eller nå blev jag rastlös. och började skruva på mig. Som tur var ville Lisa gå hem så jag följde med henne. Promenerade till henne på Söder sen hem igen. Skönt att röra på sig men hade ja inte varit ensam så hade jag gått en bit till.

Shake and bake

Jajaja... jag är lite seg med bloggandet. Det är för att jag har så jävla roligt hela tiden så jag hinner inte sitta och skriva! :)  Nu kan man nästan säga att det är sommar. Vi hittar på nått varje kväll till jättesent. Det är lite drygt bara att man måste upp och jobba dom flesta dagarna. Men imorron är jag ledig. Wihoo!  har varit och spelat biljard på Interpool..  Tog ett tag innan vi fick spela...för man va tvungen att va 18 där.. och jag hade inte en tanke på att dom skulle begära leg...så jag hade inget med mig. Bara att åka hem då och hämta! *suck*
Det va halva priset för tjejer iallafall.. det gillar vi! :) tror vi betalade 14 kr. Men vi spelade bara en gång...Sigrid och Asp skulle upp tidigt och jobba.. och så kanske dom va lite ledsna över att jag å Emilia dominerade..eller nått ;)

Helgen då..   Fredag var jag hos Asp å kollade på Talladega nights... IGEN! :) Så rolig film!  Sen upp tidigt på lördag och spelade i Södertälje..  Gick INTE bra..   Spelade med Tina.. och den ända matchen vi var bra var mot Emilia å Sigge..men vi förlorade den med 16-14 i avgörande. Ganska surt. Vi vann en match iallaafll.. men inte ens den var så rolig.
Sen var det dax för utgång.. svepte i mig 4 cider...sen kände jag att det inte skulle bli nå roligt att gå på krogen. Var alldeles för stressad.. och så hade jag en stor klump i magen av nån anledning.....
Så ja åkte hem och pussades me Roxy istället.

Söndagen låg jag i sängen jättelänge.. sen var jag och fikade me Cissi...i en evighet ungefär. Försöker tänka vad jag gjorde på kvällen men det står rätt stilla. KAnske var det då vi kollade på film? Åh..lite trött nu kanske.

ÅH fan va kul!
Pratade me en beachtjej nu från sthlm..  Hon undrade om jag ville spela challenger i Böda.. Det enda jag behövde göra va att ta mig till Västervik...så skulle vi få bo hos hennes mormor och morfar.. och få mat och matsäck och grejer..  sen skulle dom köra oss till Öland.. och stanna där tills vi var klara...sen skulle dom köra oss till västervik igen. Låter sjukt kul. Jag har aldrig varit på öland. Måste ringa och kolla om jag får ledigt bara. :)
Hon letade även partner till SM... så om det känns bra så kunde vi spela tillsammans. Hon har 240 poäng :)  Allt löser sig till det bästa.. Shake and bake!

Home

Nu har jag varit hemma och gjort Söderhamn! :)   Var först till mamma å åt mat för att fira att hon fyllt år. Var ju lite för upptagen i helgen.. :P  Sen så sov jag över.. å så upp tidigt idag för att hinna med så mycket som möjligt, Hann med att besöka syster, prata med Hanna, hälsa på på simhallen och sen åka och bada med Viktoria. Eller hon badade. Sprang upp för trappan och åkte rutschkana ner som en galning. Hon tog nog rekord i antal gånger per timme :)

image45

Fick sms från en gammal vän oxå..  Han ska komma hit å hälsa på.. ska bli roligt :)

Nu har jag städat ur min bil. Edmund har nog aldirg varit så där fin och glänsande förut! :)  Nu ska han bara bli lagad och besiktad. Pappa har kanske redan hittat en köpare. Skulle va väldigt bra!

Om man bara hade nån att ligga och kramas med.. :/

kram

Nice to get away for a while

Då har ännu en helg gått då.  Fredagen var lite jobbig.. men fick spela lite beach iallafall. Kl 20.30 åkte vi till boulongen..  Jag övertalade Tompa att han skulle ta en paus från jobbet så jag hade  nån att spela med. Så spelade vi mixed...  mot anders å Tina, å Asp å Sigge.. gick inge bra. :(  Men men..   Lördag fikade jag med Johanna å Cissi! Var så roligt att träffas igen! Älskar mina nya vänner men det känns skönt att veta att man har kvar dom gamla oxå.    Sen hem och sova lite middag.. :P  Efter det var det dax att packa och åka till Övik.


Vi kom iväg jättesent.. Så vi var framme vid halv 12 typ. Då gick vi in på festivalområdet å kikade lite. Lyssnade på ett lokalt band som var riktigt bra. Å sa hej till lite beachspelare. Hade ju en VIP avdelning för oss i ett av partytälten. Med palmer och solstolar å grejer. Sen åkte vi till gästlägenheten vi skulle bo i...  helt sjukt..25 kr var betalade vi och det fanns bäddsoffor, kök, toalett å sånt.  

På beachen var det DJ's och speaker. Hur bra som helst ordnat. Kom i samma grupp som Elin Warner och Helen Kjellman som vi åkt dit med. det var ju dumt.. dom är riktigt bra. Men vi vann mot dom andra i gruppen och gick vidare till kvart. Där mötte vi Nora och Paulina..  Dom siffrorna vill jag inte ens tänka på. Vi var INTE bra!

Men men.
Sträckte ryggen ordentligt...så nu kan jag inte andas in djupt..och inte vrida mig :( 

RSS 2.0