Fotografering!

Gå in på den här länken och se på några av dom fina bilderna Dagrunn tog på oss! :)
http://fotografreiakvam.blogspot.no/2013/01/113.html?m=1

älskar att få paket i posten!

Även om jag beställt det själv så är det riktigt kul att öppna paket som man får i posten! Idag fick jag ett paket från Nya Zeeland! Lila tygband runt paketet, och sminket inpackat i glittrigt papper! Kändes som jul på nytt.


bare minerals ögonkräm och primer, och så redken hårinpackning. I Norge kostar det här minst 1200 kr tillsammans. Jag betalade 580 inkl frakt! :) Hurra!

39 dagar till termin
Vilken dag!

Om inte den här ungen kommer ut och mår skitbra så förstår jag ingenting! :)
Idag har vi haft fullt upp..  
Förlossningsinfo av jordmor
vila på soffan
Lunch
Träning
Bubbelbad i terapibassängen 
Middag på restaurang
Besökt Camilla, Harald och Ingrid
och nu avslutar jag dagen med glass och hjortronsylt! :D
 
Kan erkänna att jag är sliten som ett as.. men jag mår väldigt bra! :)
 

Nyårsafton

Vi bestämde oss för att dra ihop en del vänner till middag och firande igår. Trots att det var lite i sista minuten så blev vi hela 8 st. Ett härligt gäng måste jag säga! :)
 
Menyn:
Avocado med räkröra
Kalkon med potatisgratäng och waldorfsallad
Fryst daimcheesecake

Bara god mat enligt mig då..  hoppas att gästerna tyckte det med. :)
 
Vid halv 11 körde jag in några st till Förde Hotell, men vi stannade hemma med Inge och Anne. Gick ut och såg fyrverkerierna här uppe från fotbollsplanen och herregud vad folk har lagt pengar på fyrverkerier iår! Det slutade aldrig! :) Lite alkoholfri champange på 12-slaget och fin utsikt avslutade kvällen perfekt!
 
 
Gott nytt ååååår!!  :)

Året som gått

01.01.13. En dag att glädjas över året som varit, eller lägga det dåliga bakom sig och se fram emot ett nytt och bättre år. Jag gillar att sätta mål för mig själv.. även om jag vet att dom inte alltid uppfylls. :)
 
2012
Får väl säga att det varit ett år med mycket resande! Älskar det! Förutom att jag varit hem ovanligt mycket till Sverige, så var vi på en fantastisk resa till Island och New York i mars. Resesällskapet var Camilla, Harald och lilla Ingrid och det var helt perfekt!
I juni blev det en charterresa till grekiska Samos. En riktig pensionärsresa med sol och bad. Helt okej, men ska jag åka på en sån resa igen så ska vi ha sällskap av ett gäng! Iofs kommer vi ju ha en bebis som håller oss igång snart så då kanske det inte blir lika tråkigt.
September var det dax igen, då var det Polen och Tyskland som stod på listan. En mycket bra resa även om det drog ner lite att jag hade lunginflammation som jag inte blivit helt bra i.
 
Det som påverkat året mest förutom resorna är Kärlek. Vi har varit på två väldigt fina bröllop. Kristin och Peter, Johanna och Daniel. <3  Det är verkligen nått speciellt att få vara med när två människor väljer att gifta sig och lova att vara trogen tills döden skiljer dom åt. :) Nån gång i den första veckan i juni blev en liten bebis till också, i Sverige faktiskt. Ganska overkligt att tänka att vi ska bli föräldrar i 2013.
 
Förutom det har jag ju:
Flyttat in i vårt fina hus
Opererat blindtarmen
Läst och fått godkänt på 2 kurser på högskolan
Köpt bil (som jag älskar)
 
Tack till alla som gjort året så fantastiskt! :)

RSS 2.0