Stavanger!!!!!!

Då var dagen äntligen här när det var dax att resa till Stavanger på Grand Slam!

Eftersom Tompa var tvungen att dra sig ur i sista sekund blev det en orolig och sömnlös natt för mig.. Funderade på om Asp skulle vilja åka ändå.. hur han skulle ta sig hit osv. 
Hjälpte inte att Sofia smsade kl 4 och skrev att hon höll på att dö. (Hon är mörkrädd och strömmen hade gått på jobbet, men det det lät mycket värre när man blir väckt av det mitt i natten) 

Men upp kom jag.. och packningen gick bra. Har bara glömt mobilladdare som det ser ut nu.
Iväg med bilen till Bergen.. och efter lite parkeringsproblem kunde jag ändå checka in precis i tid.

Landade i Stavanger vid 17.. men INGET BAGAGE! Anmälde det i disken och tog flygbussen ner till Geir som skulle checka in mig på hotellet. Sen gick jag och shoppade medan han var på tekniskt möte. Ett par skor, ett par jeans, två linnen, trosor och strumpor. Kan inte gärna gå ut och äta middag med mysbyxor. Räknar med att jag får pengar av försäkringsbolaget.

Hann hem och slappa lite innan vi skulle på sponsormiddag. Jättesnällt att jag fick vara med! Blev bjuden på en köttbit för 300 kr.. :) Jag blev ju lite glad när Björn Maaseide kom med. Coolt.. :)

Nu är det hotellfrukost och sen se på kvalande norskar. Geir spelar mot NZ kl 15.00. Håll tummarna!

Jonsok

I Norge firar man som sagt inte midsommar.. där har man nått som heter Jonsok eller Sankt Hans afton. Det firas som hos oss på sista april.. att man bränner bål och så. Dom som inte är runt en bål grillar och dricker öl. MEN, inte så många öl..eftersom norskarna inte får ledigt dagen efter.

Jag och Anita firade med el-killarna på jobb. Tre otroligt trevliga norrlänningar. Dom fixade kött och öl, och vi drog dit efter jobb. Jättemysig kväll med massa prat och skratt..  Dom skulle visa lite modellflyg-flygning med..  En tur som varade i ca 3 sekunder och sen störtade den. Planet fick så stora skador att den inte kom upp igen.. men men. :)


Midsommar

Det här skulle varit postat i lördags...

Vaknade upp trött och på dåligt humör igår.. Great! Inte blev det nå bättre heller.. gick runt och var allmänt sur.
Fick tvinga mig iväg på gymmet.. Hade ingen lust med det heller. Ingen lust alls.

Satte mig på cykeln..  och vips var det dåliga humöret och tröttheten borta! :)  Helt sjukt.. det var som en kick av nått olagligt piller!  Cyklade en timme och studsade nästan hem! :)

Kom hem till ett dukat midsommarbord..

 

Så vi tog på oss midsommarklänningarna och åt.. Sååå gott var det! Avslutade med jordubbar med glass och grädde. (Norska jordgubbar är lika goda som svenska, jag lovar!) :)



Killar som vet..

El-killarna på flygplatsen vet hur man gör en tjej glad iallafall!!
Stod ute i kylan och blåsten och tyckte allmänt synd om mig själv när jag strejkade igår..  Så kommer tre av elkillarna och svänger upp med bilen bredvid mig och ger mig en sån här:


Jag blev otroligt glad men generad och undrade vad jag gjort för att förtjäna den. Det är för att du är så söt säger dom med sin Bodödialekt. Vem smälter inte då? :)


Remember Me

Varit på bio ikväll.. Remember Me. Jättefin film!! Måste helt klart ses om du är tjej. Fast Geir tyckte iofs att den var skitbra han med.. Även om han påstod att det regnade på hans kinder när vi kom ut. :P

Idag har jag fått ett par skor. Lika som jag hade iofs.. Sofia har töjt ut mina så hon köpte ett par nya till mig. Jättesnällt.. och nu kan vi gå runt i lika skor hon och jag :)

Tredje gången hos naprapaten idag. Känner mig helt mörbultad i lårmusklerna och ska köra en andra omgång med ispåse nu på kvällen. Men men.. det var iallafall bättre den här gången, så förhoppningvis är jag helt bra om några dagar. :)

Var förresten på tv idag med.. usch. Ska ta och titta på det nu..om jag vågar. Kanske lägger ut länk om det inte var för hemskt!

http://www1.nrk.no/nett-tv/oppgave/549

Jag sa inget så då kan ni få se om ni vill.. :P Var bara jättekort men..

Dom nya beachbollarna

I löööve them! Går så lätt att passa med dom! :) Har aldrig haft så fina fingerslag nån gång!

Ikväll var det träning med Marcelo.. verkligen lyx att ha tränare! :) Tränade mycket mottag och pass. Behövs verkligen!

Igår var det tre nya tjejer som var med.. tror dom spelar i Bergen annars. Det var kul att få lite bättre motstånd.. men märktes att jag inte var van att bli pressad så i serve. Dom shottade bort oss rätt bra.. och slog HÅRT. Fast jag var glad när dom smaschade för då var det oftast bara att stå rätt. :)

Aja.. har inte så mycket intressant att berätta.

Vi är i strejk och jag hoppas att den är över snart. Vill gärna ha lite pengar att leva för i sommar.


Sognefjorden

Imorse klockan 08.00 hämtade jag och Moa upp Sofia som har jobbat natt för att åka till Bergen på shoppingtur! :)
Vi tyckte ju att Sofia var lagom galen eftersom hon bara skulle kunna sova lite i bilen.. och sen runt 3 timmar när vi kom hem innan hon skulle jobba en till natt. Men vill man på IKEA så vill man! :)



Sofia försöker få lite sömn på färjan..

Sognefjorden som ligger väldigt nära Førde är Norges längsta och djupaste fjord. 20,4 mil lång.. Den åkte vi längs med och över idag och vi trodde vi kommit till en tropisk strand. Sjukt blått vatten.. och vissa platser otroligt grönt! Det syns inte så bra på bilderna.. 


 

Helt klart nått som måste ses om ni ska till Norge! :)

 

Ja shoppingen då.. Bilen var FULLpackad på vägen hem kan jag säga. Massa saker från IKEA, plus en klänning och ett linne! :)


Det har blivit en hel del bilder här nu

och några till blir det nog nu.

Sommarfesten var grymt kul! Vi kom till Hornnes vid 17 och då var det över 80 pers där redan. Solen låg på hela kvällen, vi  grillade, lyssnade på trubadur och det var otroligt mysigt!
Lite efter 21 körde vi hem för att hämta lite kläder.. och Sofia blev "åksjuk". Hennes "jag ska bara spy en gång så åker vi sen" blev till att hon låg och hulkade läääänge och Moa fick  ta hennes biljett. :)

Inne på området var det otroligt mycket folk.. Stannade och pratade med folk hela tiden.. Men även massa nytt folk som man aldrig sett. Väldigt intressant att vara nykter bland massa fulla folk. Har lärt mig en hel massa nya raggningstekniker. (sånt som man troligen glömt bort dagen efter om man varit full själv)

Bäst var två killar som körde raggning ihop. Först ställde dom sig vid sidan av mig och stod där i 10 minuter och bara tittade. Trodde först att dom kände Mariann som jag stod och pratade med. Men sen kom öppningsrepliken "Går det bra eller?"  Och när den första killen gjort sitt försök så satte nr 2 in stöten. :)


Var hemma vid halv 1 eller nått sånt..  Då var fötterna onda och jag väldigt trött!


Sommarfesthelgen börjar

Då var det helgen vi sett fram emot länge då!
Fick besök igår..åka finbil och äta på peppes. Det gillas ;)

Sen slappade jag av med choklad och cola i soffan... försökte hålla mig från att somna tidigt, men det var lite svårt, så jag åkte till Martin och Geir och spelade Wii-golf. Måste säga att jag är en talang på det med ;)
Körde dom till Pikant.. och sen körde jag pantertanterna Moa, Stina och Julia.

När jag kom hem var klockan 12 och jag kände att det var dax att sova. Nu när jag fick sova så var jag inte alls lika trött...så somnade runt halv 2. Efter 2 kommer pantertanterna hem och jag vaknar igen.. Somnar om och så ringer telefonen vid halv 4 nånting..  Stackars Anita har magkramper och vill ha skjuts till akuten.
Kom hem tillbaka vid halv 6.. och SEN har jag sovit som en stock! :)

Nu är det  snart dax för företagstävlingar på stan.. och kl 16 börjar festen!
Ska bli kul att se Donkeyboy ikväll, även om inget kan slå Johannes och Ida Maria plus Dumdum boys förra året! :)

Jag, Moa och Sofia hade tråkigt...

så vi åkte lite bil och gjorde rumpdansen! :)

Det här med att bara vara hemma flera dagar och inte göra nått är inte min grej har jag märkt. När klockan blev halv 8 på kvällen fick jag panik och drog med mig mina sambos på körtur..

Hittade VÄLDIGT fina platser som vi inte sett förut!


RSS 2.0