Sunnfjordshallen <3

Idag har Førde fått en beachhall! Helt sjukt vad bra! Är bara Oslo som har en riktig beachhall annars, och kanske en liten i Bergen?
Jag hoppas att jag kommer ha ork och tid att spela en del när bebis har kommit. Hade helst spelat nu med men tror att jag kommer få gå på kryckor i 3 månader då så jag låter bli :)
 
Ska bli intressant att se hur dom kommer göra med bokningar, tränare och sånt framöver. Det är beachgymnasiet som ordnat den, men jag hoppas att det är många fler som kommer kunna satsa på beach här. Finns verkligen några tjejer och killar med potential! 
 
Det bästa är att den ligger bara 5 minuters promenad från mitt hem.. :P
 
 

Ålesund

Den här veckan har gått väldigt fort.. Jobbade måndag till onsdag bara, för att sen sätta mig i bilen med Magnus mot Ålesund. Anledningen var inte speciellt rolig, hans morfar har gått bort och vi skulle på begravningen. Men det blev iallafall några fina dagar där uppe. Mycket fin begravning!, Det var kul att träffa släkten och  få höra massa gamla minnen och historier.
 
När jag kom hem blev det Twilight med Camilla. Filmen var väl sådär, men mysigt att hitta på nått ändå! :)
 

Ikväll är jag ensam hemma. Magnus är på julöls-testning hos en kompis. Räknar med att jag får hem en man som är fullerull inatt. Dom har 19 olika öl som ska smaka och betygssätta..  :P
 
 

Matjakt

Jahapp, då var mannen på väg ut och ska dyka. Brrrrr. Jag vet att dom har massa kläder och torrdräkt.. Men ändå, hur kan man komma på nått sånt som att hoppa i vattnet när det är 0 grader ute? Det bästa med det är att jag förhoppningsvis får krabba till middag. :)

Nu är det bara 3 dagar till lön (det behövs verkligen)
28 dagar till Julebord med jobbet
29 (?) dagar till Sofia kommer tillbaka till Förde
32 dagar tills vi ska till Bergen på 3D ultraljud, shopping och mys.
35 dagar till jag ska möta upp syster i Oslo för lite förjulsmys
43 dagar till julafton
108 dagar till bebis beräknas komma :)

mmm cupcakes!

Vi har bakat After Eight cupcakes idag! Längtar till besöket kommer så vi får smaka! :)
 

RSS 2.0