Party i Førde

Då har man testat att parta i Førde då :)  En førfest hos chefen med några gubbar och vi.. Det bæsta ær ju att man slipper betala nånting..typ jættedyr taxi och sånt :) Åkte vidare till en bursdagsfest hos nån vi aldrig træffat. Var några yngre dær... men medelåldern var høg. Vi hade roligt ændå ;)       På søndagen var vi på date.. :)   Johann (en kille på festen) satt hela festen och sa att vi var tvungen att testa norges nationalrætt. Grandiosa Full packe. Hmm visst tyckte vi. Men så på søndagen bjød han oss på pizza och film hemma hos honom. Å så lite godis så klart.   Såg Freedom Writers me Hilary Swank. Den va helt okej tycker jag. Næstan allt me henne ær ju bra så. Jg å anna satt å førsøkte hålla oss från att gråta :)

Annars då... Jobb jobb och jobb.  Måndag jobbade vi 6-19, tisdag 7-18. Idag vet vi inte om det blir nå øvertid.. men det blir det sækert. Isåfall blir det på packavdelningen vilket ær mycket roligare. Vi får paketera jættestora lammelår.. 

Jaa just ja...før dom jag missat att skicka sms till +4798806308 ær mitt norska nummer!!


Fredag!!

Hur underbart ær det inte med fredag.. aldrig har jag uppskattat ledighet så mycket!
Idag har jag faktikst ett lite lugnare jobb..  springer å tømmer korgar med ull...  mycket lugnare. :)

Igår kørde vi på en hjort. Chefen kom och hæmtade oss tidigt på morgonen å vi var lite sena så han gasade på. Alla hær kør som dårar. Så såg jag en hjort vid væggrenen vilket inte ær så ovanligt nu..det ær hjortjakt så vi har sett hjort varje morgon. Så sa jag akta.. men det va ganska långt ifrån som jag såg den.. men så saktade han inte in..så då sa jag høgre AKTA! å pekade.. men han kopplade ændå inte så det blev en tværbroms och vi fick stopp på bilen efter att vi lite lætt dunsat in i hjortens bakben. Nu har jag lært mig att jag ska skrika PASS OPP istællet hihi.

Igår var førsta volleybolltræningen..  var ganska trøtt efter en dag på jobbet så det gick inte så jættebra. :)  Det var en tillfællig trænare..  den riktiga (gubben) som jag pratat med kunde inte. Så vi hade Geir. 195 cm, jættefin och norges bæsta spelare :)   Hade spelat proffs i Polen førra året men kommit hem iår før att spela med Førde. Han såg ut ungefær som worldtourspelarna på magen... HUR mycket muskler som helst.. och værsta brytar trøjan..så klart! :P  Anders å Skuggan..   ni har lite att jobba på! ;)  Ah just ja.. jag ska få følja med och spela en førsæsongsturnering med Førde næsta helg i Bergen.. bo på hotell å grejer. Å ikvæll ska vi spela træningscamp (match) mot Gutter 16   :)  Vinna ska vi.  Ær en landslagstjej med i laget.

ÅÅÅÅH nu måste jag tillbaks å jobba igen. SNART HELG!!!!!!

Puss! Saknar er!

sliten mænniska

Hej igen alla

Hær står jag och betalar 3 kronor per minute før internet.. hur sjukt ær inte det. Men vad gør man inte nær man væntar på bussen å det regnar ute. :P    Det har faktiskt varit sol idag!! Jætteskønt!! Men en hel dag med sol ær ju før mycket begært.

Jobbet går bra.. igår jobbade vi 06.30 till 17... ganska jobbigt.. men det går bættre och bættre faktikst. Idag stod jag och tænkte på annat.. å kom på att jag faktiskt tog det lugnt å att det gick på rutin..  var vældigt nøjd øver det :)   Men sæg den lycka som varar.  30 minuter senare kommer chefen å sæger att det var en tant som var før trøtt... så istællet før att ha en egen fårklippare... skulle vi vara 2 stycken som delade på 3 fårklippare!!! Fy fan sæger jag.. sprang runt som en høna i tre timmar. Hann inte andas ens.

Just ja..   Alla norrmæn ær fula. Nu ær det bekræftat. MEN!!!   Det ær værsta HUNKEN på jobbet!!!  En nya zeelændare som ær fårklippare. Så har han ett linne på sig å visar sina skitsnygga armar.. å ær jættebrun.. å svettig.. å ja ni vet!!! Man blir ju helt hypnotiserad!! :) Men men han ær gift.. å har tjejen med sig som ullkrattare så det ær lite kørt :)

Jaha.. vad har vi gjort hittils då. Vi bor ju i en liten stuga med en tv som bara har en kanal..  NRK 1. Det ær som svenska 2an ungefær. INGET bra alltså. Å ingen dator..   Så vi har gått långa promenader..  i lørdags høll jag på att få panik før att vi inte kunde gøra annat æn att sitta å stirra in i væggen typ. Så jag gjorde lite armhævningar å situps å grejer. Anna tittade på och blev road av det :P
Sen på søndagen skulle vi till en fisketævling trodde vi. Jag hade blivit ditbjuden av en jættesnæll gubbe som jag liftade med från stan :)  Han sa att dom va ett gæng som skulle fiska å så var det som marknad dær. Så vi lånade cyklar av grannen och cyklade ivæg. Nær vi kom dit kostade det pengar... å vi var før snåla før att betala 50 kr før nå sånt..  så då cyklade vi och kollade på hotellet som vi funderar på att flytta till. det ligger 14 km från dær vi bor nu..  2 mil från stan.  Efter halva vægen børjade det regna.. å på hemvægen øste det ner.. ni kan ju tænka er att cykla i øsregn ungefær 2 mil.. :P  va ganska bløta. Tog en liten whiskey och bæddade ner oss i sængen nær vi kom hem.

Igår førsøkte jag køpa ett kontantkort.. bara de att min telefon ær operatørslåst..så det funkar inge bra.

Åh..orkar inte skriva mer nu..    Men om ni undrar så går det inte att skicka sms till mig på 2 dagar..  sen kan ni sætta igång igen :)

Kram

Ooops I did it again

Nær vi var i Australien så jobbade vi i Tully. En håla med ungefær 10 000 invånare.. och den regnigaste staden i hela Australien. Nu har jag gjirt det igen. Førde ær tydligen den stad i hela norge som har  mest uppmætta nederbørd. Bra jobbat. Det har regnat konstant sen vi kom. Ibland bara duggat, så det gør inte så mycket.

Jobbet går bættre och bættre. Nær man kommit in i det ska det inte va lika stressigt har jag hørt. Ær tveksam. Klipparna ær grymt snabba och vi måste hænge med annars blir dom tokiga. Dom får betalt per får :)

Lukten ær inte så hemsk dær vid ullen..  så vi klarar oss. Ær grymt fint hær i Førde. Vartit vid ett vattenfall och gått runt lite. Igår gick vi en svæng på stan efter jobbet... Jaja hur kul kan detvara i en sån liten stan sæger ni.. men det ær extremtmycket affærr hær. Bikbok, Kappahl, Carlings, HM jaa..alla som finns i gævle.

Nu ær lunchen slut..

Skriver så fort jag kan.

SMSa gærna!!!!


Last minute girl

Japp...då var jag klar med hygienkursen då. Äntligen..fan vilken tid den tog. 80% rätt skulle man ha, och jag fick 86.  Räcker bra det. Sköt på avfärden lite..  orkar inte vänta i Sthlm så länge. Så nu är tid för avfärd 20.00

Är med blandade känslor jag åker. Känner mig ensammare än nånsin. Fast jag vet att jag har massvis med vänner som inte vill att jag ska åka. Men varför har jag ingen som ligger å håller om mig å inte vill släppa iväg mig för? Förvirrade känslor. Vill ha men ändå inte. Skulle ändå inte funka.

Nu måste jag åka upp på PFV å skriva på papper så jag får lön när jag är borta.. ringa Alfakassan skulle jag gjort oxå.

Har nästan packat klart. Får inte plats. Ganska deprimerande att packa ner vinterjacka sockar, vantar osv. Har inga vinterskor heller.. hur ska det gå?

Aja.. det löser sig. Det löser sig alltid.

Will miss u!

Kram

Träningshelg

Jag sitter och äter frukost.. Klockan 8 på morgonen. Det är den enda gången då jag inte tycker om att äta. Men vad gör man inte..ska träna 3 timmar nu så det känns som att man behöver lite energi. Havregrynsgröt äter jag.. och jag hade inge sylt, så då testade jag nått en av mina tanter äter varje kväll...med honung!  Faktiskt ganska gott! Efter gröten hårdmackor med ost och oboy till.  Låter bra iallafall. Hade inget annat hemma.
Jag har sån grym träningsvärk i benen sen i torsdags. Gymmade efter träningen. Tänkte inte på att det va bara 2 dagar till träningshelgen. men men..

Var på innebandy igår..  Alba vann med hmm 7-6 eller kanske 8-7 i sudden.  Va kul att göra nått nytt en fredagskväll. Sen såg vi Quentin Tarantino's Death Proof. Sjuk film!  Fast bra tycker jag!

Ett litet filmklipp från husvagnen på Åland.. :)


RSS 2.0