Bangkok

Hej! Har inte mojlighet att lagga ut bilder idag, men tankte det kunde vara bra med en uppdatering!

Sen sist har vi tagit oss fran Koh Samui till Koh Pangang. Koh Pangang ar mest kand for full moon partys. Pa senare tiden har det inte rackt med det, utan det har blivit half moon party, black moon party osv. Vi var inte sa intresserade av det sa vi valde en strand som lag ganska langt bort fran dom stranderna.
Jattefin strand! Vit sand, blatt vatten. Magnus var overlycklig eftersom det var bra snorkling dar.
Tyvarr hade vi inte sa bra vader dom tva dagarna nar vi skulle battra pa solbrannan. Varmt men mulet.. sa vi lag och slappade pa solstolarna och laste och sa bara. Tog massager och slappade.

Sen var vi tillbaka till Koh Samui for en natt for att hamta ut en tavla vi kopt till Tobbe, och sen gick flyget darifran tidigt tidigt pa morgonen.

Nu ar vi da i Bangkok. Vi har varit lite orolig for oversvammningen men alla har overtygat oss om att det inte ar nagra problem i stadskarnan.
Igar kom vi ganska tidigt sa vi borjade med att vila lite pa hotellrummet innan vi gav oss ut i shoppingdjungeln.
Vi bor supernara dom stora shoppinghusen. :)
Maste saga att vi hade en mycket bra dag med ALL YOU CAN EAT-sushi for 60 kr, shopping och till sist Pirates 4 pa bio. Forsta gangen jag ar pa 4DX bio! Stolar som ror sig, luft och vatten som sprutar osv. Och 3D glasogon sa klart.

Maste saga att jag ar valdigt nojd med den har resan sa har langt! Till skillnad fran forra aret ar jag har med nan som har samma intressen som jag. Jag kan vara glad istallet for att sura hela dagarna. Bio var for oss en perfekt avslutning pa en fredagskvall.. istallet for att kanna att man maste ga ut och festa.
Kanske blir en till film ikvall :)

Nu ska vi se om det finns na sevardigheter i omradet har som inte ar drabbat av oversvamning. Sen blir det val mer shopping tanker jag. :)



Long time no see :)

Nu har det gatt en hel vecka har. Tiden gar faktiskt ganska sakta.. Har hunnit med sa mycket pa den har tiden!

Ska forsoka mig pa en kort uppdatering med bilder..

Var pa marknad och sag pa massa konstiga matratter. Det har ar rostade insekter... Jag vagade testa en sak. Pannkakor :P

 

Var pa thaiboxning. Faktiskt ganska spannande.. men det blev lite langtrakigt. Manga matcher pa en kvall..

 

Sen var vi pa Island safari. Dom har sma fiskarna ater dod hud. Det kittlar VALDIGT! Vi fick aven se elefantshow, apshow och rida pa elefanter :)  Sen korde dom oss runt pa on for att se lite sevardigheter. :)

Idag har vi varit pa Angthong National marine park, som ar en samling med sma oar. Valdigt fint.. och mysigt med battur! Snorklade, paddlade kajak och badade pa fina strander.

Monkey rocks

Det har har tagit en evighet att lagga ut, och jag har massa fina bilder jag vill visa.. men det far bli en annan gang! :)

Ja just ja! Har forresten akt bat forbi familjen Beckhams semestervilla har pa on! :)  Funderar starkt pa att smyga mig dit en kvall! :P


Lang resa och Jetlag

Men nu ar vi framme.. och det ar absolut vart det! :)

Varan superfina bungalow :)



Supervarmt och fint igar nar vi kom.. sa vi slangde oss pa stranden och lapade sol. :) Vattnet var inte svalkande alls nastan. Hade garna kunnat vara lite kallare! :) Tog en helkroppsmassage och god mat pa kvallen. Skont att bli masserad nar man suttit 11 timmar pa flyg!  Magnus testade att ata haj till middag. Lite att utmana odet innan man ska ut och dyka bland hajar tycker jag da! :)

Imorse vaknade vi till monsunregn med aska och blixtar. (Lyn og torden). Sprang ner till frukosten som vi nastan missade for att vi sov lite lange. Lag vaken nagra timmar inatt..Idiotiska jetlag! :)
Far hoppas att det spricker upp snart.. men det ser inte sa lovande ut pa Yr.

Inget nytt tyvärr

Magnus var och såg på lägenheten igår för att ta veckans bild.. men det var inte en millimeter gjord på den den här veckan :(  Sätt fart och jobba! :P

Filmtips

Var ju på bio/kino igår! Babycall med Noomi Rapace. Svensk norsk skräck som var riktigt bra. Sällan jag är så rädd faktiskt :)




Love


Nattfrost

Idag åkte vinterdäcken på. Det var minusgrader inatt! Usch usch usch.
Än så länge ingen snö, jag är ganska nöjd om den håller sig uppe i fjällen ett tag till. Den är fin på avstånd lixom..

 

Dagens bästa norska ord:  Sludd! Mycket bättre än Snöblandat regn..  "Det sluddar ute"

 


Det här med vänner..

Vad viktigt det är! Har haft lite deprimerade perioder här i Førde ibland. Har känts som att jag är på andra sidan jordklotet från mina vänner där hemma. När Sofia och Moa flyttade var det hemskt jobbigt, även om jag haft Magnus som är världens bästa. Av nån anledning så har ju vissa slutat höra av sig efter att det kom barn med i bilden.

Men nu är det helt plötsligt mycket ljusare.. Har plöstligt ganska många tjejer att hänga med! :) Tjejkvällar hit och dit och plötsligt känns allt bättre! Imorgon är jag bjuden till Moa och Emma på mat och sen bio.

Förstår inte tjejer som isolerar sig med sina killar när dom blivit tillsammans..  Det är ju inte alls samma sak!

Tack alla ni som gör mitt liv ljusare. Både här och på telefon!  :)


Översvämning i thailand

Sjukt mycket vatten i Thailand nu..mer än på 10 år står det......


Vilken tur att vi är vana vid regn då! :D

Vuxenpoäng

Nu när vi snart är minusmiljonärer var det dax att göra det enda rätta. Skriva sambokontrakt! :)
Känns skönt att ha det gjort. Blev ännu mer sugen på att flytta in nu kan jag säga!

På tisdag ska Magnus på första styrelsemötet för vår blivande bostadsförening. Jag hade gärna varit med om jag inte jobbat.. :(

Söndag idag, inge jobb och båda är hemma. Blir nog en storstädning nu innan jag ska träna lite. Sen ska jag laga kålpudding för första gången nånsin. Hoppas den blir lika god som mammas! :)


vecka 7

Om dom hade jobbat lika mycket som mig den här veckan hade det kanske hänt nått. Tror dom är regnskygga våra byggarbetare! :P


Thailand!

Efter att ha läst i guideboken, pratat med pappa och smsat med Carin har vi kommit fram till ett första stop i resan!
Koh Samui flyger vi till direkt från Bangkok. Sen blir det troligtvis Ko Pah Ngan och Ko Tao. En bra blandning av fina stränder, relaxing, god mat, dykning och party. :) 

Herregud kan knappt vänta! :)  10 dagar kvar!

Jobbmaraton!

Trodde aldrig den här jobbveckan skulle ta slut men det gjorde den! Ett pyttelitet pass imorgon bara så tar jag helg! :) Ska bli skönt att komma iväg och träna ikväll! Rensa huvudet och jobba lite med musklerna! 

Det är en sak jag älskar med hösten.. Alla mina favoritserier kommer tillbaka! :)
Dexter, Greys Anatomy, Private practice, Chuck, The mentalist, Gossip Girl osv! Finns inge bättre tidsfördriv..

En VÄLDIGT skrämmande insikt fick jag i helgen. Det är snart jul!! Fick lite panik när Camilla berättade att dom var färdig med alla julklappar till barnen redan! Herregud jag har knappt börjat tänka på det! :)
Så nu måste man väl komma på vad man ska köpa till alla... och vad man ska önska sig själv!

För första gången nånsin måste ju jag komma på nått som "vi" önskar oss..  Nån som har förslag på vad det kan vara? :)


Jentehelg!

Vilken härlig helg det har varit! Även fast Magnus varit borta har jag inte varit ensam mycket alls.

Världens bästa Sofia har varit på besök, så på fredagen blev det lunch på stan efter jobb. Åkte och visade det som ska bli lägenheten, handlade present till Camilla och körde henne till frisörsalonger så hon kunde söka praktikplats.
På kvällen var jag bjuden till Camilla på kalas. Träffade lite nytt folk, åt god mat och hade väldigt trevligt!

Lördag sov jag ganska länge, tränade och sen lunch på stan igen med Sofia, Camilla och Ingrid. Blev lite shopping av kläder inför kvällen med. Hem och vilade mina trötta ben innan det var dax att laga mat. Vegetarisk lasagne blev det eftersom Emma är vegetarian. Den är grymt god! :)

Sen var det dax för festen. Sofia kom och hjälpte till en timme innan.. sen dök dom andra upp vid 19. Fem timmar med konstant kacklande och alkoholdrickande. Tjejfester är dom bästa, helt klart! Hade riktigt kul ute med! Jag brukar alltid gå och vänta på att man kan smita hem tidigt från krogen, men nu satt vi och pratade tills dom tände lamporna där inne.

Söndag låg jag bara hemma och hade mystiskt ont i huvudet.. Skönt med en slappardag, och Magnus var väldigt välkommen hem! :)

RSS 2.0