Första snön

Jahapp då kom den då.. den första snön. Jag gillar ju inte vinter. Inte ens lite. Men tänkte försöka motivera mig själv nu.

10 bra saker med vinter:

1. Julmust (måste hem och köpa lite snart)
2. Pepparkakor
3. Man kan ligga i soffan under en filt och se film med gott samvete även om solen skiner.
4. Man slipper visa upp sig i bikini
5. Det finns inga mygg

hmm NÄÄ det finns inte 10 saker. :) Har tänkt jättelänge nu!

Borde man inte vara utvilad efter helg?

Jag är så otroligt trött idag! Men har iofs haft en riktigt bra och fullspäckad helg!

Fredag jobb, och sen till slakteriet för att fixa kött och grill till Hangarfesten. Passade även på att äta fredagsgröten :)
Sen körde vi till Magnus föräldrar för att visa upp mig. Nervöst men det gick nog bra tror jag..
Efter det blev det träning och dusch innan vi åkte till Magnus bror med familj. Dom har en toksöt liten bebis som heter Ingrid. Vi fick hemmagjord pizza och hade riktigt trevligt. Där kommer vi hänga mycket! :)

Lördag sov vi länge, tränade och sen fika på stan. Sen hem och fixa iordning för den stora festen som vi längtat efter så länge på flygplatsen :) Karianne och Roar kom en sväng innan och sen fick vi skjuts upp dit. Väldigt lyckad fest tycker jag. Även om vi smet hem lite tidigare.

Som alltid när jag druckit vaknade jag vid 6 på morgonen och kunde inte somna om.. men fast jag var skittrött så gick jag med på en fjälltur på Eikåsnipa. Vi stoppade en del gånger för att jag skulle få andas.. men annars gick det bra :) Kom helt upp och fick värsta utsikten!

 

Efter fjällturen fuskade vi med kinamat, och sen dog vi i sängen nästan 3 timmar. Vaknade och hann bara hem till mig och sätta på en maskin tvätt innan det var dax för bio. Såg en norsk skräckfilm som var lite läskig, men inte särskilt bra.

Nu längtar jag hem till min säng för att ta igen lite sömn. :)  Bara 45 min kvar på jobb!

 

 

Sötisen och jag innan festen i lördags.Otroligt dålig på att blogga nu

Men jag har haft lite fullt upp. Jobb, träning och så har jag upptäckt att det finns roligare saker än att sitta vid datorn på kvällarna. Som att pussas med min pojkvän. Pojkvän ja, jag måste säga det ganska många gånger för att förstå.
Eller kjæreste som jag borde säga när jag bor här. :)

Det är inte vem som helst heller.. det är den bästa pojkvännen av dom alla :) idag ska det mötas familj.. så vi får väl se om jag blir godkänd. :PHanna-Helg

Vilken helg det varit. Vackra Hanna Stenquist är på besök, och som jag saknat henne! :) Hon har med sig sin pojkvän Simon som är den roligaste människan jag träffat på länge!
Vi har hunnit med slakteriet, pikant, shopping, bowling, träsket och massa annat.. :)

Vi har pratar en massa minnen men även skapat några nya oförglömliga! Sofia har bland annat lärt oss hur man inte ska baka födelsedagstårta. Mer om det när hon vaknat och jag fått tillåtelse att skriva om det. :)

Jag vann bowlingen och tjejerna vann lagtävlingen!

Mina vänner här i Förde är väldigt bra, men det är nått alldeles speciellt när man har besök hemifrån! :) Helgen har ju inte blivit sämre av att jag har delat den med den finaste och snällaste killen nånsin..

Idag blir det kinamat och bio som avslutning på en rolig helg!

<3 <3 <3

Thailand

För dom som missat det så har jag bokat resa till Thailand nu! :) Jag, Asp, Carin, Peter och nu lillasyster Pernilla. Vi hoppas fortfarande på att Tompa ska krypa till korset och boka han med. :)

Två härliga veckor med sol, bad och beach. Bara 53 dagar  kvar nu! :)


RSS 2.0