Största tecknet att man håller på blir norsk..

Är att man får lust att ha majonäs på ALLT! :)   Jag har blivit beroende av knäckebröd, ost och majonäs på. Ja, äter det inte så ofta som jag skulle vilja då. Måste ju tänka på vikten också! :)

Fastnat i en ny blogg

Efter 6 timmars pluggande idag kände jag att det var dax att fokusera på nått annat och hittade den här, som en kompis länkat till.

http://petrakrantzlindgren.wordpress.com/


Hon skriver och föreläser om barn självkänsla, uppfostran och massa annat bra! :)

Ska försöka!

Jag ska försöka bli lite ekonomisk nu tänkte jag. Den största utgiften i vårt hem är MAT! Nu när vi ska spara till resan så märks det extra väl hur mycket maten faktiskt kostar. Handlade tacos till lördagen, lunch och middag till söndagen.. och lite småsaker,  å det blev SEXHUNDRA kronor!

Därför ska jag testa Rema 1000s kampanj nu, under hundralappen! Där finns recept varje vecka med ingredienser som dom har specialpris på. Så man ska få 4 portioner för mindre än 100 kr. Plus att Rema 1000 är mycket billigare att handla på än Coop. Måste bli bättre på att åka dit!

Därför är dom tre nästa middagarna redan planerade och inhandlade. Vuxet va!! :)  Plus att det är gott om mat till lunchmatlådor med. För 200 kr.   Mycket bättre pris tycker jag då. Extra roligt blir det ju också att man får testa massa nya recept. Brukar bli ganska ensformigt här i huset annars.


Kvalitetstid med mig själv

Efter en tung vecka känns det verkligen bra att vara lite ledig! Slutade 12 idag.. så var det direkt hem och kramas med Magnus innan han skulle på jobb. Sen SOV jag i 3 timmar. :) Välbehövt! När jag äntligen vaknade till liv tog jag mig iväg på träning. 1,5 timme styrke, och 30 minuter kondition. Tänkte att jag skulle duscha och basta där med, men jag var så hungrig så jag hoppade över det.

Nu ska jag slänga in tvätt i tvättmaskinen, äta mat, se på serier och bara slappa! Skönt med lite ensamtid ibland med.
Less

Kommer hem efter en dag på jobb, som egentligen har varit helt okej. Fint väder, ätit fastelavensboller (norska semlor), och haft ganska mycket att göra.
Men ändå är jag så less så att jag har lust att gråta. Fråga mig inte varför. Låg och funderade på vad jag kunde göra för att bli gladare.. och svaret blev att googla på det här:  Things to do in New York
Bara att skriva in det gjorde mig lite gladare.. så nu ska det planeras!

Valentines!

Gud vilken bra dag det blev idag! Överraskade Magnus med hans favoritfrukost på morgonen. Ägg, bacon och bönor. Han blev väldigt glad även om han blev väckt tidigt. :) 

 

Vi hade bestämt att vi inte ska köpa nått till varandra idag eftersom vi behöver pengarna i New York om 17 dagar! (Ja där fick jag in det också) Men nått romantiskt kan man ju göra ändå!  :)

Efter frukost åkte vi och handlade bänkskiva och färg till vårt kök. Det är verkligen inget fint kök vi har.. så vi tänkte göra det lite finare innan vi ska sälja lägenheten. Å det verkar vara så att när jag planterat en idé i Magnus huvud så måste det hända PÅ EN GÅNG! Så då var det bara att hänga med. Det jag INTE hade väntat mig var att han skulle jobba med det hela dagen sen också. Så nu har han kommit jättelångt i renoveringen. Blir superbra!  Före och efter bilder kommer när det är färdigt!

 

 

 


Spännande!

Idag var vi och såg INNE i våran blivande lägenhet!!  :)  Delar så klart med mig så ni får se..  Även om det var lite svårt att få nå bra bilder.

Här står jag då i dörröppningen från hallen, och ser mot vårt vardagsrum. Gigantiskt stort och fint fönster, och till vänster där blir det trappa ned till våningen under. Till vänster om där jag står blir ett litet sovrum.

 

Här blir vårt kök!

 

Här ligger jag i "trappan" och tar bild ner på tvättstuga där till vänster, och badrum till höger. :)

Sovrummen var lite svåra att se... men dom blir till vänster om tvättstugan.. och till höger vid trappan blir ett extra litet vardagsrum.

 

Jag blev livrädd först, för allt ser så otroligt litet ut!! Men nu har flera sagt till mig att det ser mindre ut innan alla väggar och allt är färdigt. Gud vad jag längtar! :)

 


Vilken härlig dag!

Ledig från jobb idag. Gått på 2 föreläsningar i skolan, sett på serier, ätit middag med Magnus familj, tränat och suttit barnvakt. Väldigt effektiv dag måste jag säga! Det är så otroligt fint här också när det är så mycket snö och solen ligger på!

Nu har jag två dagar med både jobb och skola..  Alltså kommer jag inte ha nått att skriva om igen. Hörs kanske till helgen!


Misslyckad skidåkning

Idag gick jag med på att åka skidor.. Har fortfarande lite ångest för det där. Men tänkte att jag har ju åkt i barnbacken förut.. så det ska väl gå bra. Så kom vi till backen, men den var stängd!  Så fick vi ta en annan barnbacke som var mycket smalare och brantare.. och jag blir jätteosäker.
Åkte två åk men sen ville jag inte mer. Tänkte att Sofia och Magnus kunde åka utan mig, men Sofia ville stanna nere med mig. Sa hon iallafall :P

Skäms för att jag är så feg. Ska försöka ta mig upp igen på tisdag. Nån gång måste jag lära mig det här!

Blev iallafall en bra avslutning på dagen med en timme på löpband och film med den bästa. <3
Sett Jag saknar dig, med Sofias systrar i huvudrollerna. Egentligen känns det som en film för lite yngre. Men det är en väldigt fin historia, och tvillingarna gör det jättebra! Grät flera gånger.

26 dagar till New York!! :)

RSS 2.0