Ofrivillig hundvakt

Fick ett sms när jag var på jobbet idag: Laako er hos oss. Kan du sette sengeklea i vaskemaskinen på tørk? Takk! :)

Det var från Terje.. å tydligen har han tagit på sig att va hundvakt. Å sen ska han va borta hela kvällen. Å shit va dryg han är Laako. Från att jag kom hem till nu har han inte varit längre än 1 meter från mig. Förutom kanske när vi va ute och gick  kvällspromenaden. då gick han väl så långt kopplet räckte. Han står och GNÄLLER hel tiden. Vet inte vad han vill. Gaah. Plus att ögonen svällt upp och kliar. Tur att ja hade en allergitablett kvar.

Annars då. Den här dan har varit en boost för självförtroendet! Sista dagen på jobbet, å shit va beröm jag fått. Jag har hört idag att jag:
* Är snygg
* Är trevlig
* Är glad
* Skött jobbet bättre än man nånsin kunde förvänta sig
* Är älskad av alla där
* Kommer bli saknad

Mår man inte bättre efter det så är man ju knäpp :)  Inte bara från en person heller. Chefen överröste mig med beröm hur länge som helst :) Fick oxå veta att det är flera stycken som kollat runt efter jobb till mig för att jag inte får åka hem. Det värmer.Fick en flaska vin oxå. Den blir bra imorron!


Skottår

Då var det den 29 februari då. Dagen som bara finns vart  fjärde år. Extra grattis till alla som fyller år idag.

Skottdagen (Hmm heter det så?)  är dagen då tjejer får lov att fria till den dom vill gifta sig med. Så eftersom jag får lov, så passar jag på att fråga..   Vill du gifta dig med mig? :)

image91
Kaos

Idag har jag varit trött. Men det är INGENTING mot vad dom flesta andra har varit på jobbet.
ALLA frysdiskarna fick fnatt igår.. och trots många försök så gick INGET att rädda. Alla frysvaror fick slängas i en container. Å jag tror att dom fyllde en hel. :(
Så dom som jobbade kväll igår fick vara kvar till 1 på natten. Å så var dom på jobbet igen vid 7 imorse. Alla avdelningschefer på mitt jobb är under 30 år. Dom jobbar så jäkla hårt och ställer verkligen upp för butiken. Jag blir helt imponerad. Tror inte det skulle vara lika på nån butik hemma. Som tur var så hände det här efter att jag åkt hem. Så jag klarade mig.
Däremot krånglade kassorna mer ä vanligt. Helt plötsligt dog 2 av kassorna. Å dom andra blinkade rött. Å mynt som fastnade lite då och då. å massa annat strul. Men men. Nu är jag hemma iallafall.
Ska se Varg Veum. Norskarnas svar på Wallander eller Beck.
Se dom tycker jag!

Jobblördag

Lördag morgon vaknade jag och kände att förkylningen äntligen släppt. Tur var väl det, eftersom jag skulle jobba två pass.
10-18 på ICA och 19.30 och så länge jag orkade skulle jag på uppläring på pikant. Hon jag skulle jobba med var sjuk eller nått så jag fick va me en som typ inte visste att jag skulle komma. Först sa hon att jag kunde gå och hämta nyckeln till safet. Jag stod och såg frågande ut... å den yngre tjejen som var där förklarade att jag inte varit där nån gång. Nähä ok. Å så visade hon. KOm upp i baren och hon började sätta fram saker och visa allt i en rasande sak. Jag frågade nått, å sen tyckte hon nog att jag såg frågande ut, för hon stannar upp och frågar: Du HAR väl jobbat i bar förut? Näää tycker jag. Oj okej. Efter det gick genomgången lite långsammare. Å så fick jag gå stå med den yngre tjejen i den lilla baren nere och servera ett sällskap. Nån som fyllde 30. Började me att lära mig å göra gin å tonic. :)
Efter en timme försvann Kine för att göra nått och jag stod ensam. Innan var det mest vin och öl.. men då kom en tjej som ville ha nått med sprit. Vad har ni? frågade hon. Det enda jag kan göra är gin och tonic svarade jag. Då skulle jag väldigt gärna vilja ha en sån sa hon med ett leende. :)

Efter ett tag fick jag en pärm me dom andra drinkarna oxå så det var inte så svårt :) stannade till 2..sen GICK jag hem.. Var så trött när jag kom hem så jag somnade direkt. Hann knappt få av kläderna.

Nu ska jag se James bond 3 med Terje å Tom. Å äta glass.


joo det är sant!

image90

Med anledning av Sofis kommentar på förra inlägget så tänkte jag berätta nått om mig :)
Jag hatar att vara sämst. Det spelar ingen roll vad det är för nått. Okej, jag behöver inte vara BÄST. Men jag hatar verkligen när jag inte kan saker.
Jag ska ge några exempel.
När jag lärde mig läsa... så fuskade jag. Ja..alltså. Jag blev besatt av att lära mig fortare än alla andra. Ni vet dom där böckerna.. Ola, Elsa, Leo å gud vet vad dom hette. Dom skulle man läsa och så hade man ett häfte med uppgfter till. Jag gjorde alla dom i förväg. Om jag inte låg minst en bok före alla andra så läste jag på kvällarna och helgerna. Kommer ihåg att min stackars lågstadielärare Anita fick hejda mig ibland och vägrade ge mig boken efter. Det där fortsatte självklart efter jag lärt mig läsa, och alla ämnen blev en tävling. Jag kommer ihåg att jag hade 2 till tjejer i klassen som hakade på och vi slogs om vem som gjort klart upgifterna först, vem som hade bäst på glosorna osv.
När jag skulle lära mig simma så grät jag och vägrade gå dit för att det var nått som jag ABSOLUT inte kunde. Jag sjönk ju bara. Varför ska ja då vara där?!  Men men.. mamma tvingade dit mig. Två terminer till och med. Efter det började jag tävlingssimma. Ja behöver jag säga mer? :P
När jag var typ 13 eller nått tog pappa med oss för att åka slalom. För första gången. Jag insåg snabbt att det där var jag inge bra på. och alla i min ålder var ju redan jätteduktiga. Gud va jag skämdes. Sååå.. jag bestämde mig för att lära mig åka snowboard istället. Det var det nästan ingen i min ålder som kunde! Gick en kurs några gånger å sen kunde jag. Iallafall så jag tog mig framåt och neråt.  :) Jag ångrar ju det självklart nu att ja inte gav det nån mer chans det där med slalom. Det hade varit väldigt roligt att kunna. Men nu känns det ju ännu värre att va sämst.
När jag skulle ta körkort så... Ja det är faktiskt ett under att jag har körkort i huvud taget. Pappa drog med mig och körde på en parkering, efter att jag hade kommit på 10000 anledningar till att ja inte kunde just den dagen. Jag var nästan 19 när jag började övningsköra. Jag hade helt enkelt inte vågat innan. Efter att i kört på den där parkeringen som helt plötsligt blevjätteliten och verkade ha VÄLDIGT många stolpar som man skulle undvika så var jag ännu mer säker på att det där skulle jag inte fortsätta med. Även körskoleläraren fick höra ganska många gånger att jag inte kunde. Men han gav inte upp. Tur känner jag idag, idag älskar jag ju att köra bil! 

Så är det faktiskt me allt som jag är rädd för. När jag blir bra på det så tycker jag ju att dte är grymt kul. Men jag  har nån inbyggd prestationsångest som inte vill försvinna. Har aldrig haft nån press från mamma och pappa så ja kanske skapat en själv just därför.

Å Sofi.. ja måste bara säga. Jag gör faktiskt dom BÄSTA snabbmakaronerna med köttbullar. Så det så! ;)

Jobb

Jag har typ blivit erbjuden jobb. Ska dit och prata lite idag. Min blivande karriär är som BARTENDER! :P
CV't har börjat fyllas med dom mest konstiga saker tycker jag. :)

Det är iallafall heltid. Fast man jobbar onsdag-lördag. Från halv 6 eller halv 8 till mellan 12 och 5 på natten. Det känns som att man kommer vända på dygnet rejält

Inte så bra lön. Därför jag tvekar. Får se vad han har att säga om det ikväll.

Fan jag är nervös. Jag gillar inte nya saker...

En (arg) klassiker

www.flata.net/nattuggla.mp3

Att bryta ihop och komma igen

Då har man suttit framför datorn i en timme och 10 minuter och följt Sätras match mot Tierp borta. Det blev förlust med 3-0. Tyvärr lite väntat. Tierp är riktigt bra, dom har bara förlorat en match den här säsongen. Plus att Mirjam, Eken, Maria och Carin är förkylda. Maria lyckades stuka foten på tisdagsträningen, och Lisa har fortfarande sin bristning i vaden. Såg att hon var inne på plan men blev utbytt i andra set. Skulle tro att hon hade för ont.

Nått som får mig att le från öra till öra är att Kristin Ekdahl blev bästa poängplockare. Kristin som fick ett vredesutbrott för mindre än en vecka sen för att hon ansåg att tränarna bara såg de som gjorde poäng. Till och med så hon tänkte skita i resten av serien. Efter mycket diskuterande och peppningar från de i laget insåg hon nog att hon behövs. OCH att hon inte klarar sig utan volleyboll. Det är som en drog det här med volleyboll. Man tror att man kan klara sig utan.. men det går inte.
SÅ, hon följde med till Tierp, och vilken REVANCH!  Snacka om att ta saken i egna händer. Vad gör man när tränarna inte ser de som inte tar poäng, de som bara är grymma i defensiven. JO man går och gör mest poäng av alla.

Jag hoppas verkligen att du fick din klapp på axeln nu Kristin. Det är du värd!
image89

Nu Modo-Brynäs på webradio!

uppföljningen

ja jag kom på att jag måste ju berätta hur det gick med alfakassan. Jag var rejält uppretad hela tiden när jag väntade, och var helt inställd på att ge dom en rejäl utskällning när jag kom fram. Det där samtalet skulle dom minsann betala. Men så svarade hon Alfakassan det är Erika. Jättesnäll lät hon. Å då slog det mig. Det är ju faktiskt inget hon kan göra nått åt. Inte så att dom ger mig ett utbetalningskort direkt. Det va säkert inte ens hon som tryckt på fel knapp. Så jag kom av mig. Sa bara mitt ärende och fick svar. Ett ganska positivt svar faktiskt. Det verkar inte så svårt att bli medlem igen som ja trodde. Kommer säkert ta en väldig tid ändå men. Det va bara ca 4 papper som skulle in. Lindrigt.

Nu har jag städat hela lägenheten eftersom Terje städmani kommer hem.. å så sitter jag och väntar på Tierp-Sätra på hotline!

Gah...irriterad!

Eftersom det verkar som att jag blir arbetslös snart tänkte jag att jag ska göra ett ryck och ringa alfakassan för att se vad jag behöver för att bli medlem igen. Kollade på hemsidan först om det fanns nån mailadress eftersom jag befinner mig i Norge och inte har lust att betala så mycket på telefonräkningen. Men icke. Aja, bara att ringa då.
"Alla våra handläggare är tyvärr upptagna för tillfället, du har nu placerats i turordning. Din plats i turordningen är.. 44" hmm okej men dom har väl många handläggare en vardag kl 3 tänkte jag. Nä. 21 minuter satt jag och väntade, så när det äntligen blev min tur, signaler gick fram.. å så KLICK. Det blir helt tyst i luren. Ehm jaha tänkte jag. Dom kanske tryckte på fel knapp bara..jag väntar lite. Näärå... ingen som tar mitt samtal. Så jag får lägga på!

MYCKET irriterad inser jag att jag måste ringa runt igen. Denna gången börjar jag på plats nummer 45 i turordning. Nu är jag nere på plats 5 i turordning och det har gått ca 18 minuter. Under tiden jag väntat har jag:

* Plockat undan all disk och satt i diskmaskinen
* Snytit mig 2 ggr
* Bajsat
* Läst 2 bloggar
* Skrivit den här

Yes nu är det nog min tur vilken sekund som helst!

For all of you beachloversHelt sjuk smasch!!!  

När jag ändå håller på tänkte jag tipsa om två nya sidor.
http://www.beachmagasinet.se/    Sveriges nya sida med beachvolleybollnyheter
http://www.volley.nu/  Ett nytt volleyboll forum

Det är alltid mest synd om mig

...När jag är sjuk. Det ska ni veta.
Jag har just nu tre lager kläder på mig och har ändå frossa så det gör ont i skinnet. Jag har feber, ja visst. Men så hög är den inte. Ändå värker knäna hur mycket som helst å jag känner mig dimmig. Varför är det så för?
Vem har bestämt att man ska få ont i kroppen bara för att man råkat få en förkylning?
Ja jag vet. Ta en alvedon eller två säger du. Men det är bara tillfällig lindring. När kroppens imunförsvar jobbar emot ett virus eller inflammation så jobbar det så hårt att kroppen blir varm. Man får feber. Tar man bort febern.. då tar man ju även bort det som ska göra mig frisk. Så det så.

Nått som hade kunnat göra mig lite friskare hade varit om jag fick hem nya avsnittet av One tree hill nångång. Men nej då. Segast i världen.

Every now and then I get a little bit lonely,
and you're never coming round...
Turnaround...
Every now and then I get a little bit tired,
of listening to the sound of my tears...
Turnaround...
Every now and then I get a little bit nervous,
that the best of all the years have gone by...


Kärlek

73 dagar kvar..

Tills jag åker på beachcamp!!!  Shit vad jag längtar!

Helgen i Sverige fortsatte precis lika bra som den började. Lördagen åkte jag och Sigrid till lilla hallen på Polhem och tränade i lite drygt en timme. Sen hem till henne och åt jättegod mat, och kollade på VM final i bandy. Inget jag skulle ha kollat på annars kanske, men familjen Simonssons intresse smittade helt klart av sig! Sverige vann för tredje året i rad, och jag kunde se att Sigrid gärna hade varit där. Sen bar det iväg till samling inför matchen mot Ljungby. Vi förlorade med 3-0 men dom var ett bättre lag helt enkelt. Jag fick spela ganska mycket så jag var glad ändå. Efter matchen tänkte jag och sigrid träna lite till, och Eken, lillen å Maria hade oxå krafter kvar så vi satte igång och spelade. Så kul!!  Det var en trött Petra som åkte hem för en dusch hos simonssons igen.
Efter det blev det melodifestival och sushi hos Asp. Jag tyckte det va helt okej låtar! Sanna, Carola och Olas iallafall! Kebabpizzorna hade vi kunnat klara oss utan!
Efter det blev det lite kärleksfilm. Ja, Asp försökte få oss att se The Darjeeling Limited  först men efter 20 minuter hade både jag och Sigrid sett nog!

Sen åkte ja till Maria å Marcus för att sova. Vaknade ganska sent på söndagen och mobbade en bakfull marcus. Sen blev det Kungshallen. Duktig som jag är tog jag pasta med lax och spenat och det var jättegott!! Hade gärna tagit en pizza, men innan match känns det lite dumt!

Matchen mot Gislaved gick inge vidare. Förlust med 3-0 och jag spelade inte särskilt bra. Men men.

Ja, så har vi kommit till resan hem då. Tåg till arlanda kl 11.25. Flyget till Oslo 14.00 och allt funkade som det skulle. Hade tagit lite extra tid mellan flygen nu så det inte skulle bli som förra gången.. 17.30 var time for takeof till Förde! Bagaget tog även nu GRYMT lång tid. Men jag satt och läste min bok och tog det lugnt. Checkade in och kollade lite i taxfreen som är ganska dålig i oslo tycker jag. Kommer till min gate, och då står det att planet är försenat. New info 18.30. Jahaja!  Bara att slå sig ner och läsa då. 18.45 kom vi iväg, å jag pustade ut. 50 minuter senare när vi påbörjat nedstigningen, och faktiskt kommit ganska nära marken, så känner man hur planet lyfter igen. What!?  Flygvärdinnan informerar om att det är för dimmigt för att gå ner och vi ska cirkla runt ett tag, för dimman borde lätta vilken minut som helst. Det gjorde den inte, och flygvärdinnan informerar igen om att vi ska landa i Bergen istället! Hmm okej. Landar i Bergen men får sitta kvar i planet. Väntar där ca 45 minuter på att fler passagerare ska få följa med därifrån. Sen lyfter vi igen och landar i Sogndal istället. Därifrån får vi ta buss, lite mer än 2 timmar till Förde. När jag kommer fram är klockan nästan 1, och jag vågar inte väcka nån för att få skjuts från stan så jag promenerar med väskan hem. Skönt iofs när man suttit hela dan, men jag hade nog hellre hoppat i säng direkt.

Nu ska ni inte tro att det är jag som har maximal otur..  sånt här händer tydligen lite då och då här. Pga av allt regn. SUCK!

Händelserika dagar

Torsdag morgon kl 05.30 lämnade jag hemmet för att åka till flygplatsen Bringeland i Förde. Då hade jag sovit 2,5 timme. Tidsoptimist som jag är kom jag på vid 12 tiden att det var dax att packa, å sen efter det kom jag på att jag inte städat lägenheten, och terje skulle ju komma hem när jag var borta.
Båda flygen gick oväntat bra och bagaget var redan på bandet BÅDA gångerna när jag kom dit! Fick vänta 1,5 på tåget på arlanda, men med sushistället, internet och Salmingbutiken så gick det snabbt.

Kl 13 kom jag till Gävle, då mötte Cissi A mig och vi gick till java och åt mat :)  Sen kl 14 var jag till Cissi F på Popp i topp och gjorde en STOR förändring. Jag har blivit brunett. Det känns jättekonstigt!!
Vissa har ju sagt att det ser ut som att det är klimakterielila men..  jag väljer att lyssna på dom som säger att det ser bra ut!
Efter klippningen träffade jag Kristin och gick till Waynes och fikade och pratade lite skit. Hon fick en alla  hjärtansdag/försenad födelsedagspresent som jag är mycket nöjd över. Från Salmingbutiken och hockeyinspirerad så klart! :)
Efter det gick vi till min lägenhet som jag hyr ut för att hämta grejer i förrådet. Kommer dit, å så är dörren uppbruten och alla grejer i en enda röra där inne. Helt omöjligt att se va som fanns kvar å inte.. och jag var i lite chock så jag kunde inte tänka klart heller. Ska dit igen idag och gå igenom tänkte jag. Ringa polisen, å så gavlegårdarna för att dom skulle komma och fixa nytt lås.
Sen bar det iväg till träningen. Gick skitdåligt och det kändes som att det var ett år sen jag rörde en boll!
Päris var så snäll så hon kom och hämtade mig i Gävle, å körde hem mig till Söderhamn. Kom till Mr och var väldigt trött. somnade efter en halvtimme eller nått. Det gjorde nog inget.. Vissa vill ju spela WOW hel nätterna :P

Lördag morgon och det är inte ett moln på himlen. Jag går ut vid 10 tiden och kollar lite på stan, och köper semla. Min första semla för året, å gud va gott det var! Det dumma är ju att det bara finns 2pack..så jag var ju tvungen att äta upp båda på en gång! ;)

kl 12 träffar jag Mathilda och äter kina. Shit vad jag saknar Kina i Shamn!!Nästan så jag ska köpa med mig en hink me deras sötsura sås till Norge! :)  Sen åker jag till morfar på en snabbvisit i Söderala.. och vidare till Hanna. Världens bästa Hanna! :)  Vi tar en långpromenad i solskenet och pratar om allt mellan himmel och jord. Fortsätter senare över en kopp te och en kaka :)
Vid 5 hämtar jag mina grejer och bollar å så ska jag, Strandlund och Sara träna lite. Men det är FULLT i alla hallar! :(  Trodde aldrig det skulle va så många som tränade på fredagskvällar. Så då åker ja hem till mamma istället och äter tacos och gosar me Roxy. Eller försöker gosa iallafall..hon är inte särskilt med på det!
bestämmer mig för att åka till Järvsö och kolla på Asps hockeymatch. Lånar Saaben och drar iväg i 140..  Får guidning dit av en äkta järvsöbo!  När jag anländer till månskenshallen, som inte längre har månsken (kanske bytt namn oxå för den delen) så hinner jag precis ta ett spelprogram och lokalisera ockelbos målvakt när någon gör mål på honom. :S Kollar upp på måltavlan och konstaterar att det är det 5e målet. Aj då. Några sekunder senare säger speakern att det är 1 minut kvar av andra perioden.
Det var ett slaget lag som går till periodvila med "to much love will kill you" spelandes i högtalarna. Asp är besviken. Det syns. på sig själv eller laget det vet jag inte. Dom hade åkt med 10 spelare bara så det är kanske inte så konstigt om man inte orkar.. men sista perioden hände i stort sett ingenting från Ockelbos sida. Några skott mot mål, men det var ingen kraft alls i dom. Stora tabbar av backarna. Men asp skötte sig bra tycker jag. Släppte in ett till mål som var riktigt snyggt av Järvsöspelaren. Inte så mycket att säga om det!  Det var en kille i Järvsö som ställde sig ungefär på mittlinjen å drog på ett SKITHÅRT skott på asp så det small i handsken. Det är jag mest imponerad  över på hela matchen. Både skottet å räddningen.

Efter matchen var det bara att åka hem till mamma och sova eftersom MR fått magsjuka!! :(  Känns inte så bra att ha sovit där en natt redan men jag känner inget än så länge iallafall!!

Nu ska jag lösa melodikrysset med mamma. Usch va man får stå ut med! :P

Alla hjärtans dag är här!

image88

Nu är klockan 00.21 och det är officiellt alla hjärtans dag. Tamtadaaaaa!

Jag har en väldigt lugn och harmonisk känsla över det här i år. Ingen ensamhetsångest, inte mer än vanligt alltså!
Jag känner mig nästan lite kärleksfull, och njuter av andras kärlek!!  Faktiskt!!
Alla planeringar för vad ni ska göra och vad ni ska ge varandra.. Jag blir så glad! Synd att det bästa paret av alla har lite trubbel just nu. Blev nästan tårögd när jag läste MIrjams blogg idag! Det är så skönt att se när kärleken blir starkare efter en period med osäkerhet.

Det känns som att alla hjärtans dag i år blir en bra dag... Jag ska hem!! :)   Klockan 06.55 går flyget imorron.. och sen är det fullt upp hela dan! Klippning, fikande, ätande, träning och så lite mys. Ska även träffa min underbara katt som jag längtat efter så mycket!

Hmm jag hade en hel massa jag skulle skriva om tänkte jag. Sen hamnade jag i en diskussion med Kristin så jag har glömt bort allt annat!!   

Dagens motto är: Var dig själv! :)

Inget nytt

Jag har inget nytt tror jag. Jobbat som en dåre idag på bake avdelningen på jobbet. Mors dag här på søndag. Och alla ska handla på lørdagen eftersom allt är stängt i Norge på søndagar.  Plus att allt krånglade. Blev 9,5 timmars jobb istællet før 8. Men men.
Just ja!  Jag har TYP fått en lägenhet!! I Gävle alltså.. Jag ska flytta ungefær 200 meter bort..  Till asps trappuppgång. En jätteliten etta med kokvrå.. Känns inte så kul, men det passar min ekonomi bättre. Jag kommer ju inte va hemma särskilt mycket.

Min röda mus

Jag kar köpt en ny fin röd datamus! :)  Den är verkligen jättesöt. Nu undrar nog dom flesta varför jag är så glad över att ha köpt en mus... Men jag älskar att köpa såna här saker. Kläder, skor å smink lockar inte så mycket..det är mest för att ja måste ha ibland. Men elektronikprylar...det är så kul! :)  Tv,dvd, videokamera, digitalkamera, gps...det finns så mycket ja skulle vilja köpa. Jag kan typ inte hålla mig heller när det kommer nå bra erbjudande. Fast jag egentligen inte har råd. JAg vill bara ha!!  Sen att jag typ inte använder sakerna..det är ju en annan sak. Det har till och med hänt att jag fått skicka tillbaka tll netonnet för att jag beställt nått som ja egentligen inte behöver.
Älska implusköp  :)
Musen var faktiskt inget impulsköp.. jag har ju en bärbar dator.. och så har jag fått nån inflammation i handleden som vägrar gå bort. Å det gör så ont när jag pekar på den där pekplattan hela tiden!   Det var faktiskt den billigaste musen.

Det var ett tag sen jag skrev igen. men jag har varit lite besatt i en ny serie. Gossip Girl!
image87 

Som tur är finns det bara 12 avsnitt än, så nu är jag tillbaka till världen igen. Men den rekommenderas. Iallafall till såna som gillar såpor :)  Den har allt, kärlek, sex, intriger och bäst av allt. Bara snygga skådespelare. Hehe kan man säga nej till 38 minuter med hunkar som springer runt? Nått som sticker ut är att det känns som att det lagts ner lite pengar på den. Bra filmat och grym musik.

Längtar till nästa kommer :)


Chockad

Igår hade jag planerat en riktig myskväll..  Lagat wok, köpt choklad till efterrätt, och laddat upp med film..2 timmar och 20 minuter Into the wild skulle jag se.
Jag slutade jobba kl 17, och efter att ha handlat och sen promenerat hem var klockan över 18 när jag kom hem. Lagade maten.. Åt maten som blev grymt god. Tog en chokladbit, men eftersom jag ätit trippla portioner av maten så tänkte jag att jag skulle vänta lite.  Så pratade ja me lite folk på msn men bestämde att det va dax att se filmen. Bäddade ner mig under täcket och satte igång filmen som Asp rekommenderat. Efter mindre än 5 minuter höll ögonen på att falla igen mer än en gång. Insåg att jag inte skulle orka en sån lång film, så jag pausade.. och SOMNADE! Hur ofta händer det att jag somnar före halv 9?? 
VAknade vid 12 och ställde klockan, men somnade om direkt. Sen vaknade jag vid 4 och va väldigt pigg. Men somnade om ändå :)  så nu sitter jag här..med ca 11 timmars sömn i kroppen. :)

Annars då?  Det blev fest i helgen.. mycket lyckad. Mycket folk på träsket. Jag var på bra humör och lagom full. Sagt saker man kanske inte borde sagt, men ingen kris :)

Jag har inte hittat nå nytt jobb än..  förutom att jag ska köra lite taxi p helgerna! Börjar få lite ångest.. tänk om jag inte får nå jobb?

aja dax att promenera igen. Usch va less jag är. Skulle va skönt me en bil. Jag hoppas på att E inte ska ha sin andra bil till oslo..kanske man kan låna den en vecka.  

RSS 2.0