Det närmar sig

2 days to go.. Har en känsla av att det blir mer. Ja det känns som att jag ska gå gravid hela livet. Känner att jag är riktigt deprimerad.. Fint väder och sol.. och jag har ingenting att göra. Den som kom på att man ska vara ledig från jobb 3 veckor innan måste vara en lat jävel som tycker om att gå hemma och tråka. Röstar säkert på AP. :)

Som att det inte skulle vara nog så känner man sig ganska lik en flodhäst. Hittar ingen skön ställning när jag sover, och höfterna domnar bort. När jag vaknar ser fingrar och händer ut som köttbullar och jag kan knappt böja dom. Magnus är pigg som bara den och har varit på 3 toppturer den här veckan. Kul för honom. :P
Ja, jag är bitter. Jag vill få ut ungen så jag kan säga att "åååh det var värt allting! Det var inte nååå hemskt och gjorde inte nåååå ont. Jag skulle kunna skaffa 7 till!"
Så det så! :)

Kroppen

Måste bara skriva av mig lite så att jag slutar tänka på det sen. Jag förstår inte varför det ska vara så svårt för tjejer (och tyvärr en del killar med) att vara nöjda med sin kropp. Diet hit och diet dit. Ät lagom av allt så går man inte upp i vikt. Rör på kroppen så att den mår bra. Kan inte prata för alla här men min hjärna mår bra mycket bättre av att träna lite också.

På gymmet är det både unga och äldre som duschar i trosor och bh för att dom inte vågar ta av sig naken. Vad är det som gör det här!? Vem ska jag slå i huvudet? :) Kan inte komma ihåg att min mamma behövt säga till mig att det är naturligt att duscha med andra tjejer utan att gömma mig? Vem har lärt mig det? Ser jättekrångligt ut att smyga på sig kläder under handduken..

Jag vet att jag väger nått kilo för mycket, men så länge det inte blir sjukligt så tänker jag må bra över min kropp! Å jag tänker fortsätta visa mig naken i omklädningsrummet, så det så!

RSS 2.0