Nedräkning

Bara 39 dagar tills vi åker till Island och New York!! :)  Jag längtar så att jag håller på att spricka!
Även inflytt i nya lägenheten börjar kännas väldigt nära inpå! 113 dagar bara!

Mellan det ska vi hinna med en skidresa till Moa i Klövsjö och dop för Moa junior i Söderhamn. :)

Den här veckan blir verkligen fylld. Föreläsning 9-12.30, Jobb 13-21.. Tisdag, Onsdag och torsdag. Sen jobbar jag fredag och helg.

Hurra för dagar man slipper fundera så mycket :)

Hemskt!

Läser i aftonbladet om en "ny" dansk studie som visar att till och med ett glas vin skadar bebisen när man är gravid. Är det bara jag som har hört det förr!?  Ännu värre är den enkäten som dom har tillsammans med artikeln:

"Är det okej att dricka alkohol under graviditeten?"
Där har 11 % av 21 000 människor svarat Nån enstaka gång. Jag hoppas verkligen inte att det är kvinnor som svarat på det. Varför skulle det vara svårt att gå 9 månader utan ett glas vin? Eller varför skulle det vara svårt att amma bebis i 6 månader och fortfarande inte dricka ett glas vin?
En kvinna som inte kan vara utan det under graviditeten är ALKOHOLIST.

Alkoholism I allmän och historisk användning refererar alkoholism till ett tillstånd av fortsatt konsumtion av alkoholdrycker trots de hälsoproblem och negativa sociala konsekvenser det orsakar.

Nä, nu måste jag plugga lite så jag får tänka på nått annat. Blir så upprörd!  :)

Trött och slut

Vi är nere i Skien hos Magnus bror. Trevligt trevligt. Känner mig halvt död efter en dag med shopping och bad med 3 barn.
Klockan är 19 och jag känner seriöst att jag skulle kunna sova nu.. Får väl vara trevlig lite till eftersom vi åker tillbaka imorgon.


vecka 21

Glömde ju lägga ut veckans bilder i helgen!Besvikelse

Hälsomässan vi skulle på idag var riktigt dålig. Fanns nästan ingenting där. Förutom lite nyttig mat som uppskattades eftersom jag precis tränat. Det jag sett fram emot mest var kroppsanalysen.. men den hade inte blivit av ändå. :(

Ikväll blir det tacokväll med Camilla, Harald, Sofia och Geir. Väldigt trevligt!


Fredag den 13e

Det är synd om mig! Har haft starka magsmärtor sen kl 10 idag..  Knappt kunnat stå upp. Samma punkt som vanligt fast mycket värre än det brukar vara.. :( Måste väl ta och ringa doktorn på måndag.

Igår kom jag igenom första kapitlet i min gigantiska Anatomi-bibel. Grundläggande kemi och fysik heter det. 43 sidor, och jag hann somna iallafall 4 ggr medan jag läste dom. Har en känsla av att jag läst hela, men inte förstått en skit. Men men.. Får hoppas att jag snappat upp nått iallafall.

I helgen ska jag läsa massa biokemi är det tänkt. Känner mig väldigt duktig! Måste ju passa på när jag är ledig från jobb.

Efter som magen är lite bättre ska jag testa att träna lite nu. Sen är det soffmys med pizza och film. God helg folkens!

Många bollar i luften

Här bara flyger dagarna fram! Jobb, träning, hänga med Sofia, och så idag.. SKOLA!

Det blev lite hastigt.. Även om jag visste att jag skulle börja, så hade jag väntat på att få brevet att jag kommit in. När brevet med info och allt kom, var det plötsligt dagen innan jag skulle börja! Tur att jag har snälla kollegor som kan byta med mig. Ville verkligen inte missa intron.

Men intron gick bra, och jag känner mig laddad för att klara det här nu! Första föreläsningen om mikrobiologi var intressant också, kan vara bra att ha med sig när dom svåra delarna kommer :)

Känner samtidigt att jag är orolig för att det ska bli för mycket att studera 100 %, samtidigt som jag jobbar 100 %. Men jag gillar ju att ha mycket att göra. Kommer nog bli riktigt tidiga träningar nu om jag ska hinna med det! :P

Förutom det har vi varit på möte med Bravida för att bestämma var vi vill ha stickkontakter och lampor i lägenheten. Hur lätt är det då! Hoppas verkligen det blir bra..

Mat!

Titta vilken god lyxmat Magnus lagade idag! Det var mumma! :)


vecka 20


Barnvakt

Vi var barnvakt till Ingrid i måndags. Gick så bra så! Åt frukost och lekte lite, sen gick vi på tur upp på solheim. Gäller att passa på att få lite träning ändå!

Magnus var nog mindre trött än mig fast han bar på en liten extravikt... :)

 

Ingrid fick så klart gå lite själv när vi kommit ner igen.

När vi kom tillbaka var det sovdax för Magnus och Ingrid medan jag fick åka och jobba. Verkar som att dom haft en toppendag sen med. :)

 


Gott nytt år mina vänner!

I år är året då jag

Lärt mig åka slalom (försökt iallafall)
Köpt en lägenhet för 3,1 miljoner
Spelat beach i Alanya.
Flygit med huvudet före ner för en backe i Åre.
Lärt mig fiska med kastspö
Blivit hämtad med ambulans
Hoppat fallskärm
Semestrat i Thailand
Gått på 4DX bio
Träffat stormarna Berit och Dagmar
Fått en systerdotter som är väldigt älskad
Anmält mig till första kursen på sjuksköterskeprogrammet

Tack så mycket för året som varit. Jag älskar, känner mig älskad och lever livet!

Nu ser vi fram till ett lika bra 2012. Med nytt boende och New Yorkresa!


RSS 2.0