Oslo snart!

19-21 mars ska jag till Oslo! Har precis bokat flygbiljetter! :) Längtar längtar!
Bo på hotell och kosa mig!


LIFE IS GOOD! :)

Såå bra!


Every now and then I fall apaaaaart

Sista dagen på den här veckan med tidigvakter på jobbet. Varje morgon när klockan ringt kl 4 har jag trott att jag ska dö. Helt övertygad faktiskt. Har känt efter lite extra, är jag inte lite sjuk? Nähä. Inte ens lite. Men.. Migrän då? Näe. Inte det heller. Fan jag får väl kliva upp då! :)

Det bästa med att bara ha radio i bilen är att man aldrig vet vad det blir för musik. Kommer några pärlor lite då och då som gör en på bra humör när man kör till jobbet mitt i natten. Imorse kom Bonnie Tyler med sin otroliga stämma.
Självklart sjöng jag med för full hals, och det låter inte vackert kan jag säga!

EVERY NOW AND THEN I GET A LITTLE BIT LONELY AND YOU´RE NEVER COMING ROOOOOOUND
EVERY NOW AND THEN I GET A LITTLE BIT TIRED OF LISTENING TO THE SOUNDS OF MY TEEEEEEARS

Blev på otroligt bra humör iaf, så nu ska jag nog klara av den här dagen med. Snart är det HELG!

Tung natt för Sverige i OS.. Curlingen, damhockeyn och inte minst stafetten. Nu hoppas vi på damerna i curlingfinalen iaf.


Tillbaka i Førde

Efter 15 timmars körning kom jag till slut hem igen.Skakade av trötthet eftersom de 2 sista timmarna var i mörker, dimma och snö. Det var helt omöjligt att möta en lastbil..för snön yrde som bara den efter dom.

Slängde i mig lite mat när jag kom hem, sen dog jag i sängen. Fast jag blundade flackade ögonen fram och tillbaka bakom ögonlocken.. dom kunde inte riktigt slappna av. Det dröjer nog ett tag tills jag tar en sån körtur alldeles ensam!

Nu är iallafall bilen fixad.. Jag hoppas verkligen att det går bra på ombesiktningen!

Foten börjar bli mycket bättre, och jag tänkte tejpa den idag och köra ett träningspass. Har ju bara ätit kebab, pizza, kinamat, semlor och massa fika när jag varit hemma. Plus att jag bara tränat en gång.
Svennes gym hade uppgraderat alla konditionsapparater så dom hade en egen tvskärm. Kändes ju som att man kunde stå hur länge som helst när man fick se på OS under tiden! :)

En stor kram till Sara, Kristin, Eken, Maria, Sofi och alla andra som gjorde mina dagar hemma jättemysiga! :)

Herregud, Vaccin mot vattkoppor??!

Såg precis en reklam på aftonbladet som gör mig så arg. Den var typ "Hej jag blir hemma minst en vecka för mitt barn har vattkoppor.  - Lugn, det finns vaccin"

Vattkoppor, och en massa andra barnsjukdomar behövs! Det behövs för att bygga upp immunförsvaret. Utan immunförsvar kommer ditt barn vara sjukt hela livet. Tänk vad mycket du måste vara hemma då! Det finns en anledning till att barn nu har mycket fler allergier och exem. För att folk tror att om man har sjukt renligt, och vaccinerar mot alla hemska sjukdomar så kommer allt bli bra. Jag blir så less på läkemedelstillverkarna som får oss att tro att vi behöver vaccin mot nått som VATTKOPPOR! 

Svininfluensan.. var den så farlig egentligen? Jag tog inte vaccinet och jag ångrar det inte. Visst, jag förstår att fler skulle blivit sjuka om inte så många vaccinerat sig. Men var det verkligen farligare än vanlig influensa? Ska bli kul att se, nej det var fel ord, det ska bli intressant att se vad alla barn som fått vaccinet för för fel istället om 10 år.

Finns säkert jättemånga som inte håller med mig nu. Men det här är min åsikt, och jag hoppas verkligen att fler skeptiker får säga sin åsikt så inte stackars nyblivna mammor som bara vill sitt barns bästa vaccinerar mot allt som går!

VarilRix heter vaccinet.. och klickar man på annonsen kommer man till http://www.barnvaccin.nu/


Just det ja..

Har ju inte skrivit nått alls på länge.. Jag är i Sverige! Bara på snabbvisit för att fixa bilen. Men har hunnit med att träffa dom flesta nära och kära här hemma. Var till Gävle och åt lunch med barnvagnsmaffian. Ja, Kristin och Sofi var med dom med. :) Barnen växer ju så otroligt mycket! Nästan så man väntar sig att dom är tonåringar nästa gång jag kommer!

Kan erkänna att jag hade lite hemlängtan igår när jag pratade med dom som skulle ut och så.. Men slog bort dom tankarna ganska fort. :)

Jag har förresten inte gjort annat än att äta och fika här. SHIT vad gott det är med skräpmat! McDonalds-strips, KEBABRULLE, pizza, kinamat, semlor, cheesecake å massa annat!!! :)  Blir att träna lite extra när jag kommer hem. Hur det nu ska gå med min fot..


Jaa..

Om man inte har lust att gå ut på en lördag kan man ju alltid stuka foten riktigt ordentligt. Då slipper man!

 

Syster Sanna var en duktig fotlindare, (inte så konstigt när hon haft en sån bra läromästare) så jag har inte svällt upp mycket alls. Borde vara bra till måndag så jag kan köra hem iaf. :)


Drömmer mig bort

Jag vet inte om det alla är så.. eller om det är bara jag som ständigt drömmer mig bort nån annanstans? Jag vill så gärna åka till Thailand eller nått. Utomlands..sol och värme. Men så inser jag att jag inte har råd, finns annat jag vill/måste lägga pengar på! Men att ha suttit på resesidor och nästan bokat en resa hjälper faktiskt lite. :)

Har mycket att se fram emot nu ändå.. Även om det mesta känns väldigt långt fram i tiden!

Nu närmast ska det bli RIKTIGT kul att komma hem nästa vecka! Ska köra bil hem..13 timmar, ensam. Men det kommer gå bra. Musik och telefon så blir det kanon :)

Ingen som känner att dom vill komma och hälsa på mig några dagar här i Norge? Bara att hänga på hit igen.. Måndag morgon, den 22 feb åker jag. Blir bara glad för sällskap, så ni får åka gratis dit. Å så flyga hem.
Kom kom kom! :)


dålig på att uppdatera nu igen

Sorry. Glömmer bara bort att skriva.
Jag sover så otroligt dåligt nu vissa nätter. Inatt drömde jag mardröm och vaknade helt övertygad om att klockan ringt och jag somnat om. Sprang upp, gick på toaletten, och var på väg att klä på mig när jag tittade på klockan och såg att hon var 00.45. Då hade jag sovit  en timme.
Vaknade igen vid 02 och 03.
Behöver jag säga att jag var trött när klockan faktiskt ringde kl 4?


Annars går dagarna... utan att det händer särskilt mycket men det är bara skönt. Jobbar sover och tränar. Blir minst 4 träningar i veckan nu och jag är riktigt stolt! :) Helgen var nykter, och jag fick för mig att storstäda huset. Torka skåpluckor, damma överallt, torka bort spindelväv i taket, å massa mer. Moa fick panik för att jag vägrade sluta :)

Moa förresten.. tror vi umgåtts för mycket nu för jag har börjat läsa hennes tankar.
Det är inte så ofta jag hälsar på henne på jobbet. Men så fick jag för mig att jag skulle åka dit i måndags istället för att åka hem och sova som jag brukar efter jobbet. På väg dit tänkte jag att det skulle vara väldigt gott med Daimbollar så jag köpte med och skulle överraska henne.
Möter Moa nästan i dörren på jobbet, fullt påklädd, för att hon skulle gå och köpa daimbollar! :)
Gången innan när jag kom dit så ringde hon mig precis när jag klev in dörren.

Idag är det jobb till 13, sova, laga fiskgryta, träna och sen mysa i soffan och se House. Soft dag, som vanligt :)

Life is life
Life is good

meningslösa söndagar

Söndagar är bra meningslösa, men jag gillar det! Medan Moa höll på få panik över att inte göra nått var jag (för en gångs skull) helt avslappnad, och låg i sängen eller soffan mest hela tiden. Har tränat 5 dagar den här veckan, så en vilodag kändes helt okej! :)

Hade nog inte tagit mig utanför dörren om inte Moa nästan tvingade med mig till Johann för att äta mat. Baccalao stod på menyn å det var riktigt gott!
Kom hem och såg The Proposal här hemma. Väldigt passande söndagsfilm tycker jag :) Kärlek och väldigt förutsägbar, men bra! :)

Imorron är det tillbaka till verkligheten med träning och jobb.

Godnatt! :)

RSS 2.0