bästa helgen!

Fredag blev det tacomys och serietittande. Greys Anatomy och Private practice har ju börjat igen! :)
Lördag tog jag med Rosy på öppet hus på brandstationen. Hon var taggad innan men när vi kom dit och fick åka brandbil och allt var det jag som var mest taggad tror jag! :)

Sen åkte jag och Emma och bättrade på solbrännan innan det var dax för fotbollsturnering med slakteriet.

Jag spelade med kontorsnissarna eftersom Ullen var så många redan. Vi förlorade först mot skärhallen, men sen vann vi med 4-2 mot ullen. Viktigt eftersom dom hade en massa folk som faktiskt kunde spela! Sen hade vi strafftävling om 3-4 platsen och vann den med! En tjej i varje lag var tvungen att lägga en straff och jag SATTE MIN!

Efter fotbollen åkte vi hem och pyntade oss för grillfest. Trevligt att träffa alla men tråkigt att det var så lite skandaler! :) jag försvann ner på träsket för att träffa Staurbakk-gänget och se Kjetil spela. Riktigt kul att vara nykter och se alla göra bort sig. :)

Söndag sov vi lääänge innan vi tog oss iväg på en liten tur :) Körde ca 20 min, och sen gick vi inte alls långt.. men hittade en fin plats som vi tog massa roliga bilder och myste i solen :)

Bakistjejerna

hittade blåbär

kramade träd

Dummade oss :)

Sen var vi bjudna upp på nästa fjäll till Johann på middag. Krabba och kräftor till förrätt, och sen rökt torsk med potatis, rotfrukter och sås. Sååå gott! :)

Efter maten däckade vi i soffan

Sen åkte jag iväg till en vän på jobbet och såg på film. Blev två st och det blev väldigt sent  innan jag kom hem.

Underbar helg med mina vänner.. tack :)


Haha!

Den här tjejen är ju bara för bra! Det är som att det är jag som skriver varje gång! :)

http://singelliv.vgb.no/2010/09/24/wingwomanfail/

Why do all good things come to an end?



Flames to dust

Lovers to friends
Why do all good things come to an end?


Jahapp då var det dax för dagen jag har gruvat mig för.. Moa har bestämt att hon ska flytta hem. Sofia är ju bestämt sen länge att hon skulle flytta i december. Hon ska läsa till frisör så hon kan komma tillbaka och göra mig fin på håret sen. Men Moa har varit lite oklart.. har väl förstått att hon kommer flytta förr eller senare, men hade hoppats på att det skulle bli senare. Jag trivs otroligt bra i lägenheten och med mina sambos, så att behöva säga upp lägenheten och bo ensam känns helt enkelt SKIT!

Det här känns som att det kommer bli den tråkigaste vintern nånsin! Hoppas verkligen att det blir thailandsresa i november-december så jag har nått att se fram emot. Annars tänkte jag jobba dygnet runt så jag slipper vara ensam.

Jag gjorde vad jag kunde för att bli på bättre humör igår och jag tror det hjälpte lite. Sov middag 1,5 timme, var på massage, tränade, solade solarium. Sen var det lax och film med familjen på kvällen.  Mys.



Bröllop <3

Nu har Cecilia gift sig med sin Toni och bröllopet var helt perfekt! :)

 

Synd bara att min kamera är värdelös så jag får massa oskarpa bilder bara.. Tack för en jättefin kväll! Och tack gud för att jag inte är bakfull idag trots rödvin och öl i mängder. :)

 


Bästaste Geir

Då var det officiellt!

http://www.firda.no/sporten/article5308268.ece

Geir ska spela med Vegard Høidalen nästa år! Kommer bli riktigt bra och jag hoppas det går bra för dom så jag kan få åka med som groupie världen runt :) Ja jag räknar med att dom fixar sponsorer så att han kan släpa med sin bästa vän väl?! :)



Förkyld men på bättre humör

eftersom jag är på bättre humör kan jag ju reta upp några andra. :)

Läste artikel på aftonbladet nu..  "Facebookbilden berättar vem du är"
Så är det en Julia Scott som kommenterat.. och hon kommenterar precis det jag alltid undrat. Varför har folk bild av sin bebis som profilbild??! Okej om man har en bild på sig och sitt barn. Men bara bebisen? Är det inte din facebook? Bebisen får väl skaffa en egen om det är så! :P

Eller som Julia Scott säger:
För, allvarligt, kan någon förklara detta för mig? Att man har en bild på sig själv och sitt barn må vara hänt, även om jag personligen inte tycker att den har något att göra i profilbilden – det är så jäkla mycket barnalbum ändå – men varför har folk profilbilder på bara sitt barn? Ja, du har gjort en unge som med lite tur är ganska söt, grattis. Den har inte där att göra. Och om jag försöker hitta någon med ett ganska vanligt namn är det helt hopplöst att gissa vem av tretton Saror som är mamma till en liten unge i randig body.

Kunde inte sagt det bättre själv!
Så därför hyllar jag dom få av mina vänner som vågar vara egna fast dom fått en bebis!
Sofie och Linda till exempel. (Tror det är bara dom, men förlåt om jag glömt nån) :)


Arga Petra

Jag har varit så arg nu över helgen. Flera dagar känner jag att jag kokat över av anledningar som jag bara skulle ryckt på axlarna i vanliga fall. Är det nån som kan förstå varför det blir så ibland? Mens skulle man ju kunna tro.. men eftersom jag inte haft det på 3-4 år så är det inte så troligt att det är anledningen. Då borde jag ju vara på dåligt humör varje månad!?

Får hoppas att det gått över nu bara. Det är jobbigt att vara arg. Mycket jobbigare än att vara glad. :)

Helgen passerade utan att ha känts som helg. Fredag jobbade jag kväll, kom hem till dukat bord med tacos, sen somnade jag ganska direkt efter. Lördag jobb till 13.. sen sov jag några timmar för att orka gå på CC Cowboys på kvällen.  Var till Anita på fest och sen ut tidigt. Blev besviken på konserten.! Dom spelade nästan bara lugna låtar och det kändes avslaget. Men vi gick ner på träsket efter och dansade massa där istället så kvällen blev helt okej ändå.

Söndag upp och jobba.. åt supergod pizza och sen hem och sova.

Idag är det jättesynd om mig eftersom jag blivit förkyld. Inte så konstigt eftersom alla runt omkring mig är förkylda. Men jag kan verkligen inte vara hemma eftersom jag är enda tjejen på jobb nu. Får hoppas jag blir bättre fort. Imorse hostade jag så jag spydde flera gången. Till å med när jag låg på rygg i sängen. :(


Lägenheten!

Det var ju ett tag sen vi flyttade in nu.. och jag har lovat bilder.. Så tänkte passa på nu när det är städat :)



Vardagsrummet med mitt rum in till vänster



Matplats och kök



Köket



Gång med liten tvättstuga till vänster, moas rum rakt fram och matplats till höger


Mitt rum


Badrum


Bilder på Moa och Sofias rum får komma senare när dom hunnit städat :)

vilken bra helg det blir!

Idag börjar jag med kortdag på jobb, sen ska jag och Sofia till slakteriet och äta gröt med våra vänner! Måste ju spana in alla nya säsongare...
Sen hem och sova innan det är dax för helgstädning och tacos (antar jag för det är det nästan varje fredag).
Geir kommer hem så jag måste passa på att träffa honom, sen på lördag ska jag jobba till ett bara, och så ska vi på SPA som jag fått av mina sambos i födelsedagspresent! Sjukt skönt! :)

Så blir det fest med massa roligt folk på kvällen..  och så upp och jobba söndag.


Höstmörker

Usch för att gå upp klockan 4 och bara se mörker och kyla. Nu är hösten verkligen här, även om det ska vara fint väder nu en vecka i Førde!
Tror att det blir en resa i vinter.. Annars kommer jag ju bli galen! :)
Ett annat säkert hösttecken är att jag får väldig lust att ha en pojkvän.. Sommaren är slut och man vill ha nån som värmer i kylan. Inte bara jag som känner så skulle jag tro!? :)



RSS 2.0