dålig på att uppdatera

Jag behövde bara gå till gymmet och kolla priser så blev jag sjuk! :) Det är så typiskt!

Var på jobb på onsdag och kände att jag började känna mig dålig. Blev sämre och sämre och satt till slut inomhus med vinterjacka.. Men så tog jag en värktablett för att klara av resten av jobbdagen. Hem och direkt i säng.. vaknade nån timme senare av en hemsk frossa och diffusa jobbiga drömmar. Drog på mig massa kläder och hämtade ett extra täcke och försökte somna om igen. Tog nån timme men så somnade jag till slut.
Vaknade igen vid halv 6 fast jag var ledig.. och insåg att jag inte skulle kunna somna igen på ett tag. Gick upp och pratade lite med Sofia som åt frukost innan jobb. Förstod att jag hade feber och mycket riktigt..  38 grader..och fortfarande frossa. Gick tillbaka till sängen, och där spenderade jag min lediga dag.
Solen lyste utanför fönstret för första gången på evigheter. Men det gjorde bara ont i ögonen så jag stängde den ute.
Ringde till mamma så nån skulle tycka lite synd om mig! :)

Hade fortfarande 39 graders feber på kvällen så jag fick ringa jobbet och säga att jag var sjuk. Men dagen efter sjönk febern så jag iaf orkade vara vaken. Men det blev en hel dag med sängliggande på fredagen med. Åkte med tjejerna och köpte godis bara på eftermiddagen när dom kom hem :)

Lördag kändes det mycket bättre så det blev volleyboll på eftermiddagen. Förde spelade inte alls bra, och förlorade 3-0 mot Bergensarna. Så hem och slappa lite innan det kom ett gäng hit på fest. Blev massa olika dricklekar. Lärde mig en ny farlig en som jag ska ta hem till nästa gång! ;)

Idag (söndag) har varit en riktigt bra dag! Mys framför tvn med familjen och sen iväg på bowling. Sen gick jag med Geir och Jarle på bio. En norsk film som heter Upperdog. Se den! Gillar starkt!

Nu är det sängdax..  Uppladdad för en dag med dubbelvakt på jobbet.
Är lite orolig för min röst som jag tappade nån gång under dagen igår. Hoppas han vill komma tillbaka snart!

Can't keep it in

can't keep it in, I gotta let it out.
Gotta show the world, the worlds gotta see


Känns som att jag har massa hormoner som kryper i kroppen nu för tiden. Skulle bara vilja ställa mig och skrika. Fast av glädje. Eller inte. Jag vet inte. Vet ingenting! :)

Annars då.. har inte så mycket att rapportera.

Har testat elbehandling hos naprapaten. Det va läskigt men kittlades mest. :)

Var på fest hos Martin i lördags och spelade ett nytt drickspel som hette Mexicana eller nått!? Ganska kul när jag, Moa, Sofia och Emma satt dagen efter och hade fortfarande inte förstått spelet! Är det konstigt att vi blev fulla?

Kände Malins bebis sparka ikväll för första gången.

Varit och sett på Fördes utbud av gym idag och konstaterat att alla har maskiner från 80talet. Starta nytt gym? :)

Bjuder på några bilder från festen innan det är dax att sova..


Så trött!

Tröttare än tröttast på kvällarna nu. Så jag ber om ursäkt till dom som provat skriva till mig senaste dagarna och blivit dissad. Jag har helt enkelt inte orkat prata.
Idag tog jag mig i kragen och tränade på gymmet efter 12 timmars jobb. Shit pommes vad skönt det var. Men ryggen gör ont som tusan ändå :(

Appropå ryggen så var jag ju till Naprapat Paulen i tisdags..  det kändes riktigt bra efter. Han rättade till ett revben och så. (Ribbebein norskar, jag vet vad ni tänker!) Men det hann bara bli kväll igen så gjorde det lika ont. Känns inte som att han hittade rätt ändå. Men ska dit på måndag igen.

Nu sitter jag på min hytte i Sandane. Jobbet går bra. Saknar svenskgänget hemma i huset bara!

Så här bor jag.. Hytten + utsikten från den!


Barappapapappapapapapapaa Naprapat

Imorron ska jag för första gången i mitt liv till en naprapat. Ska bli spännande :)
Får se om han kan göra nått åt min stackars rygg!

Vaknade av mig själv vid 9 imorse..  låg och tänkte vad livet är underbart när man får ligga hur länge man vill. Så kom jag på att jag skulle se ut genom fönstret! DET VAR SOL!! Upp och gjorde lite frukost och sen iväg på en timmes promenad i solskenet. Hur underbart som helst! :)  Kom hem och var full av energi, så jag satte igång att städa. Köket och vardagsrummet.. sen tog jag en powernap på en halvtimme. (tänkte egentligen läsa men ögonen ville inte hålla sig öppna)

Sen var jag pigg igen och kom på att jag skulle tvätta lite. Så kom resten av familjen hem vid 3 tiden. Efter det har jag fixat sånt som jag tänkt göra i evigheter.. typ bytt lampa i tvättstugan.. tvättat jobbskorna, gjort ren rutorna i bilen och haft på sån där anti fog och massa annat.

Hann även städa toaletten innan vi fick ett ryck och åkte till Martin för att dricka te och se på valet. :P Vi kände oss väldigt insatta. Nu är det dax att sova så jag orkar med min fullspäckade dag med 12 timmars arbete, naprapat, packa och resa till Sandane.

Gnight people!

Man glömmer lätt...

Man glömmer lätt alla regndagar när det kommer en solig fin dag..  och en väldigt fin kväll!! :)

 

Idag har jag ledigt och ska ta och gå en promenad i solen nu. :) Sen blir det nog till att städa lite i huset.

 


Efter regn kommer sol?

Då har vi kommit till den 13 september. Hittills har vi haft 12 dagar regn den här månaden. :P Vaknade upp och ser SOL utanför fönstret.. vilken känsla! :) Får hoppas att den håller i sig hela dagen! Jag är trött på inställda flyg, imma i bilen och blöta strumpor.

Jag har haft en nykter helg. Otroligt skönt måste jag säga! Stod emot trycket även fast resten av familjemedlemmarna var ut och drack både fredag och lördag. :) Ja inte Malin då så klart!.

Drömde förresten en sjuk dröm inatt om Karin, drömde att hon hade en bebismage där man kunde se konturerna av hela bebisen. :) Sjukt. Förutom det så var jag på simhallen i Söderhamn, och i Gävle och skulle köpa lägenhet. Hemlängtan?


hade kunnat sova lite till idag...

Då var helgen över, och jag känner mig lika trött som innan. Inte så konstigt med jobb och inflyttningsfest kanske.
Nu är vi som sagt 5 st i huset.. och den första veckan har funkat bra tycker jag!

I lördags bjöd vi till fest för att välkomna alla säsongare som kommit till Förde. Det blev en riktigt bra fest..  Tror vi var lite över 40 pers hemma hos oss :) Vi visade både norges EMkvalmatch och Sveriges. Det var bara svenskarna som var glada efter! :) Jag missade slutet men har tittat om och om igen på repriser av målet.. och läst allt som skrivits om matchen.

Söndag åkte jag och Moa till familjen Fonn och lekte med barnen. Skönt att komma ut lite! Emma den jäkeln fick flyga sjöflyg och se Förde uppifrån!

Nu har jag en tung 50timmarsvecka framför mig... sen blir det lite lugnare igen. Fått erbjudande om att jobba extra på slakteriet tre dagar då itället. Får se hur jag gör. Det är inte värt det om jag är så här sliten fortfarande!



RSS 2.0