Puls..

Dagens onödiga vetande:
Magnus hjärta slår i snitt 10,5 miljon slag mindre än mitt hjärta per år.
Det har vi listat ut ikväll med min pulsklocka. Jag är i dålig form tror jag...
Annars så har jag haft en riktigt bra helg med Magnus och vänner! Träffat Geir, sett 3 filmer, varit på volleybollmatch och lekt med Magnus brorsdotter som är snart 4 månader och redan gillar mig mer än Magnus. :P
Just ja, så har vi varit på hytte och myst framför elden och sett på snövärlden utanför.
Nu är det jobb 5 dagar och sen THAILAND!

vuxenpoäng

Idag har jag varit på visning. Radhus..  känns väldigt vuxet.
Det går fort i svängarna här, men det är inte jag som ska köpa. :P Sätter in bromsarna på den. :)

Nu är det bara 11 dagar kvar till Thailand..

Moaa

Imorgon flyttar min fina sambo Moa tillbaka till Sverige.

Känns så overkligt.. Vi har ju haft så kul det här året tillsammans! Jag hoppas på att du kommer tillbaka till oss snart!


Borta bra men hemma bäst

Jag veeet att jag är dålig på att skriva. Men INGET händer ju.
Jag tycker att det blir lite för fjortis att skriva om Magnus hit och Magnus dit så då blir det inte så mycket alls istället. :)

I helgen har vi iallafall varit på östlandet och besökt Magnus bror med familj. Väldigt mysig familj med tre barn. Men shit vad sliten jag är! :)  För det första har jag varit småkrasslig, men att rusta hus och vara barnvakt tar på krafterna. :) Jag och Magnus är väldigt överrens om att vänta med familj.. Vi vill gärna vara nykära och ha tid för varandra.
Vi tog även en snabbtur till Oslo och åt lunch med Päris. :) Sååå gott att äta sushi, även om det inte var den bästa sushi jag ätit.

Nu är det 17 dagar kvar till vi åker till Thailand! Love it! Man uppskattar det så mycket mer när termometern är på minusskalan!

RSS 2.0