Allvarligt!

Fick det här från Lars..  Han är ju omänsklig! Kolla in slutet!  Asp... Så här vill jag att du ska kunna göra nästa gång vi ses!


Skenet bedrar

Jag har ju som ni hört lite ångest över att slå in paket. Jag är så dålig på det så det är inte sant.
MEN
Igår hade vi kundkväll... och det var en kund som utbrast:
Men guuuud vilket fint paket, det där var det finaste paket jag nånsin sett!!!

Stolt, jag? JAA!  Behöver jag nämna att vi bjöd på vin på kundkvällen? ;)
Plus att jag kommit på att ju mer typ snören å extragrejer man sätter på paketet ju mer glömmer kunderna att resten ser ut som skit :)

Sthlm

Har ju glömt att berätta om min grymt roliga helg i Sthlm!

Efter en jättegod middag me Indisk mat hos Stiffe och Frida tog vi en vl fylld petflaska med oss i Tbanan och drog oss mot ett ställe som jag inte hört talas om förut. Det var ett gäng beachfolk som ätit där så vi hängde på dom. Stället såg ut som en restaurang med en bar typ. Inget speciellt. Lite låg musik och folk som åt och pratade.  Men lite här och var hörde man "snart händer det"
Och klockan 11.. då hände det!
Introlåten till tvserien Dallas (som jag är alldeles för ung för att ha sett) spelades i högtalarna, och lampor släcktes.
Sen var det PARTY kan jag säga. Bara massa partylåtar och folk (inkl jag) stod på stolar och överallt och dansade. Hur kul som helst. Det blev alldeles för mycket alkohol och det fick jag ångra dagen efter!
Inte varit så bakis på myyyyyycket länge! Huvudet dunkade och magen vände sig så fort jag rörde mig.

Träffade Hanna på stan och vi fikade lite, sen traskade vi runt på stan lite. Hittade min BH som jag letat efter överallt! :)
 
Jaa... en riktigt bra helg alltså :)

Ikkje knust noke endå

Japp då har jag jobbat 3 dagar och inte haft sönder nått än iaf. Peppar peppar! :)
Idag kom prinsessan Astrid på besök och handlade julklappar. Så, om norska kungafamiljen får fult inslagna paket i jul så är det mitt fel.. :S

Känns bättre och bättre iallafall. Trevliga jobbarkompisar och börjar hitta lite i butiken så kunderna blir inte så arga.

Kom in en svensk kille idag med sin norska flickvän, och medan jag slog in hans paket så började vi prata om allt möjligt. Visade sig att han var Färjestadare och vi var eniga om att det enda lag man får hata är Djurgården. :)
Djurgården hade förresten ca 3000 i publiken på sin sista hemmamatch. Det är ju sjukt dåligt för en sån stor stad.
Flickvännen upplyste lite irriterat om att i Norge gillar man inte hockey.. Hmm :)

Oslobo

Jag hade en plan. Jag skulle på intervju 10.00 på TopTemp i Oslo för en sportbutik. Jag skulle få jobbet, och eftersom jag delar 27 kvadrat med min syster och hennes kompis skulle jag ta ett flyg till Förde och vara där en vecka tills jag började på sportbutiken den 1 dec.
Det var planen
Istället var jag på intervjun kl 10 i Oslo, och dom berättade att sportbutiken redan var tillsatt. Istället fick jag jobb på GlasMagasinet. Ett stort varuhus mitt i stan.. Uppbyggt som NK i Sthlm. Jag är på presentavdelningen och har hand om svindyra prydnadssaker och porslin. Som gjort för att tappas i golvet :)
Istället för att börja den 1 dec fick jag börja på en gång. Dom nästan slängde mig på en trikk och kl 11 var jag på mitt nya jobb. Så nu har jag jobbat 2 dagar. Inte jättebra lön men verkar som att jag får jobba mer än heltid iallafall så det blir kanske lite pengar ändå.

Har jobb till 31 dec nu.. sen får vi väl se vad det blir. Fortsätter väl leta. :)

Saker att vara glad för

* Jag ska till Sthlm och träffa massa folk jag inte träffat på länge
* Bensinpriset är nere i 10.24
* Jag ska på intervju på måndag i Oslo
* Marcus har inflyttningsfest/födelsedagsfest på Lördag och Linda Bengtzing spelar på Blue Moon bar
* Pappa har hittat en dator till mig för 3000, som kostar 6000 egentligen! Värsta klippet!


Koll eller vad?

Brynäsmatch idag och jag har varit sjukt laddad. :)

En bit in i första perioden kommer 2 män och en pojke.. (Ja jag måste nog kalla honom pojke) och går i gången nära där jag sitter. Han stannar och skakar hand med de två killarna som sitter bredvid mig och jag tittar nyfiket. Shit vilken fin kille! Kavaj och allt!  Hinner inte tänka så mycket mer för han skyndar efter gubbarna han gick med.

Sitter i pausen och smsar lite när speakern börjar prata och det kliver in en kille på isen. DET ÄR JU HAN!  Brynäs senaste nyförvärv tydligen! Damn it, jag skulle ju skakat hand jag med! :P  Det är såna där tillfällen man skulle ha HockeyKerstin med sig. Hennes radar skulle gett utslag när han klev innanför dörrarna på läkerolen.

Brynäs spelade riktigt rolig hockey idag. Det kändes som att dom lekte med Färjestad vissa stunder. Även om det inte blev några skott på mål. Jag blev faktiskt förvånad att det blev 2-2. Var hela tiden övertygad om att Brynäs skulle ta hem det. Skulle vilja ha en repris på Markströms tavla. Eller var det det? Nån som vet? Jag satt alldeles för långt ifrån målet för att se. Å så skulle jag vilja att nån tar offsidereglerna för mig. Jag trodde jag visste vad offside var men tydligen inte. Två gånger när dom blåste idag satt jag som ett fån och undrade varför.
Nån? :)

271 dagar kvar

Till World Tour på Åland 2009 :)    Längtar som fan!

Dagens nostalgitripp:



Kommentar från en kompis i Norge som såg den här

" han äger deg jo sjøl om han jgør feil"

Nostalgi

Pratade med Sara idag och uppdaterade henne om kärlekslivet i Norge. Efter att jag beskrivit läget så sitter jag och väntar på svar på Msn.. hon är tyst ovanligt länge och  jag börjar fundera om jag sa nått jag inte borde sagt. Sen kommer det:

OJ
Å så är hon tyst...Igen!

Vad romantiskt det sista lät

Mycket har jag blivit anklagad för i mitt liv. Men romantisk är INTE nått jag hört förut :) 

Satt och funderade om jag hade en bild på älskade Sara som är i ett land långt långt borta. Så kom jag på helsinges sida.. och titta vad jag hittade där!!  Saknar!!!!


Djurgården-Brynäs

Efter att ha sett X antal serier på datorn bestämde jag mig för att jag måste röra på mig idag. Reste mig ur sängen och.. DET SNÖAR!  Satte mig fort vid datorn och tänkte att Nu GÅR det ju faktiskt inte att springa.
Efter en halvtimme kände jag att det kliade i kroppen igen och jag tittade ut.
Massvis med snö på marken. Snön faller fortfarande. Det går faktiskt inte att springa nu! Jag kommer bli sjuk, eller så halkar jag, eller så...
Slog nästan mig själv i huvudet för att jag försöker komma med så mycket undanflykter..  Laddade MP3-spelaren med massa norsk musik som jag saknat, och tog på mig massa kläder. Å så var jag på väg.
Det blev exakt 30 min. Rätt lagom. Trött blev jag iaf. Gjorde några situps och stretchade ordentligt, duschade varmt.

Nu sitter jag här och mår riktigt bra! Letar nån som vill gå och se Djurgården-Brynäs idag men verkar inte få napp. Går nog själv tror jag.

Zlatan

Är det bara jag som tappar luften när jag ser Zlatan i kostym? Det är nått med den killen. Status!


Intervju

Nästa måndag, den 24 ska jag på intervju i Oslo för en sportbutik!! :)  Börjar bli riktigt nervös, snälla ge mig jobbet! Tror jag skulle passa väldigt bra där :)


Helhelg i Gävle

Julbelysningen är uppsatt i Gävle nu..  Fast den är inte tänd än. Jag älskar Gävle runt jul! Jättemycket belysning, bocken och massa annat mys.


Helgen började redan i tordags när Marcus kom över på middag. Lövbiff och klyftpotatis och bea, som jag saknat bea! Delade på en flaska rött och sen gick vi till Olearys och såg hockeyn. Tror inte var så road som mig och Kristin men..  han stod ut hela matchen! Förlust för Brynäs men helt okej match. Vi satt så nära tvskärmen att det kändes som att vi satt på plexiglaset. :)

Fredag sov jag länge, sen åt jag lunch med Eken och Maria. Alltid lika trevligt.. och jag tror att vi satt lite för länge om man tänker på att Eken åkte från jobbet :)  Gick runt en sväng på stan och tittade på lite Gävlefolk. Har glömt vad fina Gävlepojkar är! ;)
På kvällen gick jag, Kristin, Maria och Sofi på Helt Enkelt, åt riktigt god mat och gick sen vidare till.... BILAGAN! Sjöng en varsin låt.. Vi tänkte att det kan inte låta värre än dom som sjöng innan. Det var nästan tomt på folk, och samma två tanter som sjöng lika falskt låt på låt. Efter Bilagan blev det Heartbrek och lite dansande. Blev bjuden på efterfest med GIF som var ute och firade, men eftersom vi börjar bli lite till åren kände vi att det skulle vara skönare att sova! :)

Lördag blev en tur på Valbo köpcentrum och sen stressande till Läkerol Arena för att se Brynäs hemmamatch mot Frölunda. Äntligen en vinst för Brynäskillarna. Markström vs Honken och lillkillen vann den kampen. Skönt! 7974 eller nått sånt i publiken.. men jag reagerade på vad tysta alla var.

Jag och Kristin firade vinsten på Heartbreak. Riktigt rolig kväll..  träffade massa folk och dansade på ett packat dansgolv. Det var länge sen jag såg så mycket folk där! Iofs har ju jag varit borta ett tag, kanske vant mig vid Förde.. där är det INTE så där mycket folk iaf.

 En natt kvar på madrassen sen ska ryggen få vila :)


Myspys

Sex and the cityfilmen och Sallad med avocado och kräftstjärtar

Tjejigt värre! :)


Tur att vi ska få manligt besök på middag imorron! :)


oj oj

Jag vaknade första gången vid 8 idag.. men låg kvar till halv 11 så jag inte skulle väcka stackars Kristin som aldrig vaknar tidigare än 12. :)  Läste i Elitserietidningen å sånt där roligt. Duschade, å pysslade lite sen drog Kristin iväg till hudmottagningen för att få hjälp me sina exem i ansiktet.
Så tänkte jag att jag skulle gå ner på stan.. men blev kvar vid datorn..  Tittade precis upp och märkte att det blivit mörkt i hela lägenheten.. Inte en lampa har jag tänd.
Så nu ska jag gå ner och möta Kristin snart.. hon vill nämligen inte visa sig på stan när det är ljust! hehe.

Gävle.. Here I come!! :)


Hemma!

Då var man hemma i Gävle då!!

Resan hem gick på 13 timmar ungefär...snabbare än väntat! Hamnade i Shamn och gick på krogen. Ett misstag. Var lite för trött och lite för less på söderhamnsbor! :)
Sen har jag typ sovit i 48 timmar.. hunnit med 2 lunch-dejter och träffat lite folk. Så hamnade jag till slut hemma hos Kristin.
Lite läskigt.. vi har aldrig sovit med varandra förut. Jag har ju ingen aning om vad hon har för konstiga saker för sig på natten. :P  Fast iofs så har jag nog varit med om det mesta när jag sovit med Malin.

Ska försöka hitta på lite saker på dagarna så hon inte blir galen på mig när jag blir rastlös. Arbetslös i typ två veckor.. förstår inte hur det ska gå!! :)


Födelsedagskalaset

Födelsedagsbarnet!



Födelsedagsfirarna


Pungkula

Idag när jag stod och sög bort smuts från fåren så såg jag nått som var väldigt mycket som jag föreställer mig en pungkula där inne i sin påse. Påsen var så klart inte där.. jag står längst bort på slaktlinjen och allt sånt ska ju vara borttaget. Men så står jag och funderar på om det verkligen kan vara en pungkula som dom missat... å så suger jag som vanligt över hela djuret.. å VIPS SÅ HADE JAG SUGIT UPP KULAN!!!
Haha
Jag skrattade för mig själv så Shaun som stod bredvid mig tittade misstänksamt.
Aja. Det är ju inte säkert att det var pungkulan....

Gissa!

Gissa om jag blev glad när vår chef kom och sa att jag skulle få jobba på slaktlinjen idag!!! Det va nån som var borta och dom hade kris. Nästan alla  säsongare har ju åkt hem redan. Det bästa var att han sa att jag skulle få sitta med analsugaren!!!
Men tyvärr blev det inte så..  fick stå med en ångdammsugare och suga av framsidan på fåret utifall det skulle vara nå bakterier kvar.
Jag gillade inte riktigt jobbet, det är som när man städar hemma.. om det inte märks nån skillnad när man städar så är det ju jättetråkigt!!

Idag har vi firat Sofia som fyller 21 år. Stort!! :)  Grattis sötis!!!
Tårta, ballonger, ljus och lite annat smått och gott. Å självklart presenter!

Bilder kommer imorron..  jobb imorron så bäst att man sover snart!

RSS 2.0