Finally!

Nu är jag (nästan) klar med lägenheten. Jag jobbar verkligen bäst på natten. Ingen på msn som lockar och inte så mycket på tv. Har bara lite finputsande kvar..och så tvätta imorron så alla sängkläder å sånt är rent och fint :)

Väskan packad. En hel påse med bara skor ska oxå med. Tur att vi åker bil iår. Eftersom klockan närmar sig tre och jag kommer bli väckt kl halv 8 imorron så är det nog bäst att jag sover nu :)

colacolacolacola

Jag döööör. Är så cola sugen. För andra kvällen i rad kan jag bara  tänka på cola och choklad. Är SÅ nära att gå och köpa det nu. Men höll mig igår.. å ska fan hålla mig idag med. Räcker med en titt i spegeln så avtar det lite.

Nån som har tips vad man ska göra för att slippa abstinensbesvären? Har redan druckit en liter vatten, och varit ute och sprungit 40 minuter. (okej jag gick dom sista 15)

GAAAAAAAAAH


Man hör vad man vill höra

I helgen när jag kommit hem och sovit ett tag var det en vän som ringde. Hon hade varit på krogen och var på väg hem på morgonkvisten. Tydligen så har vi pratat rätt länge och hon har berättat att hon varit med en kille. Hon har även berättat att det är en ful gubbe som förföljer henne. Allt det här har jag svarat lite ointresserat på. Inte så konstigt så här i efterhand eftersom jag inser att jag faktiskt sov under samtalet. Kan inte låta bli att reflektera över två saker.

* Skulle jag reagerat om hon blivit våldtagen av den där fula gubben?
* Hur kommer det sig att när hon påminner mig om samtalet dagen efter kommer jag bara ihåg en enda sak. Att hon sa nått om att killen hade en jättestor snopp.




Mysmiddag


 


Dagarna som är kvar i Gävle kan jag räkna på en hand nu.. känns jättekonstigt!  Har tvingat hit Kristin på middag. Det blir kräftor och lite vitt vin :) 
Måste passa på nu att umgås. Igår träffade jag Cissi och Peninha. Imorgon lunch med Sofi, och middag med Cissi. Torsdag lunch med Eken. Vad skulle man göra utan vänner? 


Tjejfest

För er som aldrig varit på en tjejfest ska jag berätta. Vi gör inget annat än att prata sex. Från att jag satte ner rumpan på stolen hemma hos Matilda så var det utfrågning. :)
Kärstin var lite nervös inför sitt första möte med en lesbisk tjej och pratade lite fortare och lite mer än vanligt.   :)


Maria stod för spriten och hade blandat en dunderdrink me nån äcklig vaniljbacardi. Men det var bara att dricka och se glad ut.. Frillan fixades i "den där Mary"-stuk och vi var redo för krogen.


Det blev inte så mycket dansa. Vi förenade nytta med nöje och passade på att kolla in brynäs nyförvärv istället. Det gäller att klämma, känna och fråga ut så mycket som möjligt för att veta om dom passar i Brynäs. Kärstin tog reda på det viktigaste, vart dom bor. Haha. Det är viktigt så hon vet hur hon ska lägga sin rutt när hon ska ut på sin dagliga joggingtur.
Pratade med Emil Sandin om den kommande säsongen och han lyste upp som en sol när jag sa att jag nog var den enda som trodde på slutspel. Det gjorde han med. Skönt :)
Även Kärstin lyste som en sol där hon satt mellan Dixon och Vas.

En mycket bra kväll tycker jag :)

Rogers-Dalhausser USA

Klockan 05.00 imorse vaknade jag av en mjuk röst. Peetra, nu börjar finalen!

Det är skit att kina ligger så långt borta så man ska behöva gå upp mitt i natten för att se. Tyckte inte att matchen var så mycket att se ändå. Rogers och Dalhausser hade matchen hela vägen. Även om dom förlorade andra set med 21-17. (vet inte hur det gick till riktigt). Att avgörande set blev 15-4 visar mer på verkligeten. Dom var överlägsna. Brassarna har haft sin storhetstid. Eller nä. inte brassarna, Marcio-Fabio har haft sin storhetstid!
Pedro och Harley hade presterat bättre, det är jag helt övertygad om. Tråkigt att dom inte klarade att ta dom där ynka poängen som behövdes för att dom skulle komma med.



USAs damer gjorde även damfinalen till en tråkig match. Walsh-May-Treanor är alldeles för överlägsna.

Wierd

Dom ringde och väckte mig från jobbet imorse. Eller ja klockan var 11 men. Iallafall så sa hon: Hej, har du några planer för helgen eller vill du jobba?
Ni vet ju vad pigg man är när man precis vaknat..så jag försökte tänka några minuter men bad sen att få ringa upp om en halvtimme. Det kändes helt absurt om jag skulle ha en helg utan planer. det var verkligen evigheter sen!!
Bara några minuter senare ringer Cissi och ska åka till enköping och köpa bil på söndag och undrar om jag vill köra henne. :)
Dåså. Nu kändes det mer..normalt. Jag har en plan. :)
Lovade ändå att jobba lördag. Pengar pengar.

Skulle gå på Mamma mia idag med Kristin och Maria. Men när vi kom dit var det slutsålt!! WHAT!? Den har ju gått hur länge som helst ju! Sjukt!
Så det blev en hemmakväll istället.

Brynäs spelar mot leksand ikväll. Det ryktas om att dom leder! :)


Alien gubbe

Råkande ut för en full gubbe för nån dag sen när jag satt och väntade på bussen i Valbo. Han såg ut som att han varit full ett bra tag, och hade lite skitiga kläder och ett sår i pannan.
Han kommer fram å säger något om att hans liv är skit, och att han bestämt när han gick och la sig igår att IMORGON ska jag förändra mitt liv. '

Jaha, säger jag ointresserat och tittar bort.
"Jaa, men vet du vad som hände!?" Svarar gubben.
Näe. (Forftarande lika ointresserad)
Gubben tar det som en invit och sätter sig istället bredvid mig och börjar berätta livligt.
"Jag drömde att jag blev BORTFÖRD AV ALIENS!!!"
Jaha..
"Ja, du verkar inte så övertygad..  tror du inte på aliens?"
Näe..
"Nähä... men alltså BUBKA! Han var väl en jääääävla alien han! Känner du till honom?"
Jao..lite grand. Svarar jag, insett nu att jag inte kan ignorera bort den här killen.
"Han KLÄTTRADE på sin stav! Klättrade. Fattar du va coolt. Det är ingen varken före eller efter som lyckats med det. "
När han inte får något svar av mig så fortsätter han. "Jaadu. Ingenting är omöjligt. Han är nog störst av alla."
Ja, om inte Michael Phelbs är det nu då svarar jag.
"PHELBS! VILKEN JÄVLA NOLLA, Jag är så jävla mycket bättre än honom"
Ehm.. jaha? Å gubben berättar att han varit simmare och sen simtränare i över 20 år. :)  Kommer fram till att vi har många gemensamma bekanta. haha. Världen är liten.

en ny pojk vän

Fick besök igår kväll. Film godis, popcorn och cola med Lundin :)  Efter filmen zappade vi igenom alla kanaler och skulle hitta nått som gick att titta på..  hamnade på 3an och Sex and the city. Med dosan i ett krampaktigt grepp och sneglande på killen i soffan var jag beredd på att han skulle skrika rakt ut åt valet av kanal. Så fel jag hade. Han kunde till å med namnen på alla och det lyste igenom att han hade tittat en hel del på serien. Även om han inte erkände det :P

Roligt att ha hittat en ny vän! Verkligen :)
Efter att ha konstaterat att jag borde sova för länge sen så packade jag på honom en påse plommon så han skulle klara sig hem till Brynäs. Jag är så snäll. :P

Brynäs!

Andra brynäsmatchen för iår och det såg lite bättre ut än förra!  KalPa från Finland stod för motståndet. Sa till Fredrik innan matchen att han skulle kolla in Granström..han va den man såg mest av i förra matchen. Mycket riktigt så kämpade han som tusan å va med överallt. Gjorde även 2 av 5 mål :)
2938 st var där och kollade, och matchen slutade 5-3. Härliga tacklingar å några riktiga testosteronbråk. Precis som det ska vara :)


Janne Huokko har avbrutit sitt kontrakt med leksand idag. Jag hoppas hoppas att Brynäs är med och budar på honom. En hårdskjutande back behöver vi.. å personligen bryr jag mig inte om att han filmat när han stoppat en dildo i rumpan. :)

Efter regn..

Var fan är solskenet???  Jaa, jag vet. Det kom jättelite idag på eftermiddagen. Men det räcker inte!
Idag när jag kom utanför min port så var hela vägen nedanför TÄCKT med vatten. Det var som en sjö, med trottoarkanetrna som väggar. Jag var tvungen att gå en jätteomväg för att inte få vatten upp till vristerna.


Har haft världens softaste jobbdag. Tittat på OS, ätit glass å nyplockade plommon. Har förresten en hel påse plommon hemma, så om nån vill ha är det bara att säga till :)

Om två veckor är jag i Oslo och hälsar på Päris för att sen åka till Förde :)

Jao

Jättetrevligt middagsbjudning/Fest igår hos Carin. God mat och lekar. Som jag och Sofi dominerade på! :)  Kanske ska erkänna att det var Sofi som kunde alla svar. Har aldrig sett en mer entusiastisk lekledare faktiskt! Haha
Eftersom plånboken är tom så blev det ingen utgång. Plus att jag skulle jobba idag. Kom hem och försökte sova vid 11 men det gick inte. Inte roligt när alla kompisar är ute och man är hemma själv. Somnade framåt 2 tiden så jag hade lika gärna kunnat gå ut typ.

Upp 05.45 och gick som en zombie till bussen. Men dagen har gått väldigt fort ändå, och nu ska jag hem och ligga i soffan. Har man tur så kanske man kan få sällskap av nån. Ska nog ringa å tjata på alla jag känner :P


Ödet?

                           

Lite läskigt var det idag.
Det började med att jag tittade på OS fotbollen på tv. Jag blir knäckt av att se hur svenska tjejerna spelar. Dom är verkligen inte bra. Eller jo, några är ju bra så klart. Men långt ifrån alla. Så jag tänkte, FAN att jag inte fortsatte med fotbollen.

Sen pratade jag med Malin på telefonen.  Det blev som vanligt prat om Norge och framtidsplaner. Sa att man skulle nog flytta till typ Umeå å satsa stenhårt på fotboll. Börja i nått dåligt lag å kämpa sig uppåt. OS nästa lixom! Haha

Kommer hem ca 10 minuter senare och en tjej som jag träffade i norge förra året skrev och frågade om jag ville följa med på Gilde Cup i fotboll 5-7 september. En cup där slakterierna tävlar mot varandra. Oslolaget hade dåligt med folk :)  Skulle va riktigt kul att åka på! Mat och boende betalt och så. Får se hur det blir. :)


Ros?


Har varit borta i ungefär ett dygn och kommer hem. Så hänger en ros på min dörr? Är det nån som vet varför? Den ser lite hängig ut men det är plast och vått papper runt stjälken..

Viktoria Silvstedt

Tog tåget till pappa igår och skulle bli bjuden på grillat. När ja hämtade upp Sanna sen sa hon att vi skulle till hennes jobb, Sport In på kvällen. Viktoria Silvstedt skulle dit och bli intervjuad av en engelsk tvkanal där.. bara det att Sport In va stängt så vi blev mutade att komma dit och dricka öl för att det inte skulle se tomt ut. :)  Hon är ju från Bollnäs Viktoria..så dom skulle göra det i hennes hemstad.
När vi suttit där en halvtimme och väntat ringer hon och säger att dom måste boka om. Hon känner sig lite krasslig :)
kan slå vad om att hon fått en ful finne eller nått och inte vill synas i tv.
Tur det ändå.. för jag hade TVÅ fula finnar..och fått låna kläder av både Ingela, Madde och Mari för att se okej ut iallafall.

Öppet hus i Läkerol Arena



Idag var det dax för den efterlängtade premiären på Läkerol Arena. Eftersom jag kommer vara borta hela hösten och eventuellt vintern gäller det att få så mycket "istid" som möjligt. :)
Det var skills competition och spelarna tävlade i puckkontroll, skjuta hårt, straffar och åka snabbt. Håller med Kristin när det gäller spelare som imponerade.
Janos Vas var riktigt het, på plan alltså. 186 cm, 92 kg. Snabb och kan tydligen göra mycket mål. (Vann strafftävlingen)
Hietanen fick mig att vilja ställa mig upp och sträcka armarna till taket och skrika. Jag nöjde mig med skriket! :)
Widing vann två delar av tävlingen så jag hoppas bara att han kan koppla ihop allt till säsongen börjar!

Något jag inte håller med Kristin om är känslan inför säsongen. Jag är mer taggad än nånsin. Fast jag inte ska va hemma ens. Det ska bli riktigt roligt att se (höra) hur det går för Markström iår. En bra målvakt och det blir lite lättare känns det som.
Appropå intresse. När det var tal om en efterlängtad biljett till en match i slutet på förra säsongen slängde A ur sig: Va, får DU den, du som inte ens är intresserad!! 
Jag som lyssnade på VARJE match på webradio i norge. Satt där med uruselt ljud i min ensamhet och skrek så att jag blev hes ibland. (Fråga Terje. han förstod inte hur man kunde lyssna på en sån där skitsport så han skickade in mig på mitt rum)

Jag hoppas verkligen att dom tar in andra kommentatorer iår. Nån som iallafall kan spelarnas namn skulle vara bra. Man blev lite less. "Nummer 36 passar till nummer 28.....  Pavel Brendl och det är MÅÅÅL"

Då var det över

Då var även årets cityfest ett minne blott :P

tar väl nån dag innan staden repar sig  tänker jag.. Och även jag. :)  Även om dte inte blivit särskilt mycket alkohol så har det inte blivit många sovtimmar. Var ganska trött imorse när jag skulle upp kl 6 och åka till jobbet!

Fredagsfesten på fjärra n var mycket rolig.. Badade å sjöng singstar. Mötte upp Kristin på stan å gick på HB..   kom på nått sätt in fast kön var millång. Där inne var vi som packade sillar  Inte så väldigt roligt när man inte ser mer än dom 5 närmaste människorna. Gick vidare tioll Goya en sväng men träffade ingen man kände där heller. Men helt okej kväll ändå.

Lördag blev det en öl och massa dans med Maria å Kristin. Bra musik men lite väl högt ljud. Tror inte att det är för att ja börjat bli gammal.. det va många som höll för öronen.  inte meningen att man ska ha lock i öronen när man går därifrån.. :)

Jobbat i firsbacka idag. Väldigt sliten :)

Äta å sova nu :)

Kram

Cityfesten är igång!

Nu är den stora festen igång.. det är första gången jag varit en sån där riktig cityfestråtta...  Onsdag var jag ner å strosade runt för mig själv och kollade i stånd och sådär. Satt i ett öltält och kollade på en stand up komiker, och gick sedan hem.
Torsdag kom Lundin med en påse öl, och vi satt och lyssnade lite på musik innan vi drog oss ner till öltältet där vi mötte upp med Maria. Rätt händelselöst på tältet, men änåd kul att komma ut och göra nått.

Idag fredag har jag åkt karuseller!!!  Batman och Jumper. Tror det blev lite för mycket i rad för min stackars mage som fortfarande känns som att den är upp och ner. :)  Har även ätit en langos. MYCKET god i år..kommer ihåg att jag var så besviken på förra årets!

Nu har jag vilat och laddat batterierna för den stora festen i relaxen på Fjärran höjder! :)  Ett antal öl ska drickas och sen ska vi göra stan osäker! Vi ses väl? ;)


Jag väljer att vara glad

Satt igår och kollade på min blogg. Glad Galen Groupie.
 
Glad- Jag som alltid varit glad! Nu för tiden känner jag mig mest ledsen och bitter. Undra hur det kan bli så. Jag vill inte vara ledsen och bitter. Så från och med NU ska jag välja att inte ta åt mig när jag blir besviken, sviken eller ledsen. Jag ska göra som i lördags. jag väljer att vara glad.

Jag väljer livet, som nån sagt förut!


Födelsedagsbarn



Är det inte meningen att man ska ha det jättebra på sin födelsedag? Idag är dagen då allt gick fel istället.
Kunde inte somna igår förrän ca 03..  Viss ångest över att man ställt klockan på 05.45!
Vaknade upp kl 05 med ett ryck! Hade en tokverklig dröm att jag fick en stroke medan jag satt i bilen och kände hur jag bitvis tappade rörelseförmågan och talförmågan. Jag åkte i en lång tunnel och kände hur allt gick i superfart runt om mig å jag kunde inte göra något. Rullade in på en avfart och som tur var fanns det poliser där som tog hand om mig och ringde ambulans. Började precis lugna ner mig, men satt och försökte få händerna att fungera när en av poliserna rullade iväg mig och hängde ut mig över en kant (typ ett stup) Jag kunde ju inte försvara mig alls och fick panik, och det var då jag vaknade!
Hade legat på armarna så dom var bortdomnade, eftersom jag trodde att drömmen var verklig så blev det ju inte bättre av att jag inte kunde röra armarna! Grät och fick ingen luft. Men efter några minuter insåg jag att det var en dröm och lugnade ner mig lite..  kunde självklart inte somna om!

Tvingade upp mig till jobbet och hade en ovanligt stressig dag. Skulle slutat kl 12 men blev lite sen, så jag missade 12.10 bussen! På väg till nästa buss tänkte jag att jag måste ju göra nått för att dagen ska kännas bra. Man har ju bara en 24årsdag lixom. Så jag vände, och gick och köpte kinamat. När nästa buss kom och jag hoppat på den dök det plötsligt upp kontrollanter några hållplatser bort. Så då fick man en böter på 400 och blev av med busskortet!!!
(Ja jag köper ungdomskort i ren protest. Varför ska jag betala 590 :- istället för 290:-, när man vid köp av ENKELBILJETT är ungdom tills man är 26?) Plus att jag inte hade 590 kr tyckte jag.

Ja, så var den dagen förstörd.. och sen dess har jag suttit ensam hemma utan ett enda besök. har ju redan haft kalas för mamma, syskonen och mormor så.

Less som tusan, och har fortfarande den där otäcka känslan från drömmen kvar. Men har fått sjukt mycket grattisönskningar på sms och facebook. Tack så mycket! :)  

Varning!

Jag vill bara skicka ut en varning till alla med en brödrost hemma! Tror att det är en liga som specialiserat sig på att sno brödrostar. Min är spårlöst försvunnen...

Göm den, SÅ FORT NI KAN!! :)


Potatis


Undra varför man inte äter potatis oftare??  Köpte 4 medelstora färskpotatisar idag för 3 kr. Jättebilligt ju! Å huur gott som helst var det.
Det enda var väl att det tog alldeles för lång tid eftersom jag va väldigt hungrig när jag började med maten.

Foten

Det var visst ingen stukning.. Bara en infektion som spridit sig och gjort att den blivit stor och röd. Haltade mig runt på jobbet idag och mina kära vänner undersköterskorna sa att det där borde jag gå och få penecellin för. Så, jag bodade ett besök till farbror doktorn som såg väldigt allvarligg ut när han skulle ge domen (jag antog att det var bara att amputera bort den)
Du har fått en infektion i huden. Du ska få penecellin av mig.
Puh

Så nu äter jag penecellin i 10 dagar. 3 gånger om dan, helst på fastande mage. Hmm. Blir svårt att äta nått alls det. Men man fick dricka iallafall. :P Det enda kunde vara att jag skulle tåla mindre alkohol än vanligt. Så jag skulle se upp med det. hehe

Shit

Visste inte att festa kunde ta så hårt.
Jag kommer ihåg hela kvällen. Men jag har stukat foten, bristning i ljumsken å ett blåmärke på armen som jag inte har en aning om hur jag fått. Hmm.
Plus att skavsåret jag hade innan blivit stort, mörkrött och gör ont som fan. Inte så konstogt kanske när man tar en ipren för att slippa känna att det gör ont när man går i högklackat hur långt som helst.

Kylskåpspoesi i fyllan

PERFEKT  FULL  KÄRLEK  VIN
GLAD  KANSKE
JAG
  KRAM  VISKA  FÖRLÅT
BÄSTA  VI
KYSS  KAN  HA  PASSION
SKRATT


så det så!

Ingen eller inget ska  förstöra mitt partyhumör ikväll, så det så!!

Checklista

Pratade med Malin igår och insåg att det faktiskt är saker som måste fixas innan jag åker till Norge.. så jag började skriva en lista..å shit va effektiv jag varit :)
Ringt en tjej som kollat på lägenheten och vill ha den, CHECK!
Bokat tid på hematologen så jag får tömma blod innan jag åker, CHECK!
Avbokat den smärtsamma operationen av min J*vla visdomstand och därmed "sparat in" 3100 kr, CHECK!
Kollat upp tillfällig adressändring till utlandet, CHECK!


Mycket nöjd med mig själv just nu.


RSS 2.0