Ångesten börjar komma krypande

Vad lätt det är att glömma bort alla bekymmer för en helg. :)  Fredagen började med lite beachvolleyboll i boulongen.. sen iväg till fest med folk vi aldrig träffat förut. Var riktigt roligt och vi hade jättekul både på festen å krogen! Kvällens höjdpunkt var ju att Mirjam tappade bort sin bricka och nån hämtat ut den. Så på lördag morgon fick vi hämta upp en mirjam i partykläder å försöka hitta hennes grejer. Gick inge bra så hon fick duscha av sig hos mig och vänta på att Niel skulle komma hem. kl 4 kom han hem och Mirjam åkte hem.. då började jag göra mig iordning för nästa fest :)  Mirjam skulle va hemma var det tänkt...men ringde sen å hade ångrat sig. Vilken tur :)

Drack, och drack, och drack..men blev inge full. Märks att jag är ovan med 2dagars. Va ett väldigt överflöd av tjejer på festen hos Anders å Lisa.. men det va roligt ändå :)   Jesse å co kom på slutet å jämnade ut lite. Sen var det dax att gå ner på stan. Världens längsta kö men vi hittade några tjejer som vi lekte lekar med. Gick ovanligtf ort :) blev bjuden på världens godaste drink av Jesse både lördag å söndag. Favorit! :)  Höll på att dö av skratt när vi kom innanför dörrarna på heartbreak å vakten säger Hörrö...håll reda på brickan ikväll nu då!  till Mirjam.  Sen sa alla vakter vi gick förbi att hon skulle ta det lugnt å inte tappa bort brickan. Undra om dom är lite less på henne :)

Låg å slötittade på tv imorse me Mirjam innan vi hämtade upp Eken å åt kinamat :)   Sen hem och sova lite..   Så nu är jag pigg igen. Bara det att nu kommer ångesten krypande. Borde plugga..  å så har jag fortfarande inge sommarjobb. Känns som att det är för sent nu. Har en sista chans på Fjärran. Tydligen har Lillen fått ett annat jobb så det är kanske inte så många tjejer kvar nu. Hoppas. Men det är ändå bara 5 veckor. Vad ska man göra dom andra veckorna då?  Måste jobba ganska mycket i maj om jag ska få en enda krona i juni. Vad gör man annars?
Känns som att jag bara ältar i det här.

Imorron SKA jag ringa sponsorer! 
Nu ska jag äta tacos hos maria å marcus.. :)

Bildbevis från festen kommer senare ikväll :)

beachvolleyball

Japp nu har man varit i Uppsala och tränat med Evelina för första gången! Kändes helt okej.. hon är lätt att spela med. Vann mot Sigrid och Kristin iallafall :) 

Var snäll och gav bort mina biobiljetter till Maria och Marcus. Perfect stranger..  den va skitbra sa dom så det är väl bäst att man tar och ser den snart då. Nån som vill gå med mig? Det är den nya filmen med Halle Berry och Bruce Willis. :)

Betalade räkningar idag och fick ångest..igen. Fattar inte varför man utsätter sig för att plugga och leva på så här lite pengar.Näe..till å med ett jobb på Mcdonalds lockar mer just nu. Tur att det kommer en till lön på fredag..annars hade jag varit pank. Finns det nån horgata i gävle? Man kanske ska gå dit och ställa sig! :P

Trött som tusan är jag nu.. blir nog sova tidigt idag. Roxy är så gossjuk oxå så vi kan mysa lite innan..

Sov gott!!

Pain is temporary...

Glory is forever. Min kropp gör så ont!!  Som Sigrid skrivit. "Livet är en lång träningsvärk."  Så känns det för mig idag. Jag har träningsvärk i ljumskarna sen gymningen i tisdags. Skulderbladen sen bollningen i onsdags. HELA KROPPEN sen anders fysträning i torsdags å så blev det inte bättre av att vi spelade turnering på lördagen.

Ja turneringen ja... Vi spelade ju Challenger jag å Sigge.. Började mot dom första rankade i vår grupp. Gick riktigt bra tyckte vi. 15-11 15-10 tror jag det blev. Var ganska jämnt.. och dom ska ju va mycket bättre än oss. Så tänkte vi att dom andra lagen borde vi kunna ta..spelar vi bara som första matchen så. Men nej då. Lyckades ta ett set iallafall. Vi var klart bättre än det sista rankade laget men ingenting funkade för oss då.
Så nu är vi hur sugen som helst på att träna :)  
Jag va väldigt less att vi inte skulle stanna och vara med på after beachen.. och när vi kom dit och dom andra förstod va mycket snygga killar som skulle stanna tror jag dom ändrade sig oxå. Men då var det för sent.

Blev en filmkväll med Maria och Marcus. Förstår inte hur man kan orka kolla på en så dålig film. Ehm.. Conan the Barbarian. Från 1982. Innan jag föddes så jag hade inte sett den förut. Å det var jag inte ledsen för. Uscha.

Idag har jag varit till Söderhamn och fått mat av mamma. Sen tvingade hon ut mig på en promenad i skogen. Ska tydligen vara bra att få i sig friskluft. Förstår inte ;)   Cissi åkte med hem och vi tog en kebab på Södergrillen innan det va dax att åka hem och göra ingenting.

Ni som läser har kanske förstått att det inte kommer bli så intressant det här. Men jag har en känsla av att ni kommer läsa ändå för att ha nått att göra ibland.. så jag fortsätter skriva om det är okej. :P

Pöss

The bläckfisk dance

Helt otroligt va sköna dom är. Jag var ju på kryssning i fredags så jag missade Talang 2007. Men det är tur att youtube finns!! :)   http://www.youtube.com/watch?v=rV3P-9WcGsE
Jag kan kolla på den hur många gånger som helst.   Var en grymt söt kille som dansade den för mig i kön till heartbreak i lördags oxå. Nästan lika bra som orginalet :)

Annars då. Jag var och bollade i boulongen med Sigge igår. Kallt som tusan var det. Men kul! Skulle ha gjort massa annat men fick ett mycket obehagligt samtal på förmiddagen..  så jag orkade inte göra nånting efterråt. Var nån som hade ringt idag igen på skyddat nr.. men då tränade jag. Ringer hon igen måste jag polisanmäla.. men det kommer ändå inte spela någon roll. Dom kan säkert inte göra nått ändå. :(  Känns inge roligt iallafall. Jag känner mig iakttagen. Är nog bara nån som drygar sig men man vet ju aldrig.

Imorse ringde Hanna och ville äta lunch. Alltid lika uppskattat med 3-4 timmars ätande och pratade :)  Vi har konstaterat att alla snyggingar börjar titta fram nu när våren kommer. Vart har dom gömt sig hela vinterhalvåret när man varit myssugen?

Jo å så har man lyckats gjort en vän arg idag. Blir så när man bryr sig för mycket. Jag ska sluta säga vad jag tycker å bara prata bakom ryggen om det som alla andra.

Roligt att se att jag har en läsare iallafall... Kalle..  hade du tvivlat på att jag är väldigt trendig eller? :P   Snart är det dax för camp. Laddad?  :)

Gym och gratis frukost på world class imorron kl 8.00.. nån som vill med?

Life is all about firsts

Såg en film för nån dag sen som handlade om en (helt galen) tjej. Hennes liv handlade om livets "första gånger". Det är något jag tänker ta efter, och nu skriver jag i min första riktiga blogg. För henne handlade det iofs om första gången hon knullade sin styvpappa och såna där saker.. Det är inte riktigt så extrema grejer jag tänker räkna :)

Just nu sitter jag med en handduk på huvudet och funderar på vad jag ska göra först. Åka till skolan för att kolla om man kan få nå sommarjobb eller gå till World Class för att gymma. Har träningsvärk i hela kroppen redan men vad gör väl det. Måste ju vara fit i sommar. ;)    Ska på beachturnering i helgen... i Södertälje.  Tur att det är i en inomhushall säger jag, för det skulle snöa i helgen. Ska spela med Sigrid, det ska bli kul :)

Nästa helg är det inflyttningsfest oxå. Har faktikst ingen lust att festa..men det kommer väl. Kanske lite sliten efter kryssningen.

Helgen efter det är det Ledar Camp i Rättvik. Ska bli grymt kul!

Helgen efter det (12-13 maj) Kal & Ada, inomhus turnering i Göteborg. Vi är 12 st som åker och det blir mycket spelande och så är det sista helgen med gänget. Sen kommer vi splittras känns det som.. :(

Sen är det Student SM i beachvolleyboll. Ska spela med Mirjam.. SM guld, here we come!

SEN ÄR DET SOMMAR!!!!!!!!!!!

Ska försöka skriva i bloggen ofta. Skäll på mig annars!

Puss å kram


RSS 2.0