Öland i ord och bilder :)

Glada i hågen hoppade jag och Sigrid in i bilen för att åka till Böda Strand på Öland och spela challenger. Solen skiner, väskan är packad med kläder för precis alla väder, ölen i säkert förvar och kylväskan packad me mat.
Åker några minuter när vi träffar på den här bilen.. och jag blir ännu gladare. 
(Alla bilder kan klickas på för att få större, och det är sigrid som har knäppt dom flesta därav det suddiga! haha)
Öland 19-20 juli

Hämtar upp vårt resesällskap David och Erik i Häggvik i Sthlm
Öland 19-20 juli

Pratar, slåss om vilken musik som är bra, och spelar frågesportsspel som David vinner övertygande varje gång. *suck*
När vi kommer till Norrköping stannar vi för en diesel, kiss och matpaus, och david guidar till ett thaiställe som fått utmärkelser för att vara sveriges bästa, plus att det va rätt billigt och låg nära vägen.
Öland 19-20 juli

Medan vi är på toa överraskar killarna med att köpa och bjuda oss på mjukglass :)

Öland 19-20 juli    Öland 19-20 juli

Sitter och äter i godan ro...och har riktigt roligt nån timme.. innan vi plötsligt upptäcker att vi har tagit fel väg från Norrköping. Skulle ha tagit E4 istället för E22...eller tvärtom.. kommer inte ihåg :P  Så..vi får en liten sightseeng till Jönköping och Nässjö istället. Sigrid får lite hemlängtan. Det var "bara" ca 11 mils omväg, och vi var eniga om att bilresan var så trevlig att det inte gjorde nått. :)

När vi kom till Ölandsbron hade det börjat blivit mörkt ute..  men väldigt fint :)
Öland 19-20 juli

Kände att vi var i rätt god tid ändå så vi åkte in och tog en kiss och fotopaus vid Borgholms slott :) Väldigt fint
Öland 19-20 juli  Öland 19-20 juli

Sen blev vi stoppade av farbror polisen för en nykterhetskontroll.

Öland 19-20 juli 

Efter vissa bekymmer med att bilen var lastbilsregad fick vi åka vidare ändå..
22.30 var vi framme vid vandrarhemmet. Lagom trötta, och det var extremt skönt att lägga sig i sängen. Alla sov nog inom en halvtimme. :)

Lördag morgon vaknade så klart sigrid lite tidigare än oss andra.
Öland 19-20 juli
Taggade till tusen begav vi oss mot stranden.
Förutom att det blåste storm där ute var det ett helt perfekt beachställe. Med gratis inträde till pool och bastu till oss challengerspelare, toktunn och nästan vit sand, och massa aktiviteter inom några 100 meter.
Det tog ungeför ett helt set för oss att vänja oss med vinden. Vi förlorade första setet med 21-16...men då hade vi ju fattat hur vi skulle göra..så vi slog till och vann dom två andra seten med 21-2, 15-2  :)
Andra matchen var mot det försterankade paret i vår grupp, och vi förloarde den med 15-13 i avgörande set. Lite surt, men vi spelade riktigt bra. Tredje matchen blev även den mycket jämn, men där drog vi det längsta strået. Kommer inte ihåg setsiffrorna där..

Eftersom vi blev tvåa i gruppen så väntade en gruppetta i kvartsfinalen. Ett göteborgspar som var rankade 4 i turneringen. Siffrorna blev ganska jämna men vi kände ändå att vi hade ett övertag i matchen. Vi förlorade första, och vann andra.. å låg sen under med 14-12 i  avgörande set när vi  vann tillbaka serven och hade den bra sidan.. Sigrid servade riktigt bra och vi gick om och vann med 16-14. Helt sjukt  vilken känsla det är. Man har blivit rätt van vid att tappa på mållinjen.. men inte den här gången!! :)

Lite spelbilder
   

Ah just ja! Asp kunde inte klara sig utan Sigrid den här helgen så han överraskade och åkte med Picco och Erika till Öland och bara dök upp där på lördag förmiddag. Vi fick iallafall största hejarklacken! :)
 

På kvällen var det party, men seriösa som vi är ville vi inte dricka nått eftersom vi skulle spela dagen efter. Vi hann dock med lite röj på dansgolvet innan vi kastade in handduken vid 23. :)


Semin gick mindre bra.. och även om motståndarna var väldigt bra såp hade man ju önskat att vi skulle spela vårt bästa.. men men. Vi blev skrotade helt enkelt. :)  Men en tredjeplats känns skitbra ändå! :)

Har säkert glömt bort massor nu men. Ska bli riktigt skönt att lägga sig i sängen nu!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Låter som en toppen tripp till Öland! Kul att det gick bra på lördagen iaf :-) och att ni är nöjda. Många kramar /cissi

2008-07-21 @ 22:38:53
Postat av: Jenny

Hur ballt ärde inte att ha en bil med regnr: HEJ! :)

2008-07-22 @ 11:49:15
Postat av: Petra

Ja men eller hur. Tur att nån annan tyckte att det var roligt! :)

2008-07-22 @ 11:50:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0