Vecka 2 avslutad

Andra veckan på slakteriet avslutad. Vi har haft en rätt lugn vecka även nu...  Slutat tidigt och varit nyttiga och promenerat å gymmat istället. Inget speciellt har hänt heller på jobbet tror jag. I fredags fick vi komma och jobba lite extra på packavdelningen. Skönt att dom vill ha oss där så vi får lite extra :)

 

VECKANS NATURBILDER

I fredags lyxade vi och gjorde tacos..  Sen kom Kaya å Rosy ner och ville va med på fredagsmyset. Så tittade vi på den norska versionen av så ska det låta, och sen somnade vi innan halv 11..  en fredagskväll :)



Kaya och kusinen Julia övar sig inför det kommande yrket hårfrisörska, :)  Fin va! :)

Lördag tog vi det lugnt och gjorde inte så mycket fram tills det va dax för fest. Nortura hade personalfest i en lokal. Tror det va ca 100 pers där. 15 olika nationaliteter jobbar det hos oss, det är rätt mycket.
Det serverades grillad kalkon (och självklart lamm om man ville ha det, men det hoppade jag över) å det var hur gott som helst!
Satt bredvid 3 svenska killar som jobbade på tarmavdelningen, och vi insåg än en gång att vi är lyckligt lottade på ullen. :)
När det sen va dax för mingel hamnade vi vid det engelsktalande bordet. Dom på vår avdelning. Pratade massa om säsongen som kommer i Nya Zeeland snart. Å VET NI!!!!
Vi ska få bo gratis plus att Daniel å Felicity ska fixa jobb åt oss så länge vi vill där. Som ullsorterare då. Dom åker runt å gör det här hela året..  I norge, NZ, Scottland, UK... och så om igen! :)
Men fatta... gratis boende å jobb fixat... det är nästan för bra för att säga nej till!!

 Hanna och klipparna Eryl och Mark från Wales (klickas för större)
  Kieran, Eivind och Daniel...

Idag söndag har vi bara legat i sängen och tittat på film å serier hela dagen.. förutom när Terje kom med pizza och cola :D

Kommentarer
Postat av: Sofi

Man kanske ska bli ullsorterare.

NZ låter härligt! Bara liiite avis

2008-09-15 @ 09:17:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0