Moa kom med solen

En helt underbar helg är slut.
Moa kom på fredag morgon.. och vi hann äta lunch och prata lite innan jag var tvungen att åka på jobb vid halv 2. Så hämtade jag upp Mariann efter jobbet kl 21 och kom hem till Malin och Moa som hade satt sig på ballen med en öl. Av med uniformen, på med festkläder och så öppna en kall öl. Mycket gott var det!
Åkte till pikant rätt sent.. och det var en del nya och trevliga folk vi träffade. Åkte hem rätt tidigt i Roars fina nya bil.

Lördag morgon vaknade vi båda tidigt.. och kl 10 var vi iväg till centrum för att köpa present till Rosy som fyllt 3 år.  Det blev ett pussel eftersom hon är inne i en pusselperiod. :)  Så kikade vi lite på kläder.. och åkte och hämtade upp Malin. Iväg på 3 års kalas med tårta och egentillverkad juice.. Väldigt gott i värmen. Hoppade lite studsmatta och lekte.


Så tog vi och familjen Fonn/Bird och packade och drog till Huldefossen och badade nedanför vattenfallet. Skitcoolt. Mycket bättre än strömmen på Fjärran Höjder! ;)

Var där en timme eller så sen tog vi och åkte upp till Leif Magnus och blev bjudna på våfflor med hjortronsylt och glass på hans balkong. Hur gott som helst!

Kände att vi började bli lite stressade efter ett tag..  vi skulle vara på grillfest vid 7-tiden. Så vi åkte hem och började göra oss iordning. Fast vid den här tiden var vi så extremt trötta efter en heldag..så vi hade nog hellre sovit. :)  Men köttet låg i marinad.. och inte ett moln i det blå.. så vi tog oss i kragen och hoppade in i duschen. Anita och Roar kom på besök och sen drog vi till Hugo på fest.
Det var inte förrän redbullen kom fram på bordet som jag vaknade till.. men sen var det full fart! :)
Spännande fest med folk som försvann in på ett rum och gjorde konstiga (men väl kända) ljud ifrån sig.

Söndag var vi till Naustdal och försökte bota bakfyllan med bad och sol. Det hjälpte inte mycket.. så på eftermiddagen åkte vi hem igen och sov en timme. Sen gick vi till forsen utanför och skulle bada fötterna. Men Moa råkade halka i och badade med kläderna på istället :)



Men nu har Moa åkt hem.. och jag har TRE jobbdagar kvar innan jag åker till Stavanger! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0