Efter söndagsångest kommer..

Konstigt det där att söndagarna kan vara så dåliga dagar jämt. Man behöver inte ens ha druckit för att ha söndagsångest. Man får helt enkelt för mycket tid att fundera på livet!

Jag var så less så less på huset i söndags. Även om man städar så är det gamla möbler, gamla tapeter å gamla gardiner. Det är inte MINA grejer.
Såå då när jag började fundera på om det kanske var dax att flytta.. så funderade jag på om det va nån idé att flytta inom Förde. Om jag kanske ska flytta till Stavanger eller nått istället, eftersom jag har svårt att tänka mig ett helt liv här. Men ja... som sagt. Massa funderingar på söndagen. Men jag har nog kommit fram till att jag bara ska hålla ut över sommaren. Sofia kommer ju, och vi kommer behöva massa plats.

Blir säkert bra. Kanske vi kan börja göra lite förändringar i huset så det blir bättre.

Idag är det tisdag och jag har kommit på vad bra jag har det!
Hur många kan säga att dom kan jobba heltid, sova 8-9 timmar per natt, och träna 5 ggr i veckan? Ändå hinner jag med att gå ut om jag vill, träffa kompisar eller slappa med en bok.

Näe.. man ska nog inte klaga :)

Kommentarer
Postat av: Soffling

rätta takter petra :)

2010-03-17 @ 02:01:56
URL: http://soffling.blogg.se/
Postat av: Linda

Ja, du.. jag vet hur det känns! Har bott på allt för många ställen i Norge med andras möbler, gardiner och grejer. Det är inte kul i längden!!Men en bra början är ju att göra en massa förändringar där man bor =)Pappa hjälpte oss att tapetsera. Det är väl inte så jättesvårt, men det kluriga kan ju vara att mönsterpassa om du ska ha mönstrad tapet? Fast du är väl rätt händig, så jag tror absolut att du grejar det!Kram!!

2010-03-17 @ 11:27:36
URL: http://systertaki.blogg.se/
Postat av: Tilde

Är det?!:P Haha men jag hittade det här: http://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_%C3%B6ver_Nordens_st%C3%B6rsta_flygplatser :)

2010-03-18 @ 16:18:20
URL: http://elintildeamanda.blogg.se/
Postat av: cissi

Låter som att du har det bra där borta! :-)

Men, när kommer du hit nästa gång??

Hoppas du fick semestern beviljad :-)

kram

2010-03-19 @ 14:46:03
URL: http://cissie.blogg.se/
Postat av: Eken

Nä just de! Inte klaga ;-)

2010-03-20 @ 09:53:43
URL: http://ekens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0