Det var det!

Haft några väldigt mysiga dagar i Førde. :)
Helt underbart att ha ett eget hus som man får pynta och fixa med. Tänkte börja med att visa upp den fina granen som Magnus varit ute och hämtat. Vi har ju jättehögt till tak här.. så då måste man ju ha en ståtlig och hög gran också! :P  Nästa år ska han hitta en ännu högre säger han!
 
 
Lilla julafton firades här med svensk julmat. Sofia och Geir, Camilla och Harald med lilla Ingrid, och så jag och Magnus. Maten var jättegod.. det var helt fantstiskt gott med julmust.. och det fina sällskapet gjorde att det kändes som att julafton redan varit när dom gick hem!
Jag gjorde mitt bästa för att duka fint med våra fula IKEAtallrikar. Om några år har vi kanske en fin julservise vi med. :P
 
 
 
Har visst ingen bild på maten, men goood var den iallafall! :)
 
Julafton började vi med att åka och träna båda två. Så skönt att få jobba lite efter all mat. Men när träningen var färdig ringde Magnus och sa att hela familjen Stein hade fått magsjuka. Vi som skulle dit och fira julafton. Det är ju inte jätteroligt med magsjuka i vanliga fall, men ännu värre att riskera nått när man har en liten i magen så jag var väldigt skeptisk.
Samtidigt ville vi ju att lilla Ingrid skulle få ett ordentligt julaftonsfirande..hon som längtat som en tok! :)
Så vi gjorde en kompromiss där och åkte dit ganska sent. Var med på mat och julklappsutdelning bara. Magnus gjorde en väldigt trovärdig tomte! Fick fina julklappar och en mysig kväll trots allt. Ser ut som att vi klarat oss från att bli sjuka också.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0